- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.101
Canım eşlerimiz bizler gibi duygusal ince düşünceli insanlar değillerdir benim eşimde çok sinirli çok asabi işte sinirli olur gelir beni azarlar ne desem tersler ama biliyorum ki onun mizahi böyle ve nazı bana geçiyor sevdiğine eminden onun o huylarını kabullenip hatta o huylarıyla sevmek daha güzel ben artık aldırmıyorum eşimin konuşmalarını kırılmıyorum da tabi çok sert bi durum olmadığı sürece sesimi çıkartmıyorum ama bence eşinle bi konuş karşılıklı içine atma içine atıp kurarsın sonra evliliğine sevgine zarar gelir bunu en iyi ben bilirim benim şuan ikinci evliliğim hiç birşey senden önemli değil herkesten herşeyden önce sen gelmelisin bunu da unutma ama ilk başta da dediğim gibi erkekler bizler gibi değiller düşünce yapımız çok ama çok ayrı ben inanıyorum ki incitmek istememiştir yada bu kadar incilceğini düşünmemiştir psikoloji kitapları çok okudum kişisel gelişim Reiki ile uğraştım istersen özelden sana iyi hissettirebilecek kitap önerebilirim sen değerlisin tanımıyorum seni ama enerjin çok yüksek o modunu düşürmeBu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder