• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bendeki son durum kendimi nutellaya verdim hemde kaşık la 🤣🤣🤣

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
@tospalak L A L L A L
Ve diğer arkadaşlarım. Artimed testin erken gebelik olanı da normal kaset test ya da çubuk olanı hep yanlış gösteriyor.
İlk resimde hiç çizgi görünmeyen testler artimed. Diğer ikisi miratech ve frelly ve hepsini aynı anda aynı idrarla yaptım. O yüzden lütfen modunuzu düşürmeyin. Artimed böyle çıkarıyor çok çok sonradan flaşla falan görürsen görüyorsun silik çizgi ben öyle görmüştüm.
Erken gebelik diye alıyoruz artimedi ama yok yani hiç Bi işlevi yok artimed resmen pişmanlık 😂😂
Son olarak predictor de hemen hemen çok doğru değil bana çok fazla yalancı çizgi çıkardı hayal kırıklığı 🙄 her markanın testini kullandığım için biliyorum. laboquick de hassas baya
İnşAllah herkes hamiledir dualarım sizlerle 🙏🏻
modumuzu düşürmek yok 🥰😘
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın birde 🥰 modumu düşürmedim hayırlısı olsun her şey Allah'tan 😍💜💐

Regl olana kadar umut var bebişim. Umarım gelmez, sürpriz olur. 🙏
Valla öyle birsey olursa cidden süpriz olur bakalım. Bu geceki ağrı hiç yaşamadığım bir ağrıydı normalde adet olunca ilk gecesinde böyle ağrım olur ilk defa adet olmadan pms dönemde böyle bir ağrı çektim

Ay ben bayılırım ama sadece çikolata yerim herşeyi şekersiz tüketirim 🤣
Adet dönemim de bazen yiyesim geliyor çok nadiren oda diğer şeyleri şekersiz tüketmen çok güzel 😍 ben çok tuzlu tüketiyorum mesela her yerim ödem o yüzden 🤭

Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdim😔 beklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_7114.webp
    IMG_7114.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdim😔 beklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Hayır gebelik yeniyse silik çıkması normal bence kan ver daha net anlıyacaksın bak ümit verip üzmek istemiyorum sonra çıkmazsa diye ama ben oğluma Hamile kaldığımda 3 gebelik testi yaptım ilk iki testim belirgin sonra ki testim silikti eğer anında çizgiyse emin olmak için kan testi ver bence ama yinede sen bilirsin seni üzmek istemiyorum cidden üzüyorsamda bu konuda özür dilerim

Tabıkı olabılır doktora gıtmelısınız bence.bız ne desek malesef ultrasonla bakılmadıgı surece bılemeyız.kurtajdan sonra 1 ay yasaklamıstı dr bana ılıskıyı,sanırım bu kafa karısıklıgı olusmasın dıyeydı.umarım bır sorun yoktur🙏

Öncelikle sınavında başarılar, Allah zihin açıklığı versin ve tüm sorulara doğru yanıt ver kuzum 🥰

Geldikten sonra bana tekrar geldi dersen güncel Bat ını da birlikte söylersin, tarihin güncellerim 💕
Teşekkür ederim canım ama daha sonra ailemin yanına gideceğim o ay boş geçer ondan artık eylülde tekrar gelirim umarım ağustos ayı sizler için çok verimli geçer dualarım sizinle 🤲😘

Kızlar yumurtlama masajına herhangi bi gün başlasam etkisini görür müyüm sizce ? 3. Gün başlayamadım

Back