- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.401
Valla nasıl hayal etmiştinAyyyy gözlere bak hiç böyle hayal etmemiştim
Ay ben bu adamın kafasını asfalta sürtcem hava sıcak çıkamam diyor lan sen ki sıcak değilken çıkıyormuydun zilliiiBende bende
Ben seni görmedimmmmmmm amaAllah gecinden versin tövbe tövbe
Geçti mi adetiinnnnAy ben bu adamın kafasını asfalta sürtcem hava sıcak çıkamam diyor lan sen ki sıcak değilken çıkıyormuydun zilliii
Koyu saçlar kahverengi gözlerValla nasıl hayal etmiştin
Dur atıyomBen seni görmedimmmmmmm ama
BekliyorummmmmDur atıyom
Çabuk bak silicemBende kitap okuyordum bildirim geldi bakayım dedim herkes atmış bile kaçırdım
Yok kız valla çok güzel olduğumu düşünmüyorumAnacım afeeet afeett
Aşkım evet gelmedi hala dün ki kaset testte bariz belliydi kurumuş hatta çizgi yayılmış sabahkine az idrar damlattım gölge çıktı o da kurumuş çizgi çıkması oraya pempelik yayılmaz. Ya dün ya bugün olmalıydım. Ara ara kasığım kasılıyor aha oldum diyorum yokGeçti mi adetiinnnn
Ayyy kız maşallahhh gözlerim kamaştı yawrum neden uyarmadinÇabuk bak silicem
Canımsın canım sen hiç sıkma canını güzel arkadaşım benimFunduşiiim guzel arkadasııım
Sensinnn oooAllahım sana geliyorumya çok tatlısın
Ayyy inşallah vardır sen çık al o almıyorsaAşkım evet gelmedi hala dün ki kaset testte bariz belliydi kurumuş hatta çizgi yayılmış sabahkine az idrar damlattım gölge çıktı o da kurumuş çizgi çıkması oraya pempelik yayılmaz. Ya dün ya bugün olmalıydım. Ara ara kasığım kasılıyor aha oldum diyorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?