• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlaaar merhabaa nasılsınıız ? Ne çok konuşmussunuz gebe olan varsa tebrik ederimm 💕 benimde bugün tatilde son günüm yarın dönüyorum test yapmak için sabırsızlanıyorum 😀 tahmin ettiğim gün yumurtlama olduysa yarın 11-12. Günüm takvime göre olduysa 8-9. Gün oluyor. Bakalım beni nasıl bir test bekliyor 🙏🏻🙏🏻😀 pek bi belirti falan hissetmiyorum arada eğilip kalkarken falan kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama başka hiç bişey yok normalde yumurtlama sonrasından adete kdar gögüslerimde ağrı olur bu sefer olmadı belkide bu ay yumurtlamadım 🤷‍♀️ bakalım göreceğiz bu ayda olmazsa pek üzülmem çünkü adetimde arayıp hsg için randevu alacağım ama umarım gerek kalmaz. Hepinizi öpüyorum 😘😘

Kızlaaar merhabaa nasılsınıız ? Ne çok konuşmussunuz gebe olan varsa tebrik ederimm 💕 benimde bugün tatilde son günüm yarın dönüyorum test yapmak için sabırsızlanıyorum 😀 tahmin ettiğim gün yumurtlama olduysa yarın 11-12. Günüm takvime göre olduysa 8-9. Gün oluyor. Bakalım beni nasıl bir test bekliyor 🙏🏻🙏🏻😀 pek bi belirti falan hissetmiyorum arada eğilip kalkarken falan kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama başka hiç bişey yok normalde yumurtlama sonrasından adete kdar gögüslerimde ağrı olur bu sefer olmadı belkide bu ay yumurtlamadım 🤷‍♀️ bakalım göreceğiz bu ayda olmazsa pek üzülmem çünkü adetimde arayıp hsg için randevu alacağım ama umarım gerek kalmaz. Hepinizi öpüyorum 😘😘
Günün gelmediğimi canım yaptınmı test

Bende kist hep vardır, hiç devamlı pik görmedim bebeğim
Dün test yaptım pozitif çıktı bugün sabah tekrarladım iki test yaptım biri silik gibi biri negatif kan vermek istemiyorum testler koyulaşmasana hep böyle sahte pozitif ömrümü yed. Tekli dün ikili bu sabah olan

Eklentiler

• IMG_2557.webp
    IMG_2557.webp
    8 KB · Görüntüleme: 87
  • 27a42ffdfbd0c9fc43addbe0b867fa43.webp
    27a42ffdfbd0c9fc43addbe0b867fa43.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 88
Evet şu 1-2 gün iyice ölçüp tartacağız. Büyük ihtimalle de kabul edeceğiz. Ama 2 ay sonra gelip 15 istiyorum derse ne olacak. Ben nasıl güveneyim.
Maalesef çelik gibi sinire asla sahip olamadım. Duyduğumdan beri migren ağrısı çekiyorum. Para her şey değil ama her şey. Ben çocuğum için birikim yapıcam diyordum.
Ya hukuken 5 bile yapamaz adi herif nasıl 10 istiyor

Selam kizlar napiyorsunuz nasilsiniz 🌸
Şuan 5+0 kesem cuma gunu yine görülmedi 15 gün sonra gel dedi doktr , su gibi akintim var normal mi ? Birde kese kacinci haftada gorunur acaba ?

Kizlar gunaydin... A Afratafrac kuzucum yaşadığınız soruna cok üzüldüm can sıkıcı gercekten. Ayni binada oturmak surekli yuzyuze bakmak da tuzu biberi olmuş 😔 kaygini da anliyorum simdi artirdiniz diyelim 2 gun sonra tekrar artirirsa ne olacak diyorsun. Bence kesin bir anlasmayla artirin artiracaksaniz da. Ekonomik parametreler ne olursa olsun su zamana kadar artis yok şeklinde. Umarim bir uzlaşı zemini bulunur🙏🙏

Olaya ev sahipleri acisindan da bakanlar olmuş. Bir bakima hakli olsalar da insanlarin çoğunun ahlaki seviyesi cok dusuk bence. Evet bazilarinin gercekten tek evi ve tek gecim kapisi olabiliyor sahip olduklari o ev. Ama bir arkadasimin ev sahibinin 130 tane evi var. 3000 kira oduyordu. Ya 10000 yaparsin ya cikarsin dedi. Kiz cikti evi 15.000den kiraya verdi sonrasinda. Baktiginda ihtiyaci var mi bence hic yok. Ama ac gozluluk iste. Bir de ev fiyatlari zaten ucmus gitmis sen o kadar evinle yapacagin bütün kârını zaten ordan tapmissin. Kiradan elde edecegin 3 kurus olmasa da olur benim mantığıma göre. Ama dedigim gibi ahlaksiz insan cok. Sonuc da bu oluyor iste... annemlerin evi kirada 1.800den 6.500e çıkardı ev sahibi hem de ne tartismalarla. Baska bir sehirde annemin evi var icinde kiracisi olan. 900du annem 1500 yapabildi o da caresizlikten yani kendi kirasi ucup gittigi icin yapmak zorunda kaldi. Yoksa pek de gönlü yoktu kiracinin yeni bebegi oldu diye

Back
X