2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

melisaa93 üstteki dün, aşağıdaki bugün. Çok çok zor seçiliyor canım belki de göremezsin ben de teyzeler gibi teste uzaktan bakınca görüyorum idrardan 5 dk sonra gördüm o yüzden acaba mi diyorum ama kuruyunca daha netleşiyor çizgiler zaten yoksa artimed gibi mimli olacak bu testler de benim için

Eklentiler

• IMG_20230723_073902.webp
    21 KB · Görüntüleme: 91
Geçmiş olsun canım bak korkulacak bisey yokmuş oh artık kafan rahat eder eee güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Günaydın kızlar etiketleyemiyorum hepinizi sabah gözüm kapalı yaptım testi idrar rengim açıktı ama dünki gibi koyu değildi bu seferde çıkmadı anlamadım 1 pozitif 2 negatif sonucumuz var napcaz şimdi
Yaptıklarını bı atsana canm sımdı.ıkısınıde alt alta koy gonder bır

teste erken başladığımız için oluyor bunlar hep bekleyelim canım İnşAllah koyulaşır günden güne ben fotodan belki tam seçemedim

Eklentiler

• 20230723_071034.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 86
teste erken başladığımız için oluyor bunlar hep bekleyelim canım İnşAllah koyulaşır günden güne ben fotodan belki tam seçemedim
Evet evet fotonun yüklendikten sonra çözünürlüğünün maşallahı var gözle ancak seçebiliyorum fotoda da filtre falan filan yapınca bi çizgi gözüküyor, 4 guncuk kaldı bakalım innovita gerçekten çok hassas mi ona göre bı yorum yapabilcem

Yaptıklarını bı atsana canm sımdı.ıkısınıde alt alta koy gonder bır
Aaa kızlar silik var kocam gördü diğeri kurumuş birbirine karışmış çıkan 2. Çizfi ben buna az damlatmıştm ondanmo daha silik çıktı testte dandik herhalde

Eklentiler

• IMG_7722.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_7721.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder

Hayırlısı olsun guzelımbu testlerın negatıf cıkınca ne kadar can sıktıgını cok ıyı bılırım.yapma test artık bu bıkac gunu sosyalleserek gecırkı kafan dagılsınbırdahakı ay daha bomba gıbı denersın

Kuzum iyi misin ? Anlatmak istersen dinleriz. Üzme kendini

Canım ben kaçırdım galiba sayfalara şöyle bı bakmistim ama göremedim bişey, içine atma hiçbir şeyi lütfen paylaşmak istersen sıkıntın hakkında elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Hiçbir şey için kendini üzme, öncelik sensin en değerlisin

Tşk ederim canım benim evet sabah sabah bi heyacanla yaptım ama yine hüsran dediğin gibi yapmicam artık hevesim çok kırıldı hiç bisey yapasım da yok hayırlısı olsun bakalım

Tatlım sen çok pozitif birisin niye böyle oldu bilemiyorum ama içine atma bide erkekler malasef bizim gibi düşünemiyorler inan bazen benim eşimde boş boş konuşur ciddi bisey değilse çok takma düzelirsiniz bu çocuk olayı emin ol çoğu ilişkiyi yıpratıyor farkında olmadan bu yüzden eşler birbirini kirabiliyor bizde de oluyor arada umarım sizin durumda düzelir ve seni pozitif bi şekilde yine görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…