2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben ovu testi de kullandım ateş takibi de yaptım ateş takibi konusunda iyiyim. Hiç yanıltmadı. Mesela paylaşacağım tabloya iyi bak. 14. Gün ateş en düşükte 36.2 ertesi gün 0.3 lük artışla 36.5 oldu 14. Gün ile 15. Gün arasında bir yerde yumurtam çatladı bunu ovu testinde de gördüm ama ovu testine her zaman güvenmem bazen doğru sonuç vermeyebiliyor ya da muallakta bırakabiliyor ama ateş takibi candır. Yumurtanın çatladığı gün en düşük ateşte olursun sonraki üç ateş yüksek olur. Tabloda da bu çizgiyi 14. Güne çekti zaten. Ateş takibinden bahsedeyim istersen, her gün yataktan çıkmadan aynı saatte dil altından ateşini ölçüp ff App programına kaydediyorsun. Ben her gün sabah 7 ye alarm kuruyorum o vakit ölçüyorum. Aylardır yaptığım için ateşim hakkında bilgi sahibi oldum. Mesela yumurtlama öncesi günlerde 36.2 36.3 36.4 hep bu civarda oluyor ateşim. 36.5 36.6 36.7 36.8 36.9 bunlar da yumurtlama sonrası ateşim. Eğer yumurtlama sonrası ateşin regl gününe kadar yüksek seyrederse büyük ihtimalle hamilesin. Ama regl gününe birkaç gün kala ya da tam regl günü ateşin düşerse adet geliyor demek. Benim regl olacağım gün 36.4 e düşüyor ateşim. Tamam diyorum adet geliyor. Bu arada yerleşme düşüşü dediğimiz ateşi de yaşayabiliyorsun. 7-11. Günler arasında bir düşüş yaşarsa ateşin sonra tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olabiliyor. Bu arada herkesin ateşi kendine özgüdür. Mesela senin en yüksek ateşin 36.3 olabilir en düşüğün 35.8 gibi olabilir. Örnek sadece.

Eklentiler

• IMG_7337.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar cuma sabah hcg 8 di hala kanama gelmedi normal mi sizce @Tikabasa T TASUU ve kimyasal geçiren diğer canimlar
Canım ben onu çok anlamıyorum ya burada bazı arkadaşlar sıfırlanınca kanama başlar diyor ama ben en son test verip eve geldim aktif kanamam başladı, 2 saat sonra beta sonuçum 700 küsür gelmişti... Onun için bişey diyemiyorum.

Tamam çiçeğim başladı bugün

Baya gaza geldim şuan görümcemi falan atasım var ahahahahah ay destina adette olmadım testlerde kafamı karıştırdı ne garip pazar bu kocada gözüme batıyor valla boğaldum
Regl gelcek ondan kocanı boğmak istiyosun bana da oluyo adam o ara gözüme zebâni gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…