- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.281
Bence erken yaptın, benim bi önceki 13. günde çok silik çıkmıştı 2 gün daha bekle umutsuzluğa kapılma
Ben ovulasyon testi kullanmadık hiç uygulamaya göre 30 temmuz canım senin hangi gün ? :)Yumurta çatlama tarihin neydi canım bizim benzer galba, benimde ara ara bişeyler oluyor
Üzülme kuzu Benimde ağrım var regl ağrısı aynı.. Bugün yarın gelcekler herhalde test bile yaptırmıcak
Valla canisi benim son iki ilacım kaldı duphaston bitirip bırakıp adeti beklicem eğer varsa bişi ki hiç umudum yok supriz olur yoksa da adetin üçüncü günü doktor çağırdı bakalım tedaviye bslanacak femara artı çatlatma iğnesi tekrardan yani şuan olması benim için bir şaşırtma olur o yüzdenKızlar sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12
Ay o bıçak saplanmasi üç gudnur banada oluyor bat 11 Ağustos altı gün var daha ama bilmiyorum tabikiBatı yaklaşanlar yoğun hamilelik belirtisi hissedenler kalp atış hızlarınız arttı mı? Hamilelik olduğu zaman dk da +15 fazla atıyormuş hemen hemen.
Ben ara ara ölçüyorum yerinden oynamıyor maşallah. Kalp atış ortalamamı öğrendim bu sayedeAteş takibi yapanlar gibi oldum Önümüzdeki ay için ben de alıcam ateşölçer.
2 gün erken yumurtlama oldu gibi benim bekliyorum artık bişeyler kasığa bıçak saplanması falan 7 gün oldu diye ama yok.
Canim uygulama yanıltıyor.Ben ovulasyon testi kullanmadık hiç uygulamaya göre 30 temmuz canım senin hangi gün ? :)
Sen artık yorgunda olsan eve dönünce eşine masaj filan yaparsın azcık gönlünü hoş edersin o haldeKuzum yorgunluktan ve sıcaktan neredeyse 12 saat uyumuşum9 da gözümü dinlendireyim dedim anca kalktım hala daha da yataktayim benim akintim devam ediyor akışkan ağrı da eklendi bu ara çatlayacak galiba bugünü kesin degerlendirmem lazım ama dışarı kahvaltıya gideceğiz gece 11 den önce de gelmeyiz bir kaç yere daha uğrayacağız umarım gelince degerlendirebiliriz
Valla benim çatlamanın 2. günü ya da hala 1. günü. Çünkü gece çok geç çatlamaya başladı. 10 gün sonra göreceğiz hayırlısıylaSen Ne yapıyorsun bebisim
Bat 2 gün gectı ama ayın 25 inde şiddetli agrı yasadım o zaman catladı muhtemelen agrıdan sonraki 11. Günüm ne zaman test yapsamGünaydınnnn, musssmutlu bir hafta sonu diliyorum herkeseBugün nem oranı çokmuş, resmen nefes alamayarak uyandım İzmir de. Uyku muyku kalmadı. Sabahın köründe takılıyorum.
Güzel kızlarım regl olan varsa ya da hamiş olan varsa bana ismini söylerse tablodan işaretleyebilirim. (Ara ara hatırlatma amaçlı yazıyorum, cevap verenler tekrar vermeyebilir)
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @cesursavasci @meryemcck_ @sev9 @ozuge @Boldi @emr-mrv @mirasanne @muggle1Linakiz @Conqueror123 @eylem91 @RhieraN @Renklibiri00 @cans16 zuzu3838 S simurgggg @TurnaBulut @cnlrm @Alonya03 @edahandro @TeraziBurcuu
Bi ara okumadık şey bırakmamıştım. Biz hamilelik olmadı diye düşünüyoruz ya mesela. Aslında döllenebiliyormuş ancak tutunamıyormuş. Bu yumoşlara da tutunamayanlar deniyomuş. O da rahmin hazır olması ve yumurta kalitesi ile alakalıymış. Yani aslında sen de yumoşunda sağlıklıysanız gebelik oluşmasına engel yok. ancak birinde skıntı varsa var.Aaaa olabilir o zaman. Seviyorum senin teorilerini
Canım test yap varsa çıkabilir. İstersen yarın sabah ilk idrar ile yap garanti olsun.Bat 2 gün gectı ama ayın 25 inde şiddetli agrı yasadım o zaman catladı muhtemelen agrıdan sonraki 11. Günüm ne zaman test yapsam
Ben az önce oldum canimGünaydınnnn, musssmutlu bir hafta sonu diliyorum herkeseBugün nem oranı çokmuş, resmen nefes alamayarak uyandım İzmir de. Uyku muyku kalmadı. Sabahın köründe takılıyorum.
Güzel kızlarım regl olan varsa ya da hamiş olan varsa bana ismini söylerse tablodan işaretleyebilirim. (Ara ara hatırlatma amaçlı yazıyorum, cevap verenler tekrar vermeyebilir)
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @cesursavasci @meryemcck_ @sev9 @ozuge @Boldi @emr-mrv @mirasanne @muggle1Linakiz @Conqueror123 @eylem91 @RhieraN @Renklibiri00 @cans16 zuzu3838 S simurgggg @TurnaBulut @cnlrm @Alonya03 @edahandro @TeraziBurcuu
Hayırlısı birtanem. Eylül senin ayın olsunBen az önce oldum canimsat 5 agustos bat eylüle artik
Sagol bebegimHayırlısı birtanem. Eylül senin ayın olsun
Su an her sey olabilir gibi hissediyorum
Döllenen yumurta en erken 6. gün rahme ulaşıyormuş kuşum. Bazılarında 7. gün. Yani o güne kadar aslında hamile bile değiliz. Belirti diye düşündüğümüz şeyler aslında belirti değil. Yumurtlama sonrası ağrılar vs. İnşallah bebişin seninledirSu an her sey olabilir gibi hissediyorumyumurtlamanin ustunden 6. gun bugun ama bi yandan regl olacak gibiyimde kasiklarimda da agri var usutmuste olabilirim valla artik anlam aramak cok yordu
Ben de bikaç kilo aldım ama folik asit kullanmaya başlamama bağlıyordum. Bi önceki gebelikte de folik asitle beraber biraz kilo almıştım. Çabuk acıkmaya başlamıştım çünkü. Tam uyumadan önce acıktığım için yiyorum falanKuzum benim yumurtlama çok güzeldi 3 bebek sahibiyim istediğim ay hamile kaldım hepsinde ama bu bebem gelmiyiiiğğğ tiroid çok etken işte önümüzden bence bırakma devam et hazır alışmışken bide ben çok zayıftım şuan balık etli oldum bu hastalık yapıyor işte bi günüm bir değil bi hafta zayıflıyorum bi hafta bakmışsın şişmişim
Insallah kuzum biliyorum muhtemelen klimadan falan usutuyorumDöllenen yumurta en erken 6. gün rahme ulaşıyormuş kuşum. Bazılarında 7. gün. Yani o güne kadar aslında hamile bile değiliz. Belirti diye düşündüğümüz şeyler aslında belirti değil. Yumurtlama sonrası ağrılar vs. İnşallah bebişin seninledir
Bende isim yazdıranlardanım şimdiden sanki yine öyle olcak gibi çünküKızlar aşağıda Eylül topiği açılmış bilmeyen varsa isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Gerçi neden Ağustos ayından başlatmış anlayamadım burası varkenBazılarınızda buradan oraya kaçmış gözümden kaçmadı.
2023 AĞUSTOS - EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR 👼🐣🙏
Merhaba hepinize, Malesef artık tüp bebek sürecine başladım, rahmimde de şekil bozukluğu olduğu ortaya çıktı, Rabbim kimseye aratmasın,www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?