2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Şimdi onlara içimden varta neler diyorum.

Kızlar bu arada biraz gündem dışı olacak ama hamilelikte namazları nasi eda ediyorusnuz. Çok dikkatli olmak lazımdır dimi

Safransari bu cümlelere ben de birşey eklemek isterim. Bugün hsg çekildikten sonra doktoruma sordum. Ağustosta yumurtlama zamanımda tatilde olacağız. Bu ay gebe kalamazsam, ağustosta aşılama yapar mıyız, ona göre tatili öteleyelim ilk üç ay önemli diyorlar hocam dedim. Ağustosta aşılamaya gerek yok, sen tatilini yap kafanı rahatlat belki orda olur dedi. Hsgden sonra hemen aşılama yapacağız diye birşey yok dedi. Not olarak bunları eklemek istedim. Ama sen süreci hızlandırmak istiyorsan tabiki hemen takip eden ay aşılamayı yaptırabilirsin canım.

Canım ben şimdi gördüm mesajı, öncelikle senin çocuklar var diye hatırlıyorum, neden aşılama diyor ki... Rahim filminden sonra bence bir kaç ay kendine süre ver...

Kızlar bende 37 yaşındayım.
8 yaşında bir kızım var.
14 aydır felan korunmuyuruz.
Bu sürede bir kez sadece klomen kullandım o da yumurta takibi felan yapılmadı.
Bugün doktora çatlatma iğnesi vs denenmeyecek mi aşılama öncesi dedim. 32 yasin üstüne direk aşılama yapıyoruz dedi.

Canım ben şimdi gördüm mesajı, öncelikle senin çocuklar var diye hatırlıyorum, neden aşılama diyor ki... Rahim filminden sonra bence bir kaç ay kendine süre ver...

Canim aşılamanin garanti olacagini bilsem parası hiç gozumde değil. Ama olmayınca büyük bir hayal kırıklığı olacak, bundan sonraki süreçte tüp bebek baslamasi gerekecek. Tüp bebekte hem maddi hem manevi hem de zaman olarak hiç hazır olduğumuz bir durum değil.

Kızlar bu arada biraz gündem dışı olacak ama hamilelikte namazları nasi eda ediyorusnuz. Çok dikkatli olmak lazımdır dimi
Cnm bn normal kılmaya devam edıyorum
Kımyasallarımda oturarak kılmayı denemiştim, acaba bısey olurmu dedim

Sonra veren Allah zaten dedim
Şuan yavaş bi şekılde rüku ve secde edıyorum
ALLAH izin verırde karnım büyüyunce oturarak kılarım sanırım

Kuzum Allah kolaylık versin. Aslında suç sizi çıkartamaz o kadar yüksek zamda yapamaz. Orta noktada buluşalım 8 olarak deseniz kabul etmez mi ? Etmiyorsa etmesin resmiyete göre zam yaparsınız daha az alır o zaman.
Bizi moralimizi bozmamayı sen öğrettin. Sen bozarsan olmaz

Böyle durumlarda olayın hemen sonrasında olumsuz düşünmen çok normal ama biraz zaman geçince kendine geleceksin, sen çok pozitif birisin, rızkı veren Allah'tır, çok iyi anne olacaksın inşallah, her zaman zorlukla beraber kolaylık vardır, yürek ferahlığı diliyorum

Yasal olarak %25 yapabiliyo die biliyorum canım hangi dünyada yaşıyormuş o salak uydurmasın bi taraflarından

2 hamileliğimde de sonuna kadar normal kıldım hiç de sorun yaşamadım çok şükür, ekstra riskli bi durum olmadığı sürece hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle

İyi akşamlar kızlar ben hala test yapmadım ya çatlatma ignesinin 14.gunu bugün korkudan yapamıyorum napicam akıl verin cesaret edemiyorum uzulucem diye yapmak istemiyorum ama içim içimi yiyor bide enfeksiyon olmuşum afederiniz vajinam nasıl açıyor özellikle.o işi yaptiktan sonra niye böyle oldum bilmiyorum ya sizce yarın sabah yapayimmi testi

Ay benim testim artimed ama
Sahte canım o test nerede görsem tanırım herkese pozitif çıkarıyor iki ay hamile sanıp havalara uçup kan verdim elde var kocaman negatif. Şoka girmiştim çok ağlamıştım. Merakımdan aferin 5. Günü yapmıştım bu testten. O zaman da aynı böyle çıkardı. Bu test piyasadan toplatılmalı. Şikayet de ettik ama demek ki faydası olmamıs

Testin varsa şimdide yapsan çıkabilir

Canım rahim filminden sonra birkaç ay denemeni tavsiye ederim kaç yaşındasın ki. Rahim filminden sonra gebe kalmak biraz kolaylaşıyor diyorlar belki sen kalacaksın. Birkaç ay dene bence sonra git. Ben de bu üçüncü ayım rahim filminden sonra: eğer olmazsa ağustosta gideceğim artık.
Doğu dertli hakkında bilgim yok maalesef o konuda yardımcı olamayacağım canım

Ben ilk gebeliğimde son ana kadar kılmıştım canım hatta doğum yapacağım gün dahi kılıp gittim. Yavaş yavaş zorlamadan eğile kalka. Çok zorlanırsam oturarak kılıyordum . Allah bir şekilde yardım ediyor

Canim hastane ve doktor işlerini savascii konuya hakim diye yazdım.

Bende aslında bir kaç ay senin gibi denemek istiyorum, bir yandan da olacaksa olsun artık diyorum, çok yıprattı bu süreç bizi. Aynı şeyleri sende yaşıyorsun

Rahim filmi çekilsin bakalım sonuç ne olacak.

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Sorsan hiçbir sorun yok ama olmuyor. Böyle daha zor. Hani bir sorun olduğunu bilsen onun üzerine gidersin belki. Neyse veren Allah.zamanını tAyin eden Allah. Beklemekten başka çaremiz yok Allahım yardımımız olsun bir filmi çekil onda da sorun çıkmazsa en azından bir iki ay dene sonra başla istersen. Ben bu ay da olmazsa gideceğim artık ya ne derse doktor yapacağım

Merhaba cok uzuldum durumunuza bu ara boyle seyler cok yasaniyor aynisini annemin de ev sahibi yapti ama abim avukat oldugu icin bu islerin prosedurunu bildigi icin adam davalik da olsa cikaramayacagi icin suan cikmiyorlar. Bence siz de bi avukat bulup kendi durumunuzu sorun egerki hukuken cikaramiyorsa bence cikmayin yapacak bir sey yok bu devirde bu ekonomik sikintilarin icerisinde yeni bir eve gecmek de cok fazla maliyetli oluyor. Allah o firsatcilara mal vermis onlar da nasil kullanacaklarini sasirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…