- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.341
Yap yappBurdaysan yapıyorum
Ay maşallah sana inci gibisinResmen resmim yokbunlar var bakın hemen silicem
imagination forever canim sen de can sıkıcı seyler yaşamışsın. Hassas bir dönemindesin belki o sekilde anlaşılacağını dusunmeden konusmustur eşin. Bazi seyleri ifade ederken yanlis kelimeler secebiliyoruz. Anlatmak istedigimizden bambaska bir anlam cikarabiliyor karşımızdaki. Eşini daha geniş bir perspektiften degerlendir bence. Cok temel sorunlari kisilik problemleri yoksa geriye kalan seyler dogru bir iletişimle halledilebilir diye düşünüyorum. Ne kadar kırıcı ifade kullandigini ve bunun kendini nasil hissettirdigini ifade et. Anlamasini sagla. Anlayacak bir kapasite yoksa ve her defasinda ayni sorun tekrar edip duruyorsa o zaman butun artilari eksileri onune koyar bir karar verirsin. Ama tek bir tartismadan da buyuk anlamlar cikarmak suretiyle de iliskiyi harcamamak lazim. Dogru olani yapmissin bir sure kendini geri cek. Kendine zaman ayır. Dusuncelerinin duygusalliktan ayristigina emin oldugunda bir karar verirsin.
Canlarım benım tesekkur ederımimagination forever aşkım benim senin de moralin bozulmuş canın sıkılmış. Hep bu süreçte her şeyi yaşıyoruz ve biz kadınlar daha çok yıpranıyoruz bence. Allahım sana da bir ferahlık versin. Çok üzüldüm inan konuşmak dertleşmek istersen de her zaman buradayım biliyorsun. Erkekler bizim kadar olamıyor maalesef ama onlar da anlıyor sonradan bekle bak görecek anlayacak
Ahanda ifşalandınKız kaçırdım 2 dakka bırakmaya gelmiyor ağlicam
Gördüm gördüm kaçırmadımResmen resmim yokbunlar var bakın hemen silicem
Teşekkür ederim o senin güzelliğinAy maşallah sana inci gibisin
Kız ben beceremedim koymayı anca oldu ahahaAyyy karnım ağırdııııı gülmektennnn
Maşallah çok tatlısınDurun resim koycam gelcem ifla olmayayım amin
Ben seni hiç göremedim ya niyeyse en merak ettiklerimin ilk 2.sırasındasınGördüm gördüm kaçırmadım
Kız dur sen danimarkadan nerden tanican beniAhanda ifşalandın
Ben değil başakalarıda gördüKız dur sen danimarkadan nerden tanican beni
senin kadar değilMaşallah çok tatlısın
İlk 1 kimBen seni hiç göremedim ya niyeyse en merak ettiklerimin ilk 2.sırasındasın
ÖlücemBen seni hiç göremedim ya niyeyse en merak ettiklerimin ilk 2.sırasındasın
Koyuyorum bakSenıde kacırdım bıdaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?