- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.781
İnşallah canım benim başlarız birlikte test yapmaya haftayaEvet canım silikleşti. 2 kere denedik bakalım tutrar mı. Önce sancım yok demiştim sonrasında gün boyu sancım oldu çatladı herhalde o ara. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar oluraynı günler denedik inşallah tutturmuşuzdur
Canım ben gördüm ama gölge değildir inşallahKızlar merhaba bugün takvime göre adet günüm
Canım ben gördüm ama gölge değildir inşallah
Ben de eşim de sabah aç karnına kahvaltı öncesinde 1 kaşık yiyorduk. Çörekotunu karabiber öğütücüsü de ogutebiliyor küçük bir kavanozda yapmıştım karışımımerhaba nasıl oluyor çörekotu kürü acaba anlatabilirmisinz?
Gölge görüyorum ben canım kaçıncı dakikada çıktıKızlar merhaba bugün takvime göre adet günüm
Dimi ya içten içe bir telaş var sanki bir yere geç kalıyoruzBence de öyle vakti zamanı geldiğinde kimse engel olamıyor. Bu evlilik içinde öyleydi ben sınavım bitti sanıyordum
Ama onda da herşeyden vazgeçtiğim bir anda olmuştu. Üstüne düşünce kendimi daha çok yıpratıyorum farkındayım. Sanki son otobüs kalkacak ve ben bunu kaçıracakmışım gibi bir his var.
Bebeğim bu testte 15 dk dan sonra ciddiye almamak gerekiyor.bilmiyorum canım test yapmaktanda bıktım
Amiiin canım zaten beta binleri geçmeden kese görmezsin o yüzden bence şu an normal süreçtesinhiç test yapmaya cesaret edemedim çünkü yapsaydım büyük ihtimalle negatif çıkardı sadece adetim 3 gün gecikti diye doktora gittim ultrasyona baktı 3,5 mm kist var dedi bende klomenden dolayı kist oluştu diye üzülmüştüm kan testini verdim sonuç 40 çıktı ama yine de kese görünmedikten sonra bi korku olacak gibi :) erken öğrenmeklede mutlu olamıyorsun bu sefer kese de görünecek mi o telaşı sarıyor insanı. 7 aydır çok sabır ettim hala umudum yoktu hayal kırıklığına uğramaktan korkar olmuştum çok şükür bi umut ışığı gördüm Allahım sana da en kısa zaman da hayırlı mutlu haberler almanı sağlasın inşallah. :)))
Kaybolur canım yada onunla doğurursun bir şey olmazCnm dedğin çok dogru tabiki
Rabbim ömür verdıyse, doğacaksa gerisi önemli değil
Bna ve bebege zarar vermesınde orda dursun, yada kaybolsun
Gölgeyi net görüyorum bir de içinde pembe çizgi belirseKızlar merhaba bugün takvime göre adet günüm
Kritik vakti kaçırmamışım o zaman iyi ya rahatladım29u da yeter canım olacağını varsa.
Sevindim teşekkür ederim. Takıntılı bir insan da değildim aslinda ama bu süreçte her detay aklıma takılır olduSpermin en az iki gün -ki bildiğim kadarıyla daha falza- yaşadığını düşünürsek bence etkilemez. Zaten gün aşırı ilişki olmalı deniliyor
Kuzum yarın gideceğim doktora inşallahherkese ıyı haftalar guzel haberler alacagımız bır hafta olsunnnn
T tweeetyyy canım aktif misin göremedim. bugun doktora gidecektin öyle hatırlıyorum yanlıs degılse tabi
neler yaptın
grubu cok takıp edemıyorum hayırlı haberlerını aldıgımız tum arkadaslarım ıcın gonulden sevınıyorum ınsallah saglıkla kcuagımıza alırız. olmayanlara nasip olur ınsallah bende dahil
Tikabasa canım senı de gordum sımdı cok sukur bu duygular tarıfsız ruhu oldu mercimegımzıın
5 dk sonra falan çektim sanırımGölge görüyorum ben canım kaçıncı dakikada çıktı
Canım muhtemelen birden fazla yumurtan oldu. Biri döllendi diğeri kist oldu. İnşallah sağlıkla ilerlesin de
O günleri de görürüm inşallah canım ya :))) olur mutlaka yazarım gerçekten 1 bilgi bile insanın hayatını değiştirebiliyor:)) Allahım tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin inşallahhhAmiiin canım zaten beta binleri geçmeden kese görmezsin o yüzden bence şu an normal süreçtesinKontrollerinden haber ver olur mu sağlıkla büyüsün İnşAllah
Bence yarın tekrarla koyulaşma olacak mı bakalim5 dk sonra falan çektim sanırım
Amiiin aminO günleri de görürüm inşallah canım ya :))) olur mutlaka yazarım gerçekten 1 bilgi bile insanın hayatını değiştirebiliyor:)) Allahım tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin inşallahhh
Bende aynı durumdayım 4.günüde geçtim normalde olsam yarın bitecekti adetüm ama tık yok benim tahminlerime göre olduysada 24ünde oldu çünkü ondan önceki iliş ayın 12 ve 14ündü ondan sonra hiç bir belirtim olmadı ama 24ünden sonra 3gün geçti akıntı kasık agrısı sağ tarafımda kramplar oldu bakalım artık hayırlısıBende ikinci gününe geçtim artık gelmedi bekliyorum bakalım çok fazla beyaz akıntı var göğüslerim patlıcak artık uçlarına banyo yaparken su gelirse bile canım çok fena acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?