- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.381
Allahım iyiki sen ya valla sende olmasan bugün yüzüm gülmicekBaya gaza geldim şuan görümcemi falan atasım var ahahahahahay destina adette olmadım testlerde kafamı karıştırdı ne garip pazar bu kocada gözüme batıyor valla boğaldum
Kız o da gelirse gelsin adam akşam 2. Ye yapma planı yapıypr zaten gerginimRegl gelcek ondan kocanı boğmak istiyosun bana da oluyo adam o ara gözüme zebâni gibi görünüyo
Ben görmedimYe beni
Allah gecinden versin tövbe tövbeOhhh için rahatladı bütün merak ettiklerimi gördüm artık ölebilirin
Bu sıcakta hiçbişe yapmıyorum kpss vardı ona bile girmedim herşeyden vazgeçtimKız o da gelirse gelsin adam akşam 2. Ye yapma planı yapıypr zaten gerginim
Ahaha aşko ben görümcemi hiç sevmiyorum ya. Beni dinleseniz birkere böyle yüzyüze yıkılırsınız. Kızı göründe kaşıntım falan tutuyor da napcan işte kız kardeşAllahım iyiki sen ya valla sende olmasan bugün yüzüm gülmicek
Dur Sönmez koyuyorum bakBen görmedim
Kız sus Allah korusun Allah iyiliğini versinOhhh için rahatladı bütün merak ettiklerimi gördüm artık ölebilirin
Ahahaha bende kitap okuyacaktım baktım resim atıyorsunuz çıkamadımBu sıcakta hiçbişe yapmıyorum kpss vardı ona bile girmedim herşeyden vazgeçtim
Bende kitap okuyordum bildirim geldi bakayım dedim herkes atmış bile kaçırdımAhahaha bende kitap okuyacaktım baktım resim atıyorsunuz çıkamadım
KoydummmDurdum bekliyom
Anammm kız maşallah ne güzelsin öyleAllah gecinden versin tövbe tövbe
Tam hayal etdiğim gibisin resimdeKız sus Allah korusun Allah iyiliğini versin
Hayatımda hiçbirşeye göremediğim kızlr için üzülmedim mervenurBende kitap okuyordum bildirim geldi bakayım dedim herkes atmış bile kaçırdım
Ayyyy gözlere bak hiç böyle hayal etmemiştimKoydummm
Bende bendeHayatımda hiçbirşeye göremediğim kızlr için üzülmedim mervenur
Teşekkür ederim balım o senin güzel bakışınAnammm kız maşallah ne güzelsin öyle
YaaaaTam hayal etdiğim gibisin resimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?