• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdim😔 beklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Özelde git canım doktora eğer öyle bir durum varsa müdehale etsinler yada regl olunca atarsın belki

Ee artık alırsın heralde canım bı test😂ıcımden gecenıde soyleyım pozıtıfff🥰
Alıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde🥰

Alıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde🥰
Ay aldınmı testttt

Kızlar yerleşme kanaması nasıl olur ?
Demin peçeteye açık pembe leke geldi ?
Kişiden kişiye göre bence farklı kimisi acik pmbe kimisi kahvrengi oluyor adettn once oluyor 1 2 gun sürüp bitiyor bunu anlamak için bekle tam olarak kırmızılar gelmezse yerleşme kanamasıdır ve 3 4 gün geçtikten sorna test yaparsan çıkar

Sen yinede 2 saate yakın bekle öyle yap ☺️ Bekliyorum güzel haberini

Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdim😔 beklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Bence de sen bir doktora git, kanına baksın, güzelce muayeneni ol. Doktor yönlendirsin. Umarım içinde parça kalmamıştır dediğin gibi.

Back