Kizlar gunaydin...
A
Afratafrac
kuzucum yaşadığınız soruna cok üzüldüm can sıkıcı gercekten. Ayni binada oturmak surekli yuzyuze bakmak da tuzu biberi olmuş

kaygini da anliyorum simdi artirdiniz diyelim 2 gun sonra tekrar artirirsa ne olacak diyorsun. Bence kesin bir anlasmayla artirin artiracaksaniz da. Ekonomik parametreler ne olursa olsun su zamana kadar artis yok şeklinde. Umarim bir uzlaşı zemini bulunur

Olaya ev sahipleri acisindan da bakanlar olmuş. Bir bakima hakli olsalar da insanlarin çoğunun ahlaki seviyesi cok dusuk bence. Evet bazilarinin gercekten tek evi ve tek gecim kapisi olabiliyor sahip olduklari o ev. Ama bir arkadasimin ev sahibinin 130 tane evi var. 3000 kira oduyordu. Ya 10000 yaparsin ya cikarsin dedi. Kiz cikti evi 15.000den kiraya verdi sonrasinda. Baktiginda ihtiyaci var mi bence hic yok. Ama ac gozluluk iste. Bir de ev fiyatlari zaten ucmus gitmis sen o kadar evinle yapacagin bütün kârını zaten ordan tapmissin. Kiradan elde edecegin 3 kurus olmasa da olur benim mantığıma göre. Ama dedigim gibi ahlaksiz insan cok. Sonuc da bu oluyor iste... annemlerin evi kirada 1.800den 6.500e çıkardı ev sahibi hem de ne tartismalarla. Baska bir sehirde annemin evi var icinde kiracisi olan. 900du annem 1500 yapabildi o da caresizlikten yani kendi kirasi ucup gittigi icin yapmak zorunda kaldi. Yoksa pek de gönlü yoktu kiracinin yeni bebegi oldu diye