Açıkçası bilmiyorsam ya da çok saçma bir soruysa cevaplamak istemiyorum bazen. Arkadaşın sorduğu soruya cevap verecek kişi zaten bizler değiliz aslında. Kendi kendine çözmesi gerekiyor. Hepimiz koskoca kadınlarız belli bir yaşta bireyleriz. Buradaki yorumlara göre takacak ya da takmayacak(salacak) değilim ben mesela. Doktora gidiyorsun ve hiç bir sorun yok diyorsa belki gerçekten sorunun yoktur.
Biliyorum herkes çaresiz, burada olan her kadın bir şekilde çocuk sahibi olmak istiyor. Hatta yorum yazdığında ilgi bekliyor. Bazı arkadaşlarımız ise her yoruma canla başla cevap vermeye çalışıyor görüyorum bilse de bimese de. Bu ne o arkadaşı çok iyi biri yapar ne de ben cevap vermediğim için benim gibileri kötü biri yapar.
Bu ortam birbirimize destek olmak için var. Bazen bir soru sorulunca o kişiye cevap verecek kişiler forumda online da olmayabilir. Bir bakıyorum gecenin 1 inde soru sorulmuş. Sonra arkadaşlarrrrrrrr bişi sordum size falan diye darlandırıyor ortalığı. O saatte forumda neredeyse herkes uyuyor oluyor.
Lütfen biraz anlayış. Hepimiz hassasız. Ancak kendi kendinizi günün sonunda yine kendiniz rahatlatırsınız unutmayın.
Bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kuzum
M
melikebyhn12
bu sadece sana söylenen bir şey değil. Tüm herkes için söylüyorum bunu.