- 21 Nisan 2022
- 1.416
- 1.625
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.781
Kuzum günaydın giyinip gitcem bakalım nolcak nolur dua edin duyuyum kalbini ölcem strestenCanım nasıl oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum günaydın giyinip gitcem bakalım nolcak nolur dua edin duyuyum kalbini ölcem strestenCanım nasıl oldun?
Ne zaman yumurtladığına bağlı canım bu. Burada tam Bat günü çok hafif silik çizgiyle öğrenenler çok oldu.Ama olsaydı çıkmaz mıydıvarla yok arası ben görüyorum ama resimde yok olsaydı belli olurdu
Tam günü bilmiyorum canm bekleyelim bakalmYumurtlama gününü bilmiyorsan bekle bakalım bebişim.![]()
İkisinin de mesafesi birazcık farklı ama aynı gibiler sanki. bilemedim bebeğim ya çok bariz bir fark göremiyorum.Günaydın kızlar geç döllenme mi oldu acaba ya artış var mı ?
Kan versene aşkım bizim çişler problemli biliyosunGünaydın kızlar geç döllenme mi oldu acaba ya artış var mı ?
Adetimin geçmesine beklicemİkisinin de mesafesi birazcık farklı ama aynı gibiler sanki. bilemedim bebeğim ya çok bariz bir fark göremiyorum.
15 Temmuz pik 16 Temmuz çatlama oldu.Ne zaman yumurtladığına bağlı canım bu. Burada tam Bat günü çok hafif silik çizgiyle öğrenenler çok oldu.
Yok askım adet geçerse veririm boşuna deldirmeyim şimdiiKan versene aşkım bizim çişler problemli biliyosun
Ama var gibide duruyo umarım yanıltmaz yaYok askım adet geçerse veririm boşuna deldirmeyim şimdii
Ama var gibide duruyo umarım yanıltmaz ya![]()
Artık son testimizde yapmış bulunmaktayımYok askım adet geçerse veririm boşuna deldirmeyim şimdii
Adetin niye gelmedi kiArtık son testimizde yapmış bulunmaktayım![]()
Ama sen çok erken teste başlıyorsun haklı adamTest kalmadı Elimde valla esim isyan bayraklarını asacak az kaldı![]()
Stresteydir ya ama dün akşam hafif hafif kasık ağrılarım başladı eli kulağındadırAdetin niye gelmedi ki![]()
Yok canım bu gölgeler bir şey ifade etmiyorKızlar bu hep vardı ama gözüm kör olacak nerdeyse renksiz gibi var gibi yok gibi öğlen bi lh mı yapsam
7 gün varken basladımAma sen çok erken teste başlıyorsun haklı adam![]()
Gelecekse gelsin de önümüze bakalımStresteydir ya ama dün akşam hafif hafif kasık ağrılarım başladı eli kulağındadır
Duyacaksın İnşAllah bebeğim dualarımız seninle. Kanaman kesildi mi peki?Kuzum günaydın giyinip gitcem bakalım nolcak nolur dua edin duyuyum kalbini ölcem stresten
Aynen ya ne zaman gelecekte ne zaman yımırtlıcam ben yaGelecekse gelsin de önümüze bakalım![]()