- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.301
Hahaha falcı bacı djdjdjd dolaşırım topic topicHamiş çıkarsam herkes beni rüyanda gördün mü diye sana sorar artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha falcı bacı djdjdjd dolaşırım topic topicHamiş çıkarsam herkes beni rüyanda gördün mü diye sana sorar artık![]()
Dil altı termometre hangjsi? Bi de bu hangi program?Kuzum adetle beraber başlıyorız ateş ölçmeye. Sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan dil altından. Yumurtlama yaklaştıgı zaman ateş düşüşe geçer ve yumurta çatladıgı zaman keskin bi yükseliş olur. Eger hamilelik gerçekleştiyse 14 16 gün boyunca ateş yüksek seyreder eger adet gelecekse ateş tekrar keskin düşüş yapar. örnek ateş tablomu atip sana anlıcamsın
İnşAllah hepimizle olsun canımAhh melisam, tertemiz bir kalbin var.Tüm güzellikler senin olsun kuzum.
Evet o diyet şey için, doktorum demişti. Bu mantar türü şeker ve karbonhidratla besleniyor bunları kısıtla bir süre diye.Candida bağırsak veya ağızda çoğalan bir mantar değil mi yanlış mı bilmiyorum? Hatta diyet falan yapiyorlar bildiğim kadarıyla. Sana ne onerdiler @BethLegends
Aynen çok belli şen şakrak biri olduguAhh melisam, tertemiz bir kalbin var.Tüm güzellikler senin olsun kuzum.
Haklısın, insan bilmediği sorulara ya cevap vermeyecek ya da kesin bir dille konuşmadan fikrini söyleyecek. Yoksa dediğin gibi belki verdiğin bilgiyle karşıdaki insan çok şey kaciracaktir. Ama ben buradaki herkesin birbirine bir şekilde yardımcı olmaya çalıştığıni görüyorum.Doğru yazmışsın. Mesela ben çok soğuk bi kişiyim o yüzden bazen kızlar sorunların yazinca daha sert akıllar verebiliyorum ( yani birisiyle sorunu varsa senkn hayatin sana kimse karisamaz tarzinda) o yuzden bazi olaylarda susuyorum çünkimelisaa93 gibi aramizda güzel düşünenler daha sakin insanlar var. Yakin dönemde bi arkadasimizin yazdigina ben daha neqatif akıl verirdim mesela ama melisa melek gibi yazdi resmen. Doktor gebelik gibi bazi sorulardayda her kedin vücudu farklı bilimsel bi net cevabi olmayan sorularda akil fikir vermekten kaçıyorum sahsen. Test öneririz, sürecimizi anlatarak fikir sahibi olmasina yardimci oluruz ama bazi seylerde doktor olmadigimizi bildigimiz içjn bisey yapamayiz. Ben soyıerim doktors gitme bi kaç ay bos ver dinlen. Gidersin doktor derki 2 ay once gelseydin mümkündü. O ahı alamam
Hay maşallahgecme diger aya bu ay olur inş ben sabah ac karna bal çörek otu kahvaltıdan sonra omepaq10 ögle yemeginden sonra da impryl kullanıyorum arada bazen ada cayı içiyorum hepsi etki etti galibaay erken yumurtlama olsun daha iyi olur
Hayrolsun ben de bugün test yapiyordum üç çizgiden ikiye düşüyordu ama ben kendi rüyalarıma inanmam nedense. Çok kez böyle gördümHahaha falcı bacı djdjdjd dolaşırım topic topicşöyle bişey var ama kendi hamileligimi de rüyamda test yapıp görmüştüm bak
![]()
Biz ilk defa ciddi anlamda Ocak ayında değerlendirmistik o zaman da rüyamda görmüştüm test negatiftiHayrolsun ben de bugün test yapiyordum üç çizgiden ikiye düşüyordu ama ben kendi rüyalarıma inanmam nedense. Çok kez böyle gördüm![]()
Tam bu mesajı okurken bunalımlardan bunalıma koşmam pekiAynen çok belli şen şakrak biri oldugumelisaa93
Kızlar bir soru soracağım size acaba bebek olmuyor diye bir müddet düşünmeyip boşvermek mi lazım yoksa bu konunun üstünde durup çözmeye mi çalışmak lazım kararsız kalıyorum
Sen teste falan boşa para harcama bacım rüyaları bekle onlar seni yönlendiriyorBiz ilk defa ciddi anlamda Ocak ayında değerlendirmistik o zaman da rüyamda görmüştüm test negatiftiyaptım negatif
Şubat ayındaki değerlendirmede pozitifti rüyamda hatta şu prodoctorun yeni çıkan testi var ya pahalı olan t1 t2 falan var ondan görmüştüm
test yapıyorum negatif falan moralim bozuldu bomboş ruya gördüm diye sonra bı test yaptım pozitif
geçen ay eşim ruyamda gördüm test yapıyordun negatif demişti, negatif
pozitif ruyayi bekliyorum
![]()
Ben de işte uyuyoruç resmenTam bu mesajı okurken bunalımlardan bunalıma koşmam pekiregl olamadım onun bunalımı var üstüne bu sıcakta öğleden sonra şantiyeye gitmem gerekiyor ona daralıyorum. Toz toprak sıcak düşüncesi bile zorluyor beni yattım kalkasım yok
Dimi ya ben de şimdi onu düşünüyordumSen teste falan boşa para harcama bacım rüyaları bekle onlar seni yönlendiriyor![]()
kız tek tek kullandım olmuyor bu seferde hepsini kullanayım dedim bide böyle deneyelim ne olmuşHay maşallahyumurta büyümesin de napsin garibim
aay inşallah geçmem de umutlanmicam artık umut olunca çok kötü hayal kırıklığı oluyor
ben sadece inofolic, korktum hepsini aynı zamanda yapmaya çörekotu bali eşim kullanıyor
![]()
Ne güzel yazmışsın kuzum ya gözlerim dolu dolu okudumOkurken ne düşündüm biliyor musun Özgeciğim, eşinle aynı duyguda olman harika bir his. Aynı şeyi isteyip aynı amaç uğruna birlikte hareket ediyorsunuz. Bu çok kıymetli. Evet, belki istediğin gibi gitmiyor süreç ama sizi de birbirinize daha çok bağlıyor. Yaşadığınız an beni çok etkiledi. Konuşmadan aynı duyguları hissedip birbirinize herşeyi gözlerinizle anlatmışsınız. Ben inanıyorum inşallah en kısa zamanda kendi bebeğine ya da bebeklerinealışveriş yapacaksın. Doğarsa bende bebek görmeye gelirim artık
![]()
Güzel biseyler olmuş sankikız tek tek kullandım olmuyor bu seferde hepsini kullanayım dedim bide böyle deneyelim ne olmuş![]()
Kız 2 dk giriyim bariBen de işte uyuyoruç resmenHayır sen bunalımda olamazsın yasaklıyoruz sana
Şöyle bir silkelen. Bir kendine gel ve toparlan. Sonra da o şantiyeye gidip işlerini halledip evine dönüp ayaklarını uzat.Tam bu mesajı okurken bunalımlardan bunalıma koşmam pekiregl olamadım onun bunalımı var üstüne bu sıcakta öğleden sonra şantiyeye gitmem gerekiyor ona daralıyorum. Toz toprak sıcak düşüncesi bile zorluyor beni yattım kalkasım yok