• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını🤲🏻
Böbrek genişlemesi vardı ama doktor en fazla sünnet olur demişti. Sonrasında eşimle kan verdik genetik test yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Otopsi yaptırmadığımız için nedeni bilinmiyor.
Bu defa erkenden önlemini alırlar inşallah canım en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum🙏🏻🙏🏻

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün böyle çıktı. Koyulaşma olur mu acaba 😞yarın sabah yine test yapıp sonra kan vermeye gideceğim bi

Eklentiler

• IMG_2482.webp
    IMG_2482.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını🤲🏻
Böbrek genişlemesi vardı ama doktor en fazla sünnet olur demişti. Sonrasında eşimle kan verdik genetik test yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Otopsi yaptırmadığımız için nedeni bilinmiyor.
Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin İnşAllah en güzel şekilde yaşarsınız yeniden evladınızla 🤲🏻

Aha ben gibi biriken sayfaları okumaya çabalayan biri IADK IADK 😅😅 Bacım uğraşma bitmiyor çenemiz düşük sayfa üstüne sayfa ekliyoruz😂😂😂
Haa haaa. Ya ben atlayamıyorum. Her sayfayı okuyorum. Bu kızlar yüzünden kitap okuamıyorum artık. Burası çok daha sürükleyici🤣 bişeyi de kaçırmak istemiyorum. Ama 2 saat bakmazsam tonlarca sayfa birikiyor. Çenenize maşallah ne diyeyim. Bebişleriniz olsun da inşallah telefonu elinize alacak zaman bulamayın😄

Back
X