- 21 Nisan 2022
- 1.262
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.221
İnsallah çiçeğim aminÇok şükür canımBirkaç gün içinde çok daha iyi olacaksın İnşAllah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah çiçeğim aminÇok şükür canımBirkaç gün içinde çok daha iyi olacaksın İnşAllah
![]()
Çok geçmiş olsun rahat geçmesine çok sevindim çok daha iyi olacaksın inanıyorumKızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız![]()
Rabbime şükür hiç korktuğum gibi olmadı dayanamam sanıyodum dayandım . Eşim annem yanımdaydı . Artık herşey daha güzel olcak kafayı toparlıcam . Daha dinamik döndüğüm günler gelcek burayaÇok geçmiş olsun rahat geçmesine çok sevindim çok daha iyi olacaksın inanıyorum![]()
Ayy ağzın bal yesin inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun rahat geçmesine çok sevindim bundan sonra her şey senin için dilediğin gibi olsun inşallahRabbime şükür hiç korktuğum gibi olmadı dayanamam sanıyodum dayandım . Eşim annem yanımdaydı . Artık herşey daha güzel olcak kafayı toparlıcam . Daha dinamik döndüğüm günler gelcek buraya![]()
Çok ağrınız olmuşumuydu öncesinde yada sonrasında
Teşekkür ederim canım şimdi çıktım dr yanından malesef kese boş ve hiç büyümemiş . Yatış verdi vajinadan bir ilaç verilecekmiş önce öğlen arası alcam dedi . O ilaç çok ağrı yapıyor mu bilgisi olan varmı
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız![]()
Kızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız![]()
İyi düşün iyi olsun canım dualarım seninle stres yapmaKızlar ben de doktora gideceğim bugün. Çok gerginim ve çok endişeliyim. Nolur bana da dua edingüzel şeyler duyayım
![]()
Kaldı 7 günümüz EdaaBat haftaya salı. Cumartesi veya pazar başlarım heralde. Cumartesi yumurtlamadan sonraki 11. Gün oluyor.. kutumda birşey hissediyor musun? Gerçi sen bir kaç ay içinde hamiş olacağımı söylemiştinAllah'ın izniyle inşallah inşallah
Gerçekten hiç olumlu değilim. Hiç güzel konuşmadıkları için tamamen çökerttiler beniİyi düşün iyi olsun canım dualarım seninle stres yapma![]()
Doktorlar hep öyle en kötüsünü söylerler her zaman sen iyi düşün kötüyü getirme aklına inşallah çok güzel haberlerle gelirsinGerçekten hiç olumlu değilim. Hiç güzel konuşmadıkları için tamamen çökerttiler beni![]()
Ben dayanamıyorum daha fazla akşam acile gidicem inşallah vardır ümitlenmiyorum ama nedense öyle hissediyorumAyy ağzın bal yesin inşallahsuan test yapamam iş yerindeyim yarın sabah ise gitmeden yapmak istiyorum ama yine negatif çıkacak diye çok korkuyorum yaaa. Burada test yapma bağımlılığı olanlar var benim tam tersim testfobigim
![]()
Amin inşallah güzel haberlerle gelirimDoktorlar hep öyle en kötüsünü söylerler her zaman sen iyi düşün kötüyü getirme aklına inşallah çok güzel haberlerle gelirsin![]()
dualarımız senınle canımmmKızlar ben de doktora gideceğim bugün. Çok gerginim ve çok endişeliyim. Nolur bana da dua edingüzel şeyler duyayım
![]()
bende ekleyım:Canim ilaç adet sancisi gibi yapiyor seninki küçük oldugu için pıhtı gibi atilir korkma güçlü ol ilâcı alinca 1 saat sonra gez yürü ALLAH kolaylaştırsın kürtaj sirasinda kendini sıkmasan rahat hissersin sonrasi adet gibi olur bel agrisi kasık ağrısı onlarda agri kesici ile 1 haftaya geçer ALLAH yerini doldursun hayırlisyla yeniden
Merhaba ben gördüm canım kan verdin miiiMerhabalar kizlar , testlerime bi bakar misiniz rica etsem ? Bu sabah yaptim .6.gun gecikmem var . Pcos var bide ne dusunuyosunuzEki Görüntüle 3280303 Eki Görüntüle 3280304
Gönlünü ferah tut canım inşallah güzel haberlerle döneceksinGerçekten hiç olumlu değilim. Hiç güzel konuşmadıkları için tamamen çökerttiler beni![]()
Beni de gaza getiriyorsun ama böyleBen dayanamıyorum daha fazla akşam acile gidicem inşallah vardır ümitlenmiyorum ama nedense öyle hissediyorum![]()