• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Canım eşlerimiz bizler gibi duygusal ince düşünceli insanlar değillerdir benim eşimde çok sinirli çok asabi işte sinirli olur gelir beni azarlar ne desem tersler ama biliyorum ki onun mizahi böyle ve nazı bana geçiyor sevdiğine eminden onun o huylarını kabullenip hatta o huylarıyla sevmek daha güzel ben artık aldırmıyorum eşimin konuşmalarını kırılmıyorum da tabi çok sert bi durum olmadığı sürece sesimi çıkartmıyorum ama bence eşinle bi konuş karşılıklı içine atma içine atıp kurarsın sonra evliliğine sevgine zarar gelir bunu en iyi ben bilirim benim şuan ikinci evliliğim hiç birşey senden önemli değil herkesten herşeyden önce sen gelmelisin bunu da unutma ama ilk başta da dediğim gibi erkekler bizler gibi değiller düşünce yapımız çok ama çok ayrı ben inanıyorum ki incitmek istememiştir yada bu kadar incilceğini düşünmemiştir psikoloji kitapları çok okudum kişisel gelişim Reiki ile uğraştım istersen özelden sana iyi hissettirebilecek kitap önerebilirim sen değerlisin tanımıyorum seni ama enerjin çok yüksek o modunu düşürme 🤍

imagination forever imagination forever canim sen de can sıkıcı seyler yaşamışsın. Hassas bir dönemindesin belki o sekilde anlaşılacağını dusunmeden konusmustur eşin. Bazi seyleri ifade ederken yanlis kelimeler secebiliyoruz. Anlatmak istedigimizden bambaska bir anlam cikarabiliyor karşımızdaki. Eşini daha geniş bir perspektiften degerlendir bence. Cok temel sorunlari kisilik problemleri yoksa geriye kalan seyler dogru bir iletişimle halledilebilir diye düşünüyorum. Ne kadar kırıcı ifade kullandigini ve bunun kendini nasil hissettirdigini ifade et. Anlamasini sagla. Anlayacak bir kapasite yoksa ve her defasinda ayni sorun tekrar edip duruyorsa o zaman butun artilari eksileri onune koyar bir karar verirsin. Ama tek bir tartismadan da buyuk anlamlar cikarmak suretiyle de iliskiyi harcamamak lazim. Dogru olani yapmissin bir sure kendini geri cek. Kendine zaman ayır. Dusuncelerinin duygusalliktan ayristigina emin oldugunda bir karar verirsin.💕

Kızlar biraz önce test yaptım ilk idrarla değil tabi ama merak ettim çatlatma iğnesinin 14.gunu bitti bugün 15.gun bı yapayim dedim geçtigimiz çarşamba günü 11.gundu kan verdim sağlık ocağnda fakat daha çıkmadı yarın çıkacak sonuç şuan testim de aşırı silik bir çizgi var ilk 5 dakikada silik çizgi oluştu ama ne rengi var ne birsey sadece silik.bir çizgi artı medin erken gebelik testini yaptım ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum ama sizce gebelik varmıdir napicam şimdi ben 🥺🥺🥺 resim atayım ama belli olmuyor ki çıplak gözle görülür şekilde fotoda cikmiyor ya yine de atayım fotosunu ya bakar misiinz

Attım resimleri bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20230723_114816_1.webp
    IMG_20230723_114816_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230723_114810.webp
    IMG_20230723_114810.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20230723_114723.webp
    IMG_20230723_114723.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230723_114310.webp
    IMG_20230723_114310.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 69
Bebeğim oluyor işte insanı bazen yoran şeyler. Şimdi daha iyiyim. Hiç bir ev sahibi umursamıyor %25'i. Başka yerde otursa gözümü karartırdım da aynı binadayız. Maalesef sağlam sinirler yok bende bunlarla uğraşacak.
Bak buna bir iki dava ederim bu kadar artıramazsın de nasıl geri vites yapmıyor hangi ilde yaşıyorsun canım bu kiralar ne böyle? Allahım ya bu kadar kira mı olur. Sinir oluyorum gerçekten. Duam da kalbim de seninle. Rabbim ferahlık versin ve bir çıkış kapısı göstersin size. Ya bilen birilerine falan danışsanız avukata falan

Bu ayda çıkmazda dediğin gibi yapıcam artık çok garip anlamıyorum Niye böyle devamlı kimyasal mı oluyor ki
Ben de kendimi devamlı kimyasal geçiriyor gibi hissediyorum. 3-4 gün tutunmaya çalıştı olmayınca bıraktı gibi hissediyorum. Benim yumurtalar biraz kalitesizmiş ondan galiba🥲

imagination forever imagination forever aşkım benim senin de moralin bozulmuş canın sıkılmış. Hep bu süreçte her şeyi yaşıyoruz ve biz kadınlar daha çok yıpranıyoruz bence. Allahım sana da bir ferahlık versin. Çok üzüldüm inan konuşmak dertleşmek istersen de her zaman buradayım biliyorsun. Erkekler bizim kadar olamıyor maalesef ama onlar da anlıyor sonradan bekle bak görecek anlayacak

Ya gerçekten mi gördün mü şuan heyecandan napacagimi şaşırdım ağlıyorum hiç kimse yok yanımda tekim bide ailem İstanbul'da yaşıyor ben İzmir'de hiç kimsem.yok burda Allahım bana bir mucize verdin istiyordum.hep inşallah vardır yaaa
İnşallah kötü bir test değildir 🥰 ama gördüm 😍❤️

Hadi hayırlısı olsun kızlar ateş çizgiyi çekti. Doğru tahmin 14. Gün çatlamış yumurta. Ateş olayına aşığım ya hiç yanıltmadı. 13-14 değerlendirdik iki gün boşluk oldu yorgunluk vs iş güç dolayı. Gün aşırı devam eder zaten ama bitti yumurta olayı. Bu arada dün progestana da başladım bugün ikinciyi içtim. 10. Progestanı içtiğim gün test yapmayı düşünüyorum. Artık hayırlısı olsun. İnofolic de devam zaten onun sayesinde erken yumurtladım. Papatyamaviss Papatyamaviss kanka sen de bak😁

Eklentiler

• IMG_7337.webp
    IMG_7337.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 66
Hadi hayırlısı olsun kızlar ateş çizgiyi çekti. Doğru tahmin 14. Gün çatlamış yumurta. Ateş olayına aşığım ya hiç yanıltmadı. 13-14 değerlendirdik iki gün boşluk oldu yorgunluk vs iş güç dolayı. Gün aşırı devam eder zaten ama bitti yumurta olayı. Bu arada dün progestana da başladım bugün ikinciyi içtim. 10. Progestanı içtiğim gün test yapmayı düşünüyorum. Artık hayırlısı olsun. İnofolic de devam zaten onun sayesinde erken yumurtladım. Papatyamaviss Papatyamaviss kanka sen de bak😁
Hadi inşallah kuzum 😍❤️ inofolic için doktor bana devam et dedi hala içiyorum günde 2 kez kuzum

Back
X