• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Arkadaşım konuşması kolay o adam o evi bedavaya mı aldı şuan ucuza ne var yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum ama orta yolu bulun diyorum para kolay kazanılmıyor o evi almasıda zor her ay kira ödemek de ama orta yolu bulmaktan başka ne yapacaklar başka kiraya gitseler 5000 aşla başka yer mi var zaten
İnsan insanın halinden anlamalı bu devirde tek kelime bu…

Merhaba . Bence olumsuz düşünmeyin benim arkadaşım 38 yaşında evlendi ve tüp bebekle hamile kaldı . Tabi dediğiniz gibi olmayacak şeyleri zorlamanın bir anlamı yok . Hayatınızdaki önceliklere siz daha iyi karar verirsiniz. Sizinle benzer duyguları ben de yaşıyorum ama ne bileyim sonra yine ümit ediyorum ☺️ bence ağustos şanslı gelecek 🙏
Canım çok teşekkürler, ben yakın zamanda tüp bebek yaptırdım oda negatif oldu o yüzden pek umudum yok deneyeceğim tabiki ama hayırlısı diyorum ☺️

Üç senedir hiç hamile kalamadım artık ovülasyon dener miyim bilmiyorum zaten yaşımda ilerledi olmayacak heralde , zaten hayırlısıysa olsun bundan sorsa , bazı şeyleri çokta zorlamamak gerek.
Hayır bu modu hiç beğenmedim olucak sadece zamanı var bu olumsuzluğu hemen atıyorsun üstünden silkelen ve kendine gel balımmmm❤️❤️

Arkadaşım konuşması kolay o adam o evi bedavaya mı aldı şuan ucuza ne var yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum ama orta yolu bulun diyorum para kolay kazanılmıyor o evi almasıda zor her ay kira ödemek de ama orta yolu bulmaktan başka ne yapacaklar başka kiraya gitseler 5000 aşla başka yer mi var zaten
O adam evi yeni yapmadı ya maliyet düşünsün? Benim ailemde yeni ev yaptırdı şu an en aşağı 8 bine verilirken 4 bine kiraya verdiler. Bu insanlar neyle geçinecek sonuçta kira bize ek gelir az olsada bir şey olmaz dediler. O adamın oğlu da babasına güvenmeyip kendi kazancına göre ev tutacaktı kimseyi mağdur etmeyeceklerdi. Kiracıya mı güvenmişler? Herkes kendi kazancına göre kendi bakış açısıyla değerlendiriyor durumu.empati kalmadı insanlarda

O adam evi yeni yapmadı ya maliyet düşünsün? Benim ailemde yeni ev yaptırdı şu an en aşağı 8 bine verilirken 4 bine kiraya verdiler. Bu insanlar neyle geçinecek sonuçta kira bize ek gelir az olsada bir şey olmaz dediler. O adamın oğlu da babasına güvenmeyip kendi kazancına göre ev tutacaktı kimseyi mağdur etmeyeceklerdi. Kiracıya mı güvenmişler? Herkes kendi kazancına göre kendi bakış açısıyla değerlendiriyor durumu.empati kalmadı insanlarda
Aklıma bi söz geldi TOK AÇIN HALİNDEN NE ANLAR DERLER

Arkadaşlar bu şekilde düşünmeyin evet ev sahibinin yaptığı çok acımasızca insanlar zaten aldıkları maaşla zor geçiniyorlar birde 10 bin kira ödediğini düşündüğün zaman haklısınız ama ev sahibine de hak vermek lazım biz bütün servetimizi koyduk üstüne kredi çektik 4 milyona ev aldık herşeye rağmen aylık 22 bin kredi ödüyoruz bunu karşılığı da 3000 5000 olamaz haliyle insanlar da bunu kiraya yansıtıyor bu şekilde de düşünün burda assında devlet artık el atmalı iki tarafa da dur demeliydi tabi artık bunun için biraz geç kaldı ev sahibine orta yolu bulmaya çalışın tabi gözünü korkutun mahkemeye vereceğim haklarımı savunacağım diye ama dediğim gibi yinede konuşup orta yolu bulmanız lazım
Kusura bakmayın ama size katılmıyorum. Bir kira 2300den 10000e çıkarılamaz. Evet herşeyin fiyatı arttı ama sadece ev sahibi için değil kiracı için de arttı. O ne alıyorsa diğeri de onları alıyor. Kaldı ki temel ihtiyaçları almak bile lüks oldu bu devirde. Evet birleşti almak çok zor kabul ediyorum ama bunu kiraya şöyle zam yaparım nolcak diye alamaz kimse. Böyle bir dünya olamaz yani. Alırken hesabını kitabını yaparak alıp öyle ödeyecek. Bu yapılan insafsızlıktan başka birşey değil.

Back
X