- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.981
Erken gebelik değil normal test canım onlar markası yokYaa kusura bakma msj okurken hemen yazamıyorum ondan dolayı sonradan böylr böyle cevap veriyorum.
Sen bence erken gebelik testi yapma direkt kaset test yap erken gebelikler yanlış oluyor diyorlar bende öyle olmuştu bide erken gebelik testlerinin markası ne?
Mor olanlar days doctordu bugün yaptığım heal point bende her test çizgi çıkartıyor çiçeğim birşey değişmiyorYaa kusura bakma msj okurken hemen yazamıyorum ondan dolayı sonradan böylr böyle cevap veriyorum.
Sen bence erken gebelik testi yapma direkt kaset test yap erken gebelikler yanlış oluyor diyorlar bende öyle olmuştu bide erken gebelik testlerinin markası ne?
Stres yapma eğer yoksa daha da gecikmesiay napcamo bılebılsem bende bılemıyorum
Ay be lanet insanlar var vallahi Allah sabır versin yaptığı şimdi o zamıValla evi kiralarken yaptık. Hakkımızı aramasını da biliyoruz. Ancak tam üst katımızda oturuyolar ailecek ve çok çirkef bir aile normal zamanda da. BEnim onlarla uğraşacak - savaşacak gücüm pek yok.
Allah Allah ilk defa öyle normal test görüyorum kafan rahat etmesi için pazartesi kan mı versen?Erken gebelik değil normal test canım onlar markası yok
Daha öncekilerde de görüyordum evet oda çok zor ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyor insan.Mor olanlar days doctordu bugün yaptığım heal point bende her test çizgi çıkartıyor çiçeğim birşey değişmiyor
Anca bır dahakı ay başı verebilirim ay artık gelırse gelir gelmezse dursun orda valla gelcekmı gelmıcekmi stresi yetti yaAllah Allah ilk defa öyle normal test görüyorum kafan rahat etmesi için pazartesi kan mı versen?
Delik deşik de olmak istemiyorum en azından adet günümü bekleyim 3 günüm kaldıDaha öncekilerde de görüyordum evet oda çok zor ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyor insan.
Bence sende direkt kan ver varsa vardır yoksa yoktur deriz böyle karmaşa da kalıyoruz
Bebeğim sen bence her ay testlere boş yere para verme. Bence senin çişinde gerçekten bişi var ve bu testleri etkiliyor. Sen her ay Bat ını bekle ve baktın reglin gecikti git kan ver. En garantisi.Yaptım yine var
Aynen öyle ha geldi ha gelecek stresi insanı bunaltıyor Allah yardım etsin inşallahAnca bır dahakı ay başı verebilirim ay artık gelırse gelir gelmezse dursun orda valla gelcekmı gelmıcekmi stresi yetti ya
İnşallah canım ya arada ağrım oluyo ha gelcek dıyorum bakıyorum gelen yokAynen öyle ha geldi ha gelecek stresi insanı bunaltıyor Allah yardım etsin inşallah
Bu ayda çıkmazda dediğin gibi yapıcam artık çok garip anlamıyorum Niye böyle devamlı kimyasal mı oluyor kiBebeğim sen bence her ay testlere boş yere para verme. Bence senin çişinde gerçekten bişi var ve bu testleri etkiliyor. Sen her ay Bat ını bekle ve baktın reglin gecikti git kan ver. En garantisi.
Ozmn yarın değil de salı günü test yap sonra baktın yok beklersin gecikirse bidaha yaparsın sonra gelmezse kan verirsin. Ama inşallah vardırDelik deşik de olmak istemiyorum en azından adet günümü bekleyim 3 günüm kaldı
Hafif hafif çok baskı yapmadan karnını ov gelir belki inşallahİnşallah canım ya arada ağrım oluyo ha gelcek dıyorum bakıyorum gelen yok
Cokkk geçmiş olsun kuzum dualarımız seninle cokkk dikkat et allah yardımcın olsun bu süreçte lütfen stresten üzüntüden uzak dur inşallah hiçbirşey olmiycakKızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim
Öyle yapayım tesekkür ederimOzmn yarın değil de salı günü test yap sonra baktın yok beklersin gecikirse bidaha yaparsın sonra gelmezse kan verirsin. Ama inşallah vardır
Dualarımızdasın kuzumKızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim
İnşallah canımHafif hafif çok baskı yapmadan karnını ov gelir belki inşallah
Aaaa evet kuzum hatta biri sarı yoğun diğerinde idrar yok nerdeyse. Çok teşekkür ederim böyle adet sancısı gibi bişey vurup gidiypr belimin ağrısıyla emin olamıyorum 1 2 gün daha bekleyeceğimGünaydın canım. Msjları okudum da birine aZ birine çok damlattım demişsin. Bende zamanında birine 2 diğerine 3 damlatırdım 3 olan tam net çıkarken 2 olan çok az silik çıkardı
Bence tam Bi kaç damlatacağını belirle ona göre damlat
Büyük ihtimal birine az diğerine çok damlattığın için böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?