- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.081
Bende öyle olurum kuzum hem sezeryan hemde benimkiler 34 36 haftalık doguyorBen muhtemelen öyle olurum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle olurum kuzum hem sezeryan hemde benimkiler 34 36 haftalık doguyorBen muhtemelen öyle olurum![]()
Kız bende bendeeeAy bebeğim sen kesin Nisan başlığındasın o zaman![]()
Bir Nisan annesi daha geliyorBende öyle olurum kuzum hem sezeryan hemde benimkiler 34 36 haftalık doguyor
Bu defa erkenden önlemini alırlar inşallah canım en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorumRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını
Böbrek genişlemesi vardı ama doktor en fazla sünnet olur demişti. Sonrasında eşimle kan verdik genetik test yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Otopsi yaptırmadığımız için nedeni bilinmiyor.
Hepimiz peşindeyiz asla bırakmam aslaaaaBir Nisan annesi daha geliyor![]()
Eylülde kalırsan mayıs da dogar canımKız eylüle hamile kalsak hangi ay doğum yapıyoruz tahminen![]()
Ya da HAziran. Benim arkadaşım Eylül ayında hamile kaldı Haziran ayında doğumu oldu.Eylülde kalırsan mayıs da dogar canım
Canım inşallah yarın sabah koyulaşır.Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün böyle çıktı. Koyulaşma olur mu acabayarın sabah yine test yapıp sonra kan vermeye gideceğim bi
Evet eylülün sonuna dogru kalırsa haziran olur kuzumYa da HAziran. Benim arkadaşım Eylül ayında hamile kaldı Haziran ayında doğumu oldu.
Tabi oda olabilir o kadar çok istediğimiz için psikolojik belirti olabilirValla ben bütün hamilelik delirtilerini yaşadım ama hamile kalmadım. Ben de hayatta olmaz dediğim şeyler oldu ve yine hamile değildim vücudun oyunu gibi geliyor.
İnşallah yarın koyulaşma görürsün canımKızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün böyle çıktı. Koyulaşma olur mu acabayarın sabah yine test yapıp sonra kan vermeye gideceğim bi
Önce hamile kalayım da bebeğimAy bebeğim sen kesin Nisan başlığındasın o zaman![]()
İnşallah görürüm bi umut olur banada. Test kendi kuruma çizgisi çıkarmıyor. Geçen ayda kullanmıştım bu testi bakalım hayırlısıİnşallah yarın koyulaşma görürsün canım![]()
Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin İnşAllah en güzel şekilde yaşarsınız yeniden evladınızlaRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı olan evlatlar nasip etsin aratmasın inşAllah çok zor ama rabbim bilir herşeyin hayırlısını
Böbrek genişlemesi vardı ama doktor en fazla sünnet olur demişti. Sonrasında eşimle kan verdik genetik test yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Otopsi yaptırmadığımız için nedeni bilinmiyor.
Haa haaa. Ya ben atlayamıyorum. Her sayfayı okuyorum. Bu kızlar yüzünden kitap okuamıyorum artık. Burası çok daha sürükleyiciAha ben gibi biriken sayfaları okumaya çabalayan biriIADK
Bacım uğraşma bitmiyor çenemiz düşük sayfa üstüne sayfa ekliyoruz
![]()
Ama regl 1 2 gün kala belirtiler kayboluyordu yavaştan. Eğer belirtiler artarsa git gide öyle inanırımTabi oda olabilir o kadar çok istediğimiz için psikolojik belirti olabilir