- 15 Mayıs 2022
- 3.504
- 2.870
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.141
Yaptım yaptımTamam haydi ama o resimde bacakların kara resmen kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım yaptımTamam haydi ama o resimde bacakların kara resmen kız![]()
Gördüm gördüm ama o havuzlu resim de bak bacakların bildiğin simsiyah çıkmışDur profil yapıcam fotomu kaldırırım sonra gör bakalım![]()
Ohhh hamarat hatunİyiyim bebeğim annemler bugün gidecek onlarla vakit geçiriyorumBir haftalık misafir maratonum bugün bitiyor sonra iş temposu başlıyor.işlerim öyle birikti ki nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum
Sen nasılsın iyi misin![]()
Evet güneş geliyor ya koyu çıkmışGördüm gördüm ama o havuzlu resim de bak bacakların bildiğin simsiyah çıkmış![]()
Öyle tabi aşkım orası öyle de bilmiyorumBelirtisiz hamile kalan çok canım ümidi kesme daha var gününe![]()
ayyy var gibi bebeğim. İnşallah yanlış sonuç değildir doğrudur. Baya net gözüküyor. Kan verip netleştirebilirsin istersen. Ama sonra kan verme takip yapıcaksan testlerle yap koyulaşmayı.Attım resimleri bakar misiniz
Aynen BalımEvet güneş geliyor ya koyu çıkmış![]()
Ben sana hoplamadan zıplamadan oyna dedim yaaaÖyle tabi aşkım orası öyle de bilmiyorumyarın sünnet düğünümüz olacak oynasam mı oynamasam mı
![]()
Bak ne güzel düşünmüşsün sonradan, senden de bu beklenirdi zaten, evet belki biraz zorlanacaksınız belki hayatınız çok lüks olmayacak ama her şeyden önce en önemlisi insanın huzurunun olması, bunu bence büyük ölçüde bizim hayata bakış açımız belirliyor, etrafımda psikolojisi bozuk o kadar çok insan var ki, inan psikiyatristten bugün randevu alayım desen yoğunluktan Eylülden önceye randevu bulamıyorsun, onun için benim hayat felsefem şu: Hayatla ilgili dua ederim, elimden geleni yaparım sonra yine dua ederim ve Allah'a bırakırım, her zaman için olanda hayır vardır, neticede hepimiz imtihan dünyasındayiz yaşıyorsak her zaman için riskler var, yani belki yarın öbür gün yine zam yapabilir ev sahibiniz ama belki de yapmaz, yaşamadan bilinmez, her şeye rağmen orada oturmaya devam edecekseniz ev sahibiyle ilişkilerinizi iyi tutmanızı öneririm, kendinizi ifade edin nasıl zorlandiginizi söyleyin bunu bilsin, yine de içinizde ona karşı kin biriktirmeyin derim, selam verin selam alın halini hatirini sorun, aynı çatı altında yaşayacaksınız, enerjiniz düşmesin, hayatta her şeyi kontrol edemiyoruz, karşımıza bazı sorunlar her zaman çıkabilir ama çok da endiselenmemek lazım, dua ve tevekkül, sonrasında kafa rahat oluyorAkşam arkadaşlarımız geldi buluştuk, kafam dağılsın istediler sağolsunlar. Eve dönerken biraz önce eşime dedim. Aslında herkes rızkı neyle onu yaşıyor. Şükürler olsun. Aç değiliz açıkta değiliz. Bir tık zorlanacağız ama dim dik önümüze bakacağız inşallah.
Açıkçası benim korkum biz ota yolu bulduktan sonra ya da mecbur 10 bini kabul ettikten 2-3 ay sonra bu tekrar zam yapar mı. Bir şekilde mahkemelik oluruz gibi geliyor.
Eşin yanında değil mi canım? BEn de izmir de yaşıyorum. İstersen yarın sabahı bekle. Yarın gidip kan verip netleştir önce. Şimdilik kimseye söyleme bence.Ya gerçekten mi gördün mü şuan heyecandan napacagimi şaşırdım ağlıyorum hiç kimse yok yanımda tekim bide ailem İstanbul'da yaşıyor ben İzmir'de hiç kimsem.yok burda Allahım bana bir mucize verdin istiyordum.hep inşallah vardır yaaa
Evde 6 tane kaset test var yarın sabah birisini yapsam mıBen sana hoplamadan zıplamadan oyna dedim yaaa![]()
Bugünden başlasan mıEvde 6 tane kaset test var yarın sabah birisini yapsam mı![]()
İzmir de yaşıyorum. Var bebeğim çevremizde bizzat aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız, onlar danıştılar ve dün buluştuk anlattılar bize. Yani aynı binada olma faktörü beni çok geriyor her gün yüz yüze denk gelecek olmak. Yoksa yapılacak şey belli. Kabul etmemek, şikayet etmek ve davalık olmak. Bir de kiralık daire baktım burada 12-13 ten başlıyor evler. Yani bilmiyorum bakalım. Şu 1-2 güne netleşir sanırım zihnimizde bişler.Bak buna bir iki dava ederim bu kadar artıramazsın de nasıl geri vites yapmıyor hangi ilde yaşıyorsun canım bu kiralar ne böyle? Allahım ya bu kadar kira mı olur. Sinir oluyorum gerçekten. Duam da kalbim de seninle. Rabbim ferahlık versin ve bir çıkış kapısı göstersin size. Ya bilen birilerine falan danışsanız avukata falan
Eşim iste çalışıyor kan verdim ben çarşamba günü ama çıkmadı daha sonucu yarın cikcak olmazsa bı daha veririm yaEşin yanında değil mi canım? BEn de izmir de yaşıyorum. İstersen yarın sabahı bekle. Yarın gidip kan verip netleştir önce. Şimdilik kimseye söyleme bence.
Sonuç neden okadar geç çıkıyor pekiEşim iste çalışıyor kan verdim ben çarşamba günü ama çıkmadı daha sonucu yarın cikcak olmazsa bı daha veririm ya
Bizim burda fazla insan olmadıgi için köylük yer burası alınan kanlar şehre gidiyormuş labaratuvara ondanSonuç neden okadar geç çıkıyor peki
Evet bende net görüyorum orda kuruyunca daha çok belirginleşti3. fotoda bişiler net görünür gibi.![]()
Valla cok guzel yerde ılıskı de olmus yükselme de olmus geriye Rabbim’in ol demesi kalıyor kankamHadi hayırlısı olsun kızlar ateş çizgiyi çekti. Doğru tahmin 14. Gün çatlamış yumurta. Ateş olayına aşığım ya hiç yanıltmadı. 13-14 değerlendirdik iki gün boşluk oldu yorgunluk vs iş güç dolayı. Gün aşırı devam eder zaten ama bitti yumurta olayı. Bu arada dün progestana da başladım bugün ikinciyi içtim. 10. Progestanı içtiğim gün test yapmayı düşünüyorum. Artık hayırlısı olsun. İnofolic de devam zaten onun sayesinde erken yumurtladım.Papatyamaviss kanka sen de bak
![]()
Anladım canımBizim burda fazla insan olmadıgi için köylük yer burası alınan kanlar şehre gidiyormuş labaratuvara ondan