2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Selamın aleyküm kızlar sizden bir konuda fikir istiyecektim kardeşim gibi yakın gördüğüm bir arkadaşımın nişanı var bu elbise abartı mı nişana

tospalak L A L
Ve diğer arkadaşlarım. Artimed testin erken gebelik olanı da normal kaset test ya da çubuk olanı hep yanlış gösteriyor.
İlk resimde hiç çizgi görünmeyen testler artimed. Diğer ikisi miratech ve frelly ve hepsini aynı anda aynı idrarla yaptım. O yüzden lütfen modunuzu düşürmeyin. Artimed böyle çıkarıyor çok çok sonradan flaşla falan görürsen görüyorsun silik çizgi ben öyle görmüştüm.
Erken gebelik diye alıyoruz artimedi ama yok yani hiç Bi işlevi yok artimed resmen pişmanlık
Son olarak predictor de hemen hemen çok doğru değil bana çok fazla yalancı çizgi çıkardı hayal kırıklığı her markanın testini kullandığım için biliyorum. laboquick de hassas baya
İnşAllah herkes hamiledir dualarım sizlerle
modumuzu düşürmek yok

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-22-12-25-51-19_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2023-07-22-12-25-45-18_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
Çok teşekkür ederim güzelce yazmışsınız içimi ferahlattınız

Canım benim yarın gelir herhalde kpss günü sınavın ortasında ağrıyla kıvranırken sınav sorusu çözerim gibi en olmadık zamanda hasta olurum ayıptır söylemesi
Öncelikle sınavında başarılar, Allah zihin açıklığı versin ve tüm sorulara doğru yanıt ver kuzum

Geldikten sonra bana tekrar geldi dersen güncel Bat ını da birlikte söylersin, tarihin güncellerim

Selamın aleyküm kızlar sizden bir konuda fikir istiyecektim kardeşim gibi yakın gördüğüm bir arkadaşımın nişanı var bu elbise abartı mı nişana

Eki Görüntüle 3275915
O nişan elbisesini aldı mı canım? Onu da görmek lazım.Belki çok sade bir şey aldı ve seninki abartı kalabilir. Gelini söndürmemek önemli

2 evlililiği yaptım aslında aklımda hiç çocuk yoktu ama eşimin hiç çocuğu yok çok isterim onun baba olmasını rabbim ona da tattırsın babalık duygusunu inşallah
Evet senin 4. çocuğun ama ikinizin birlikte olacak ilk çocuğunuz aslında. Çok özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…