• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

kızlar eğer çatladı mı diye kontrole gitmiyorsanız 36 saate takılı kalmayın iğneden 3 gün sonra gittim ben çatlamamıştı ki muhtemel benimki iğneden 5 gün sonra falan çatlıyor iyiden sonra 1 hafta uzatın ilişkiyi bence
Ben iğne olmadım da canım iğne olanlar genelde 36 saat diyor ya ilk ilişki için sonrasında zaten günaşırı ilişki devam temeli bir hafta diye biliyorum

İnşallah ikisi birden tutsun istiyorsan tabi😍
Ne bileyim bana avantaj gibi geldi😄
Hayatımda ilk defa oldu işte o da ilaçla tabiki avantaj ama inşallah tutar oğlum sürecin başından beri iki tane bebeğimiz olacsk anne biri kız biri erkek diyor Rabbim ya hissettirdi ya duasını kabul etti ikiz olursa eğer🥹🥹 dua et nolur çok yoruldum şu süreçte . Her şey normal temiz ama olmuyor🙄 ama olacak 😍

Ben adet oldum 😔😔 yarın doktora gidicem rahim filmi için konuşmaya diğer herşey normal bir tek rahim filmi kaldı baya bir modum düştü kızlar o kadar umutsuz oldum ki akşamdan beri ağlayıp duruyorum 😔
Bu grupta ağlamak yok pozitif olacaksın inanacaksın.olacak. Allahım isterse her şey olur. Yeter ki O ol desin sen yüreğini ferah tüy. Rahim filmi ben çektirdim. Adet bittikten üç gün sonra falan gel demişlerdi ilişki olmayacak rahim filminden önce asla

Kızlar size biraz batıl bir inanç hakkında fikir soracağım 😂😂😂 şimdi ben saçlarımı kestirip boyatcaktım bunu yapana kadar haber aldım işte 😍 boyamayı geçtim kalsın o önemli değil. Ama saçım çok uzun kaldı 🙈 kestirmek bazı inançlara göre ömrünü kısaltıyor falan diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar size biraz batıl bir inanç hakkında fikir soracağım 😂😂😂 şimdi ben saçlarımı kestirip boyatcaktım bunu yapana kadar haber aldım işte 😍 boyamayı geçtim kalsın o önemli değil. Ama saçım çok uzun kaldı 🙈 kestirmek bazı inançlara göre ömrünü kısaltıyor falan diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Valla ben ilk gebeliğimde kestirdim canım her şeyi Rabbime bıraktım ona güvendim ona sıgındım batıl gerisi takılma böyle şeyelre kestir. Ama boya yapma kimyasal ya zararlı

Bu grupta ağlamak yok pozitif olacaksın inanacaksın.olacak. Allahım isterse her şey olur. Yeter ki O ol desin sen yüreğini ferah tüy. Rahim filmi ben çektirdim. Adet bittikten üç gün sonra falan gel demişlerdi ilişki olmayacak rahim filminden önce asla
Amin inşallah canım doğru diyorsun güçlü olup pozitif olmam gerekiyor 🙏🏻 evet ben de yarın gidip konuşucam anestezili mi çektirmiştin anestezisiz mi

Valla ben ilk gebeliğimde kestirdim canım her şeyi Rabbime bıraktım ona güvendim ona sıgındım batıl gerisi takılma böyle şeyelre kestir. Ama boya yapma kimyasal ya zararlı
Yok yok boyayı bıraktım kuzum. Zaten saçımda boya yok benim 30 sene olmamış 1 sene daha olmasın 😂😂

Amin inşallah canım doğru diyorsun güçlü olup pozitif olmam gerekiyor 🙏🏻 evet ben de yarın gidip konuşucam anestezili mi çektirmiştin anestezisiz mi
Ben anestezi almadım kuzum. Birkaç dakikalık işlem için almak istemedim. O an tabiki acı çekme durumu oluyor kendine güveniyorsan kasmam diyorsan anestezi alma derim boş yere

Canım ben inanmıyorum. Kestir gitsin diyorum. Bebik büyüdükçe müdahale edenler çok olur. Bence bebiş küçükken kestir geç.

Gülüyorum sadece bebeğim 😂😂

Back
X