• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Durumuna çok üzüldüm kuzum ev sahiplerini asla haklı bulmuyorum burda savunanı da anlamayacağım çünkü o kadar saçma bir haldeler ki. Bizim ev sahibi biz 2500 oturuyorken 5500e çıkardı ve bize zam yaparken aynen şunu söyledi “bizim ev kentsel dönüşüme girecek biz de ailecek kirası 35 bin olan biryere çıkacağız oranın kirasını da sizlerden aldığımız parayla çıkaracağız zammın altında para kabul etmiyorum çünkü diğer türlü çalışmak zorunda kalacağım “ Lafa bak çalışmak zorunda kalacakmış hadsiz ben de dedim ki o zaman etek taksın altına otursun evde çalışmak zorunda kalacağını düşünen erkek. Biz de kabul ettik çaremiz olmadığı için ama bu devirde gerçekten insaf. Ben nasıl yüzde yüz zam almıyorsam yüzde yüz de kiraya zam gelemez arkadaşım bu kadar basit.
Sizlerin de kanayan yarasıymış. Canınızı sıktım kusura bakmayın hepiniz. Derdime ortak olduğunuz için hepinize de ayrı ayrı telekkür ederim güzellerim. İyi ki varsınız. Yatacağım şimdi. Yarın ola hayır ola. Dediğim gibi rızkımızda ne varsa o. Ama bu hakkımızı aramayacağız demek de değil.

Sabaha bol pozitifli bir güne uyanırız inşallah. Canımın sıkkınlığından ilgilenemediklerim olduysa kusura bakmasınlar. Umarım hepiniz en güzel haberi alırsınız yarın 🙏💕

Kızlar hepinize marhaba :* gecenin bu saati uyku tutmadı bende kk bakayım dedim ve benim gibi gebelik planlayanlar ne cokmuş onu gördüm inşallah hepimiz gönlümüzdekine en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşuruz :) şimdi size bişey danışmak istiyorum adetten çıktım yumurtlama günü çalışmalara başlayacağım. Folbetake kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadardır, normalda folikasitim ve d vit düşük çıkmıştı. Sorum şu bu ilaca devam etmeli miyim? Bunların günlük dozu çok fazlaymış ve ilerde sorun olabilirmiş diye duydum sizin fikriniz nedir? Randevu düşüremiyorum bir türlü

Kuzum şimdi yazabilme fırsatım oldu.
İnşallah ennkısa zamanda sağlıklı hamileliğin olsun. İyi ki fark ettin de tedaviye başlayacaksın en kısa zamanda
Amin çiçeğim inşallah ☺️
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda güzel haber almayı nasip etsin 🙏🙏
Amin inşallah canım teşekkür ederim 🤲🏻

IMG_20230723_071919.webp

Sizlerin de kanayan yarasıymış. Canınızı sıktım kusura bakmayın hepiniz. Derdime ortak olduğunuz için hepinize de ayrı ayrı telekkür ederim güzellerim. İyi ki varsınız. Yatacağım şimdi. Yarın ola hayır ola. Dediğim gibi rızkımızda ne varsa o. Ama bu hakkımızı aramayacağız demek de değil.

Sabaha bol pozitifli bir güne uyanırız inşallah. Canımın sıkkınlığından ilgilenemediklerim olduysa kusura bakmasınlar. Umarım hepiniz en güzel haberi alırsınız yarın 🙏💕
Canım yeni yeni okuyabiliyorum. Devir hayatta kalma devri gibi oldu resmen.en kısa zamanda sizin için en hayırlısı olsun inşallah. Bunları dusunmedigin sadece bebeğine odaklandigin zamanlar en kısa sürede gelir inşallah 🙏

Back
X