- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.121
canım bu dediğin akıntı ve ağrı adetin kaçıncı günü oldu geçen ay bende de oldu adetin 7. 8. günleri hatta erken yumurtladm galiba dedim ama gene gününde oldumBenim bu 2 aydır sağ yumurtalığımda asla geçmeyen ağrım var diyordum ya. Dün jilet atıyolar diyordum oraya çok canım yandı. Bu sabah baktım kanlı akıntım geldi. Sanırım kistim patlamış ve tahminlerim doğru çıktı. Demekki ovulasyon testinde pik görmek yumurtladığın anlamına gelmiyor. Tam yumurtlayacakken belki çatlama olmuyor ve kiste dönüşebiliyor.
Tamam kuzum var mı bilmiyorum bizim burda eczanede ama bakarımValla bebeğim paran varsa predictor alabilirsin. ancak Topiğin ilk sayfasındaki artımed ve freely var önerdiğim. Bulurssan onlarda erken gebelik gibi çok hassas testler. Artımed in T1 T2 lisi baya iyi. Freely mavi de öyle.
Ağrı dün oldu, baya kötüydüm bu sabah da kanlı akıntı geldi. Bugün adetin 14. günücanım bu dediğin akıntı ve ağrı adetin kaçıncı günü oldu geçen ay bende de oldu adetin 7. 8. günleri hatta erken yumurtladm galiba dedim ama gene gününde oldum
Hayır kankam gerek kalmadıfnd_50 test yapacakmısın kankam
açıkçası ilk defa bir şey yapmadığım bi ay oldu 5-6 aydır deniyorum her şeye çok dikkat ediyordum günaşırı ilişki deniyorduk ama hep regl olunca bu ay dedim artık takmıyorum belliki zamanı var ne zaman gelirse artık düşünmeyi bıraktım sanırım en önemli etken buAy anlat bize bu ay neler yaptın? Nasıl hamiş kaldınTaktik ver.
bazen yumurtlama oluncada hafif kanlı olabiliyor ya acaba yumurtladnmı dedim ama testte çıkmadı diyorsunAğrı dün oldu, baya kötüydüm bu sabah da kanlı akıntı geldi. Bugün adetin 14. günü
Normalde her ay pik gördüğüm gün adetin 16-17. günleri oluyor. Ovulasyon testi yapıyorum adet bittiğinden beri çok silik çıkıyor hala.
İnşallah bebeğin seninledir kuzumEşim onu almış kuzum ya yapar yapmaz bişeyler gördüm ama hemen çekemedim
Ateş gerçekten seni yüzüstü bırakmıyor.Hayır kankam gerek kalmadıbak ateşe.geliyor gelmekte olan. Yarın ya da en kötü diğer gün gelir adet.
hayırlı olsun :)açıkçası ilk defa bir şey yapmadığım bi ay oldu 5-6 aydır deniyorum her şeye çok dikkat ediyordum günaşırı ilişki deniyorduk ama hep regl olunca bu ay dedim artık takmıyorum belliki zamanı var ne zaman gelirse artık düşünmeyi bıraktım sanırım en önemli etken bu
Aynen öyle aslında tutup bata kadar test yapmasam testler boşa gitmicek ama işte ah ahAteş gerçekten seni yüzüstü bırakmıyor.
Ben yumurtlaıdğımda birisi içimde yumurta gerçekten kırmış ve o yumurtanın beyaz olan kısmı içimden akıyormuş gibi baya geliyor. Bu biraz farklı o yüzden ayırt edebiliyorum.Bir de ovulasyon testlerim aşırı silik çıkıyor. Zaten daha yumurtlama günüm de gelmedi. Ama daha önceden de yaşadığım bişi bu artık tanıyorum ağrısını ve akıntısını. Ayırt edilebiliyor. Doktor için de şimdilik gerek duymnuyorum bebişim. Dediğim gibi önümüzdeki ay nasipse giderim.bazen yumurtlama oluncada hafif kanlı olabiliyor ya acaba yumurtladnmı dedim ama testte çıkmadı diyorsun
hayırlısı canım için rahat edecekse bir doktora görün istersen cnm
Kist hakkında pek bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama daha önce kanlı akıntı oldu mu hiç ?Benim bu 2 aydır sağ yumurtalığımda asla geçmeyen ağrım var diyordum ya. Dün jilet atıyolar diyordum oraya çok canım yandı. Bu sabah baktım kanlı akıntım geldi. Sanırım kistim patlamış ve tahminlerim doğru çıktı. Demekki ovulasyon testinde pik görmek yumurtladığın anlamına gelmiyor. Tam yumurtlayacakken belki çatlama olmuyor ve kiste dönüşebiliyor.
Predictor da almasın laboquick varsa bence ondan alsınValla bebeğim paran varsa predictor alabilirsin. ancak Topiğin ilk sayfasındaki artımed ve freely var önerdiğim. Bulurssan onlarda erken gebelik gibi çok hassas testler. Artımed in T1 T2 lisi baya iyi. Freely mavi de öyle.
Kuzum ya geçmiş olsun doktora gidecek misinBenim bu 2 aydır sağ yumurtalığımda asla geçmeyen ağrım var diyordum ya. Dün jilet atıyolar diyordum oraya çok canım yandı. Bu sabah baktım kanlı akıntım geldi. Sanırım kistim patlamış ve tahminlerim doğru çıktı. Demekki ovulasyon testinde pik görmek yumurtladığın anlamına gelmiyor. Tam yumurtlayacakken belki çatlama olmuyor ve kiste dönüşebiliyor.
Bugün ya da yarın olursan yeni Bat ne zaman peki?A Afratafrac bebısım sabah test yaptm yınede olmadıgını bıle bıleama foto cekemdım yatılı mısafırm vardı,bana kırmızıları koyabılırsın adet agrısıda geldı bır ıkı gun erken olcam sanırım bugun gece olurum kesın.koy kırmızılarımı
Aaa laboquick eczanelerde satılıyor mu? Hiç denk gelmedim ben.Predictor da almasın laboquick varsa bence ondan alsınMerve3553
Labaquick doğru sonuç veriyor mu evde var benim yarın sabah yapayım diyorumPredictor da almasın laboquick varsa bence ondan alsınMerve3553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?