2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Konuşmuş eşim. Ertekin abi arayı bulalım 10 nedir çok ben kaşrılayamam demiş. Asla 10 un altına inemem kusura bakmayın, size 1 ay müsade beğenmiyorsanız başka yer bakın demiş.
Ayrıca ben bu eve gelin geldim 3 yıl önce ve ev o kadar harabeydi ki. Badanasını yaptırdık tamirlerini yaptırdık hep.

Kuzucum iki aşılama var, 3 klomen, 2 çatlatma iğnesi deneyimim var.. hsgyi ise bugün yeni çekildim (tersten oldu bizim işlemler) ve 35 yaşındayım. Tecrübelerime dayanarak Diyeceğim o ki; hsg'den bile önce yumurta takibi yapabilir. Neyse sen hsg'ni çektirip, bir kaç ay yumurta takibi yaptırıp sonrasında aşılama yaptırman daha mantıklı sanki. Doktorun acele ettiği için öyle demiş bence. Ama zaten hem klomenli hem klomensiz yumurtanı takip etmesi lazım, benim mesela bir yıldan sonra klomensiz takip yapıldı bebiş olmadı, klomenli takip yapıldı bebiş olmadı, iğne+aşılama yı en son oldum... Sen yine aşılamasız bir ay en azından yumurta takibi yaptırmaya çalış derim. Çünkü bu işler maliyetli. Hsgden sonra da hamile kalmak kolaylaşıyor diyorlar. Karar senin ama doktorunun yumurta takibi yapması lazım diye düşünüyorum ben nacizane.

Gerçekten mi ALLAH merhametli insanlara denk getirsin inşallah sizin için hayırlı olan sizi kolaylikla bulur

Guzel arkadasım benım bence aksam esınıde al ev sahıbının evıne gıdın guzelce konusun,bız evınıze ıyı bakıyoruz bı sorun yok bısey yok cocuk dusunuyoruz kıra 10 bın olursa gecınemeyız dıyın.eger MAL degılse anlar zaten.Malsada duzenını bozma guzelım mahkemelık olursun en kotu ıhtımal ıle.taşınma sevıyorsan evını.6.000 bın fln teklıf edersın en kötü.Sakın canını sıkma su akar yolunu bulur hersey.İnsanların ıcı kapkara olmus varya yatacak yerlerı yok.Cocuk rıskıyla gelır onu kafanı takma helede hıc.oncelıkle guzellıkle cozmeye calısın bence bıraz ınsansa sıkıntı cıkmayacaktır dıye dusunuyorum

Gerçekten mi ALLAH merhametli insanlara denk getirsin inşallah sizin için hayırlı olan sizi kolaylikla bulur
Amin inşallah. İşler yolundayken şükretmesi kolay. O yüzden şimdiki halimize de şükürler olsun, aç değiliz açıkta değiliz ama bana çok koydu.

Kuzucum yaşım 33, beş aydır denıyoruz olmadı.hormonlarda sıkıntı yok,doktorum daha once hısteroskopı yapmıstı bana myom amelıyatı olurken hsg ye o yuzden gerek gormedı rahımde tuplerde tertemız dedı.bıraz zamanla olur (yumurtalıklar hafıf pco gorunumde dedı)bı yumurta takıbı yapalım bu ay bı bakalım dedı ama hızlandıralım dersen klomen denerız dedı(çok ıyı bı prof kendısı).Eger hormonlarda ve esınde bı sıkıntı yoksa hsg sonra bı 3 ay dene ıstersen.ama doktorun şu yuzdende demıs olabılır hsg dırek yolları temızlıyor gebelıge olumlu etkısı cok hazır yollar temızken secılmıs spermlerle daha garantı bır yol denemek ıstemıs bence.onun fıkrıde mantıklı.ıyı bı doktorsa uymak daha mantıklı olabılır.esınle senın kararın en onemlısı

Yok bebeğim asla inmiyor. Oğlu evleniyor Eylül ayında. Oğluna 20.000TL kiralık daire tutmuşlar. Ben oğluma söz verdim yarısını ben vercem dedim bu evin kirasıyla, bende de para yok buradan gelecek kirayla ödeyeceğim diyor.

Yapamaz 10 bın.oyle bı hakkı yok.kesınlıkle yumusak olmayın o zaman.6.000 verebılırız en son yok dıyosan mahkeme yoluna gıdecegız dersınız.olmazkı boyle 2.500 ten 10 bıne kıramı cıkarılır.soyleyecegım cok sey varda neyse soylemıcem Allah ülkemızın sonunu hayreylesın

Valla bakalım bebeğim. İyice düşünüp tartıp bir karar vereceğiz. Cimer e falan şikayet ediliyormuş. Ceza da yiyiyormuş. Araştırdım. İşin kötğ yanı kendilerini acındırmaları. Yazlıkları var, aile bireyinde herkesin kendi arabası var. Asla gözümüz yok. Ama işte. Böyle böyle mal mülkt yapılıyo demekki.

Geçenlerde bir hoca diyordu "gerçek müslüman çok zengin olamaz" diye. Çok haklı gerçekten.

Son düzenleme:
Siz yinede orta yolu bulmaya çalışın bir yandanda yeni ev bakın canım belki taşınmak daha hayırlı olacaktır sizin için

Siz yinede orta yolu bulmaya çalışın bir yandanda yeni ev bakın canım belki taşınmak daha hayırlı olacaktır sizin için
Evet bakacağım ev ama 11-12 binden başlıyo ve içleri çok kötü Ben anlamıyorum niye kimse ölmeyecekmiş gibi yaşamaya başladı. Niye artık kimse öbür dünyaya yatırım yapmıyo. Herkes ah alma yarışında resmen. Valla annem yalnız malum babam vefat etti. Hemen bir koşu gidebiliyorum buradayken evine. O avantajı var buranın. Neyse bakalım bir yarın olsun sakin kafayla düşünüp karar veririz.

Arkadaşımda da vardı hem de portakal büyüklüğündeydi ikizlere hamileydi zamanla bebekler büyüdükçe o küçüldü doğumda mercimek kadar kalmıştı doktoru onu da aldı korkmayın inşallah sizin de küçülecek sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım benim sakın öyle düşünme burada çok samimi olmasakta sonuçta birbirimizin duygularından anlıyoruz
Bende geçen yıl hamile hamile ev taşıdım ana bebeğimi kaybettim. Bunu ona bağlanıyorum tabiki. Ama insan etkileniyor ister istemez sonra davalık olduk ama çözülmedi takipsizlik verildi. Umarım hakkında hayırlısı olur senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…