- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.241
1 i daha vardi ama ismini hatorlayamiom
Linakız ama bugün yapmicakmis
Hayir canim düğün vardı fırsat olmadı test alıp yapmaya.Nasipse sabahleyin test alıp ilk idrarla.
Bekliyorummmm
Bugün 11. Gnüm. Çıkmazsa ağlamayayım inşallah. Kendime ön hazırlık konuşmasıKan testinde 7-10 gün sonra idrarda da 12-14 gün sonra diye biliyorum.
Güzel haberlerle gelmeni bekliyorum canımBugün 11. Gnüm. Çıkmazsa ağlamayayım inşallah. Kendime ön hazırlık konuşması
11. Günden sesleniyorum, negatif kızlar,Güzel haberlerle gelmeni bekliyorum canım
Hadi bakalım senin için girdim test yaptın mı diye güzel haber ver bize canımBugün 11. Gnüm. Çıkmazsa ağlamayayım inşallah. Kendime ön hazırlık konuşması
Eşim almaya gitti ben de yaparım biraz sonra.
Hayirlisi canim benim ya ne diyeyim.
Regle 10 gunvarsa yunurtlama ağrısıdır. Değerlendirin bu gunleriKızlar regli günüme 10 gün var ama dünden beri kasıklarımda ağrı var akşamda sağ kasığım bayaa ağrıdı sizce belirtimiiidirr ? Çokk erken ama yinede sizlerden bilgi almak istiyorum
Çok erken belirtiler için biraz daha bekleyin derim.Yumurtlama dönemi ile ilgili olabilir hatta.Kızlar regli günüme 10 gün var ama dünden beri kasıklarımda ağrı var akşamda sağ kasığım bayaa ağrıdı sizce belirtimiiidirr ? Çokk erken ama yinede sizlerden bilgi almak istiyorum
Hayırlısı bebeğim yinede regl olana kadar hep devam edecek umudumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?