- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.781
Şimdi onlara içimden varta neler diyorum.Konuşmuş eşim. Ertekin abi arayı bulalım 10 nedir çok ben kaşrılayamam demiş. Asla 10 un altına inemem kusura bakmayın, size 1 ay müsade beğenmiyorsanız başka yer bakın demiş.
Ayrıca ben bu eve gelin geldim 3 yıl önce ve ev o kadar harabeydi ki. Badanasını yaptırdık tamirlerini yaptırdık hep.
Kuzucum yaşım 33, beş aydır denıyoruz olmadı.hormonlarda sıkıntı yok,doktorum daha once hısteroskopı yapmıstı bana myom amelıyatı olurken hsg ye o yuzden gerek gormedı rahımde tuplerde tertemız dedı.bıraz zamanla olur (yumurtalıklar hafıf pco gorunumde dedı)bı yumurta takıbı yapalım bu ay bı bakalım dedı ama hızlandıralım dersen klomen denerız dedı(çok ıyı bı prof kendısı).Eger hormonlarda ve esınde bı sıkıntı yoksa hsg sonra bı 3 ay dene ıstersen.ama doktorun şu yuzdende demıs olabılır hsg dırek yolları temızlıyor gebelıge olumlu etkısı cok hazır yollar temızken secılmıs spermlerle daha garantı bır yol denemek ıstemıs bence.onun fıkrıde mantıklı.ıyı bı doktorsa uymak daha mantıklı olabılır.esınle senın kararın en onemlısı
Canım ben şimdi gördüm mesajı, öncelikle senin çocuklar var diye hatırlıyorum, neden aşılama diyor ki... Rahim filminden sonra bence bir kaç ay kendine süre ver...Kızlar
Bugün özel hastaneye (zercan kali) gittim.
Çok kalabalıktı.
Asistanı ultrasonla baktı kısa süre, sanırım görüntü alıyor hocanın bilgisayarına düşüyor. Oda yorumluyor.
Geçmişimi anlattım, hormon testi istedi, 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çekelim, ardından da aşılama yapalım dedi.
Bende daha önce yumurta takibi felan yapılmadı, çatlatma mi denesek dedim. Oda 32 yaş üstü direk aşılama tavsiye ediyorum dedi.
Haftaya bugün rahim filmi çekilecek. Diğer adet dönemim de aşılama.
Eşim de ne alaka, önce rahim filmi çekilip duruma göre neden karar vermiyor belki tıkanıklık var açılacak ondan sonra gebelik oluşacak diyor.
Tekrar doktor yanına gittim, eşimin söylediğini anlattım. Rahim filmi çekelim de öyle konuşalım dedi.
O kadar kısa sürdü ki görüşmelerimiz, çok kalabalıktı. Malum deprem bölgesi birkaç doktor var sadece ozellerde onun yoğunluğu oluyor ama o kadar para verince ilgi istiyor insan. 750 muayene 900 test parası verdik.
6.5 rahim filmi, 10 bin de aşılama olacakmış.
Aşılamayı doğu fertil'de yapacakmış. Doğu fertil'de olması biraz güven verdi, şimdi de aklıma geldi direk doğu fertile gidip orada aşılama yaptırsam daha uygun olur mu acaba ?
savascii T TASUU fnd_50
Kuzucum iki aşılama var, 3 klomen, 2 çatlatma iğnesi deneyimim var.. hsgyi ise bugün yeni çekildim (tersten oldu bizim işlemler) ve 35 yaşındayım. Tecrübelerime dayanarak Diyeceğim o ki; hsg'den bile önce yumurta takibi yapabilir. Neyse sen hsg'ni çektirip, bir kaç ay yumurta takibi yaptırıp sonrasında aşılama yaptırman daha mantıklı sanki. Doktorun acele ettiği için öyle demiş bence. Ama zaten hem klomenli hem klomensiz yumurtanı takip etmesi lazım, benim mesela bir yıldan sonra klomensiz takip yapıldı bebiş olmadı, klomenli takip yapıldı bebiş olmadı, iğne+aşılama yı en son oldum... Sen yine aşılamasız bir ay en azından yumurta takibi yaptırmaya çalış derim. Çünkü bu işler maliyetli. Hsgden sonra da hamile kalmak kolaylaşıyor diyorlar. Karar senin ama doktorunun yumurta takibi yapması lazım diye düşünüyorum ben nacizane.
Kuzucum yaşım 33, beş aydır denıyoruz olmadı.hormonlarda sıkıntı yok,doktorum daha once hısteroskopı yapmıstı bana myom amelıyatı olurken hsg ye o yuzden gerek gormedı rahımde tuplerde tertemız dedı.bıraz zamanla olur (yumurtalıklar hafıf pco gorunumde dedı)bı yumurta takıbı yapalım bu ay bı bakalım dedı ama hızlandıralım dersen klomen denerız dedı(çok ıyı bı prof kendısı).Eger hormonlarda ve esınde bı sıkıntı yoksa hsg sonra bı 3 ay dene ıstersen.ama doktorun şu yuzdende demıs olabılır hsg dırek yolları temızlıyor gebelıge olumlu etkısı cok hazır yollar temızken secılmıs spermlerle daha garantı bır yol denemek ıstemıs bence.onun fıkrıde mantıklı.ıyı bı doktorsa uymak daha mantıklı olabılır.esınle senın kararın en onemlısı
Kızlar bende 37 yaşındayım.Safransari bu cümlelere ben de birşey eklemek isterim. Bugün hsg çekildikten sonra doktoruma sordum. Ağustosta yumurtlama zamanımda tatilde olacağız. Bu ay gebe kalamazsam, ağustosta aşılama yapar mıyız, ona göre tatili öteleyelim ilk üç ay önemli diyorlar hocam dedim. Ağustosta aşılamaya gerek yok, sen tatilini yap kafanı rahatlat belki orda olur dedi. Hsgden sonra hemen aşılama yapacağız diye birşey yok dedi. Not olarak bunları eklemek istedim. Ama sen süreci hızlandırmak istiyorsan tabiki hemen takip eden ay aşılamayı yaptırabilirsin canım.
Canım ben şimdi gördüm mesajı, öncelikle senin çocuklar var diye hatırlıyorum, neden aşılama diyor ki... Rahim filminden sonra bence bir kaç ay kendine süre ver...
Cnm bn normal kılmaya devam edıyorumKızlar bu arada biraz gündem dışı olacak ama hamilelikte namazları nasi eda ediyorusnuz. Çok dikkatli olmak lazımdır dimi
Kuzum Allah kolaylık versin. Aslında suç sizi çıkartamaz o kadar yüksek zamda yapamaz. Orta noktada buluşalım 8 olarak deseniz kabul etmez mi ? Etmiyorsa etmesin resmiyete göre zam yaparsınız daha az alır o zaman.Kızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.
Bulunduğumuz bina 2 kat. Üstümüzde ev sahibimiz oturuyor. Bu seneki kiramız 2.300 dü. Geçen ay eşimi çağırdı 5000TL yapıyorum dedi. Biz düşündük taşındık, tamam dedik. Bu ay tekrar çağırmış eşimi, vazgeçtim 10.000TL yapıyorum kiranızı dedi. 1 ay süreniz var düşünün taşının beğenmiyorsanız başka yer bulun demiş.
Gerçekten o an düşündüğüm tek şey çocuk oldu. Biz nasıl geçinicez dedim. Eşim de ben de öyle yüksek maaşlar alan kişiler değiliz. Benim maaşım kiraya gidecek. E ne yicez ne içicez. Sinirim bozuldu.
Oturdum kiralık evlere baktım 11-12 bin TL den başlıyorlar. Yani evden çıksak başka yere gitsek daha pahalı. Ayrıca taşınma masrafı var.
Şimdi biraz sakinleşip düşüneceğiz bir iki gün. 2 farklı arkadaşım da aynı durumu yaşadı. Biri çıktı kendine ev aldı kredi çekip cesaret etti, biz yapamayız çünkü bankalar kredi vermiyo. Diğeri mahkemelik oldu hala sürüyo mahkemeleri. Ancak mahkemelik olsak aynı binada o kadar zor olur ki. Ben şu an endişeliyim çocuk yapma fikrine karşı. İlk defa böyle hissediyorum.
Canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. Buraya kadar okuyup beni dinleyenlere de teşekkür ederim
Böyle durumlarda olayın hemen sonrasında olumsuz düşünmen çok normal ama biraz zaman geçince kendine geleceksin, sen çok pozitif birisin, rızkı veren Allah'tır, çok iyi anne olacaksın inşallah, her zaman zorlukla beraber kolaylık vardır, yürek ferahlığı diliyorumKızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.
Bulunduğumuz bina 2 kat. Üstümüzde ev sahibimiz oturuyor. Bu seneki kiramız 2.300 dü. Geçen ay eşimi çağırdı 5000TL yapıyorum dedi. Biz düşündük taşındık, tamam dedik. Bu ay tekrar çağırmış eşimi, vazgeçtim 10.000TL yapıyorum kiranızı dedi. 1 ay süreniz var düşünün taşının beğenmiyorsanız başka yer bulun demiş.
Gerçekten o an düşündüğüm tek şey çocuk oldu. Biz nasıl geçinicez dedim. Eşim de ben de öyle yüksek maaşlar alan kişiler değiliz. Benim maaşım kiraya gidecek. E ne yicez ne içicez. Sinirim bozuldu.
Oturdum kiralık evlere baktım 11-12 bin TL den başlıyorlar. Yani evden çıksak başka yere gitsek daha pahalı. Ayrıca taşınma masrafı var.
Şimdi biraz sakinleşip düşüneceğiz bir iki gün. 2 farklı arkadaşım da aynı durumu yaşadı. Biri çıktı kendine ev aldı kredi çekip cesaret etti, biz yapamayız çünkü bankalar kredi vermiyo. Diğeri mahkemelik oldu hala sürüyo mahkemeleri. Ancak mahkemelik olsak aynı binada o kadar zor olur ki. Ben şu an endişeliyim çocuk yapma fikrine karşı. İlk defa böyle hissediyorum.
Canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. Buraya kadar okuyup beni dinleyenlere de teşekkür ederim
Yasal olarak %25 yapabiliyo die biliyorum canım hangi dünyada yaşıyormuş o salak uydurmasın bi taraflarındanKızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.
2 hamileliğimde de sonuna kadar normal kıldım hiç de sorun yaşamadım çok şükür, ekstra riskli bi durum olmadığı sürece hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar bu arada biraz gündem dışı olacak ama hamilelikte namazları nasi eda ediyorusnuz. Çok dikkatli olmak lazımdır dimi
Bu o testEki Görüntüle 3275889 bende sabah yaptım hafif bı çizgi oluştu sanki
Sahte canım o test nerede görsem tanırım herkese pozitif çıkarıyor iki ay hamile sanıp havalara uçup kan verdim elde var kocaman negatif. Şoka girmiştim çok ağlamıştım. Merakımdan aferin 5. Günü yapmıştım bu testten. O zaman da aynı böyle çıkardı. Bu test piyasadan toplatılmalı. Şikayet de ettik ama demek ki faydası olmamısAy benim testim artimed ama
Testin varsa şimdide yapsan çıkabilirİyi akşamlar kızlar ben hala test yapmadım ya çatlatma ignesinin 14.gunu bugün korkudan yapamıyorumnapicam akıl verin cesaret edemiyorum uzulucem diye yapmak istemiyorum ama içim içimi yiyor bide enfeksiyon olmuşum afederiniz vajinam nasıl açıyor özellikle.o işi yaptiktan sonra niye böyle oldum bilmiyorum ya sizce yarın sabah yapayimmi testi
Canım rahim filminden sonra birkaç ay denemeni tavsiye ederim kaç yaşındasın ki. Rahim filminden sonra gebe kalmak biraz kolaylaşıyor diyorlar belki sen kalacaksın. Birkaç ay dene bence sonra git. Ben de bu üçüncü ayım rahim filminden sonra: eğer olmazsa ağustosta gideceğim artık.Kızlar
Bugün özel hastaneye (zercan kali) gittim.
Çok kalabalıktı.
Asistanı ultrasonla baktı kısa süre, sanırım görüntü alıyor hocanın bilgisayarına düşüyor. Oda yorumluyor.
Geçmişimi anlattım, hormon testi istedi, 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çekelim, ardından da aşılama yapalım dedi.
Bende daha önce yumurta takibi felan yapılmadı, çatlatma mi denesek dedim. Oda 32 yaş üstü direk aşılama tavsiye ediyorum dedi.
Haftaya bugün rahim filmi çekilecek. Diğer adet dönemim de aşılama.
Eşim de ne alaka, önce rahim filmi çekilip duruma göre neden karar vermiyor belki tıkanıklık var açılacak ondan sonra gebelik oluşacak diyor.
Tekrar doktor yanına gittim, eşimin söylediğini anlattım. Rahim filmi çekelim de öyle konuşalım dedi.
O kadar kısa sürdü ki görüşmelerimiz, çok kalabalıktı. Malum deprem bölgesi birkaç doktor var sadece ozellerde onun yoğunluğu oluyor ama o kadar para verince ilgi istiyor insan. 750 muayene 900 test parası verdik.
6.5 rahim filmi, 10 bin de aşılama olacakmış.
Aşılamayı doğu fertil'de yapacakmış. Doğu fertil'de olması biraz güven verdi, şimdi de aklıma geldi direk doğu fertile gidip orada aşılama yaptırsam daha uygun olur mu acaba ?
savascii T TASUU fnd_50
Ben ilk gebeliğimde son ana kadar kılmıştım canım hatta doğum yapacağım gün dahi kılıp gittim. Yavaş yavaş zorlamadan eğile kalka. Çok zorlanırsam oturarak kılıyordum . Allah bir şekilde yardım ediyorKızlar bu arada biraz gündem dışı olacak ama hamilelikte namazları nasi eda ediyorusnuz. Çok dikkatli olmak lazımdır dimi
Canim hastane ve doktor işleriniCanım rahim filminden sonra birkaç ay denemeni tavsiye ederim kaç yaşındasın ki. Rahim filminden sonra gebe kalmak biraz kolaylaşıyor diyorlar belki sen kalacaksın. Birkaç ay dene bence sonra git. Ben de bu üçüncü ayım rahim filminden sonra: eğer olmazsa ağustosta gideceğim artık.
Doğu dertli hakkında bilgim yok maalesef o konuda yardımcı olamayacağım canım
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum. Sorsan hiçbir sorun yok ama olmuyor. Böyle daha zor. Hani bir sorun olduğunu bilsen onun üzerine gidersin belki. Neyse veren Allah.zamanını tAyin eden Allah. Beklemekten başka çaremiz yok Allahım yardımımız olsun bir filmi çekil onda da sorun çıkmazsa en azından bir iki ay dene sonra başla istersen. Ben bu ay da olmazsa gideceğim artık ya ne derse doktor yapacağımCanim hastane ve doktor işlerinisavascii konuya hakim diye yazdım.
Bende aslında bir kaç ay senin gibi denemek istiyorum, bir yandan da olacaksa olsun artık diyorum, çok yıprattı bu süreç bizi. Aynı şeyleri sende yaşıyorsun
Rahim filmi çekilsin bakalım sonuç ne olacak.
Merhaba cok uzuldum durumunuza bu ara boyle seyler cok yasaniyor aynisini annemin de ev sahibi yapti ama abim avukat oldugu icin bu islerin prosedurunu bildigi icin adam davalik da olsa cikaramayacagi icin suan cikmiyorlar. Bence siz de bi avukat bulup kendi durumunuzu sorun egerki hukuken cikaramiyorsa bence cikmayin yapacak bir sey yok bu devirde bu ekonomik sikintilarin icerisinde yeni bir eve gecmek de cok fazla maliyetli oluyor. Allah o firsatcilara mal vermis onlar da nasil kullanacaklarini sasirmisKızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?