- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topik ilk sayfaya bak bebeğim orada görseller paylaşmıştımAy benim testim artimed ama
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın birde@tospalakL A L
Ve diğer arkadaşlarım. Artimed testin erken gebelik olanı da normal kaset test ya da çubuk olanı hep yanlış gösteriyor.
İlk resimde hiç çizgi görünmeyen testler artimed. Diğer ikisi miratech ve frelly ve hepsini aynı anda aynı idrarla yaptım. O yüzden lütfen modunuzu düşürmeyin. Artimed böyle çıkarıyor çok çok sonradan flaşla falan görürsen görüyorsun silik çizgi ben öyle görmüştüm.
Erken gebelik diye alıyoruz artimedi ama yok yani hiç Bi işlevi yok artimed resmen pişmanlık
Son olarak predictor de hemen hemen çok doğru değil bana çok fazla yalancı çizgi çıkardı hayal kırıklığıher markanın testini kullandığım için biliyorum. laboquick de hassas baya
İnşAllah herkes hamiledir dualarım sizlerle
modumuzu düşürmek yok![]()
Sakinnn olll zaten bu aydan çok umutlu değildin şu stresten uzaklaş ve hemen adet ol yumurtamayı görBendeki son durum kendimi nutellaya verdim hemde kaşık la![]()
Gayet sakinim kendimi çikilata ya verdimSakinnn olll zaten bu aydan çok umutlu değildin şu stresten uzaklaş ve hemen adet ol yumurtamayı gör![]()
Kardeşin gibi gördüğünse abartı değil benceSelamın aleyküm kızlar sizden bir konuda fikir istiyecektim kardeşim gibi yakın gördüğüm bir arkadaşımın nişanı var bu elbise abartı mı nişana
Eki Görüntüle 3275915
Afiyet olsun hiç tatlı sevmiyorum ya görünce bile kötü oldumGayet sakinim kendimi çikilata ya verdim![]()
Wow hakkaten mi?Evde yatak odasında aynaya yaz..ben öyle yazmıştım![]()
Valla öyle birsey olursa cidden süpriz olur bakalım. Bu geceki ağrı hiç yaşamadığım bir ağrıydı normalde adet olunca ilk gecesinde böyle ağrım olur ilk defa adet olmadan pms dönemde böyle bir ağrı çektimRegl olana kadar umut var bebişim. Umarım gelmez, sürpriz olur.![]()
Ay ben bayılırım ama sadece çikolata yerim herşeyi şekersiz tüketirimAfiyet olsun hiç tatlı sevmiyorum ya görünce bile kötü oldum![]()
Adet dönemim de bazen yiyesim geliyor çok nadiren oda diğer şeyleri şekersiz tüketmen çok güzelAy ben bayılırım ama sadece çikolata yerim herşeyi şekersiz tüketirim![]()
Hayır gebelik yeniyse silik çıkması normal bence kan ver daha net anlıyacaksın bak ümit verip üzmek istemiyorum sonra çıkmazsa diye ama ben oğluma Hamile kaldığımda 3 gebelik testi yaptım ilk iki testim belirgin sonra ki testim silikti eğer anında çizgiyse emin olmak için kan testi ver bence ama yinede sen bilirsin seni üzmek istemiyorum cidden üzüyorsamda bu konuda özür dilerimMerhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdimbeklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Bence denemeye değerEvrene olumlu mesaj göndermek adına nickimi hamileyim diye değiştirsem olur mu acaba?![]()
Tabıkı olabılır doktora gıtmelısınız bence.bız ne desek malesef ultrasonla bakılmadıgı surece bılemeyız.kurtajdan sonra 1 ay yasaklamıstı dr bana ılıskıyı,sanırım bu kafa karısıklıgı olusmasın dıyeydı.umarım bır sorun yokturMerhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdimbeklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Teşekkür ederim canım ama daha sonra ailemin yanına gideceğim o ay boş geçer ondan artık eylülde tekrar gelirim umarım ağustos ayı sizler için çok verimli geçer dualarım sizinleÖncelikle sınavında başarılar, Allah zihin açıklığı versin ve tüm sorulara doğru yanıt ver kuzum
Geldikten sonra bana tekrar geldi dersen güncel Bat ını da birlikte söylersin, tarihin güncellerim![]()
Ya yok eşim alışmış artık bende ilk defa yazarken gördü güldü dedi ya sen manyakmısın dedi sonrada tabi alıştıWow hakkaten mi?Eşim görüp gerçek sanıp da uçmasın
Haber vererek yazayım bari
![]()
Çok tuzlu yeme canım zararlı yaAdet dönemim de bazen yiyesim geliyor çok nadiren oda diğer şeyleri şekersiz tüketmen çok güzelben çok tuzlu tüketiyorum mesela her yerim ödem o yüzden
![]()
Topic olacaktı o