- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.101
Ay inşallah vardır, sen farklı testle garantile. Başka yolu yok maalesef artık tek markaya güven olmuyo.Kızlar bu teste ne kadar güvenebiliriz 3 gün gecikmem var
Yoruma gerek yok bebeğim hamilesin. Nasıl güzel çıkmış çizgilerin maşallah. Sağlıkla büyüsün ve kuğaınıza alın inşallahGünaydın bat tarihim 2 ağustos dayanamadım erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz ilk test yapışım
Erken gebelik mi alayım yoksa normal mı alayım canım bu normal gebelikdiAy inşallah vardır, sen farklı testle garantile. Başka yolu yok maalesef artık tek markaya güven olmuyo.
Bat ını bekle canım, daha erken gibi.Kızlar bat 4 agustos test yaptım negatif. Dögünün 22. Günü yumurtlama agrısı yasadım bugun 29. Gün. Eger 22 sinde yasadıgım agrı yumurtlamaysa hala umut var gibi duruyor degıl mı?
gerçekten mii nasıl mutlu ettiniz beni :) kan için adet tarihimi bekliyim ama değil mi ?Kız bunun nesini yoralım, bebiş el sallıyorsağlıkla gelsin kuzun
Valla bebeğim paran varsa predictor alabilirsin. ancak Topiğin ilk sayfasındaki artımed ve freely var önerdiğim. Bulurssan onlarda erken gebelik gibi çok hassas testler. Artımed in T1 T2 lisi baya iyi. Freely mavi de öyle.Erken gebelik mi alayım yoksa normal mı alayım canım bu normal gebelikdi
Yooo beklemene gerek yok. Bugün de gidebilrisin. Zaten Bat ın gelmiş. Ben burada hamilelik başında kullanılan ilaçları duyunca artık bebişi öğrenir öğrenmez doktora gitmekten yana oldum.gerçekten mii nasıl mutlu ettiniz beni :) kan için adet tarihimi bekliyim ama değil mi ?
Erken gebelik testi ama doğruluğu nedir biliyor musun predictor marka denediniz mi hiçYoruma gerek yok bebeğim hamilesin. Nasıl güzel çıkmış çizgilerin maşallah. Sağlıkla büyüsün ve kuğaınıza alın inşallah
Sağlık ocağı beta hcg yapıyor mu peki var mı bilginiz ?Yooo beklemene gerek yok. Bugün de gidebilrisin. Zaten Bat ın gelmiş. Ben burada hamilelik başında kullanılan ilaçları duyunca artık bebişi öğrenir öğrenmez doktora gitmekten yana oldum.
Canım baya koyu çıkmış. Böyle çıkıp hamile olmayanı görmedim daha.Erken gebelik testi ama doğruluğu nedir biliyor musun predictor marka denediniz mi hiç
Ayy çok heyecanlandımm kan testi verip paylaşcam mutlaka çok teşekkürrr ederimmCanım baya koyu çıkmış. Böyle çıkıp hamile olmayanı görmedim daha.
Yaparlar. Ama sağlık ocaklarında çok geç çıkıyor sonuç haberin olsun. Birisi kan verdi 5 günü bulmuştu sonucu.Sağlık ocağı beta hcg yapıyor mu peki var mı bilginiz ?
Ay anlat bize bu ay neler yaptın? Nasıl hamiş kaldınAyy çok heyecanlandımm kan testi verip paylaşcam mutlaka çok teşekkürrr ederimm
Çok ağrınız olmuşumuydu öncesinde yada sonrasında
Teşekkür ederim canım şimdi çıktım dr yanından malesef kese boş ve hiç büyümemiş . Yatış verdi vajinadan bir ilaç verilecekmiş önce öğlen arası alcam dedi . O ilaç çok ağrı yapıyor mu bilgisi olan varmı
Teşekkür ederim öğrenmiş oldum. Denedim ama olmadıEn alt solda bize ulaşın sözünün üstümde fırça var. Onunla düzelte biliosun
İnşallah döner eskiye,böyke çok iticiiiGüncellenmiştir canım ondan renk degişiyor. Bir süre sonra eski haline döner bi ara yine böyle ol olmuştu
Dönüyor canım, dönem dönem böyle site genelinde reklam yayınlanıyor. Bir süre sonra kendiliğinden değşiiyor.İnşallah döner eskiye,böyke çok iticiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?