- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.401
Valla nasıl hayal etmiştinAyyyy gözlere bak hiç böyle hayal etmemiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla nasıl hayal etmiştinAyyyy gözlere bak hiç böyle hayal etmemiştim![]()
Ay ben bu adamın kafasını asfalta sürtcem hava sıcak çıkamam diyor lan sen ki sıcak değilken çıkıyormuydun zilliiiBende bende![]()
Ben seni görmedimmmmmmm amaAllah gecinden versin tövbe tövbe
Geçti mi adetiinnnnAy ben bu adamın kafasını asfalta sürtcem hava sıcak çıkamam diyor lan sen ki sıcak değilken çıkıyormuydun zilliii![]()
Koyu saçlar kahverengi gözlerValla nasıl hayal etmiştin![]()
Dur atıyomBen seni görmedimmmmmmm ama![]()
BekliyorummmmmDur atıyom
Çabuk bak silicemBende kitap okuyordum bildirim geldi bakayım dedim herkes atmış bile kaçırdım![]()
Yok kız valla çok güzel olduğumu düşünmüyorumAnacım afeeet afeett![]()
Aşkım evet gelmedi hala dün ki kaset testte bariz belliydi kurumuş hatta çizgi yayılmış sabahkine az idrar damlattım gölge çıktı o da kurumuş çizgi çıkması oraya pempelik yayılmaz. Ya dün ya bugün olmalıydım. Ara ara kasığım kasılıyor aha oldum diyorum yokGeçti mi adetiinnnn
Ayyy kız maşallahhh gözlerim kamaştı yawrum neden uyarmadinÇabuk bak silicem![]()
Canımsın canım sen hiç sıkma canını güzel arkadaşım benimFunduşiiim guzel arkadasııım![]()
Sensinnn oooAllahım sana geliyorumya çok tatlısın
![]()
Ayyy inşallah vardır sen çık al o almıyorsaAşkım evet gelmedi hala dün ki kaset testte bariz belliydi kurumuş hatta çizgi yayılmış sabahkine az idrar damlattım gölge çıktı o da kurumuş çizgi çıkması oraya pempelik yayılmaz. Ya dün ya bugün olmalıydım. Ara ara kasığım kasılıyor aha oldum diyorum yok![]()