- 7 Mayıs 2020
- 327
- 211
- 53
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.441
Ben kac gündür yapıyordum çıkmıyordu ama onlarda artimeddi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsalah koyu koyu pozitifleri görürsünNegatif görüp üzülmek istemiyorum kuzum![]()
İnşallah bugün tam 14 gün geçti yumurtlamadanİnsalah koyu koyu pozitifleri görürsün![]()
Senin test yanlış sonuç veren testten canım o yüzden tekrarlamanı istedim başka markaylaAy benim testim artimed ama
E o zaman artık bi testi hakettin :)İnşallah bugün tam 14 gün geçti yumurtlamadan![]()
Artimed erken gebelik testi çok dandik canım. Benim başka testte koyu çıkmasına rağmen artimed erken gebelikte hiç bsy görünmemişti çok dikkatli bakınca 2. Çizgi görüyordun artimedin hassasiyeti pek yok benceKızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?
Bak sana asagidaki ornegi vereyim. Sabah yaptım hiçbirsey çıkmadı.Ben kac gündür yapıyordum çıkmıyordu ama onlarda artimeddi
Tek belirtim dün birden bire ağladımE o zaman artık bi testi hakettin :)
Laboquıck ve miratech çok hassas canım bende hep onlarla öğrendim12.gün bugün yumurtlamadan itibaren ama garip bir şekilde laboquick de daha net görüyorum normal kaset test olmasına rağmen![]()
Aaaa aman hayırlısi olsun varsa da yoksa daBak sana asagidaki ornegi vereyim. Sabah yaptım hiçbirsey çıkmadı.
Akşam usttekini, sonraki gün sabah da alttakini yaptim aynı gün kan verdim hatta.İnşallah sen de vardir ama güvensiz bir test.
Seni de bekliyoruz yarınki testeYok yapmadm canm dun yapmistm negatifti bekliyorm artk![]()
Daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı ama ben olmadığını düşünüyorum strip teste çıkmadı çünkü
Tatlım artimed burda çok sahte pozitif çıkardığı için güvenimiz pek yok elinde farklı marka varsa bi onu da dene istersen yada yarın sabah tekrarla koyulaşma varsa zaten vardır ama ben hamile olduğunu dusuñuyorumAy benim testim artimed ama
Ya yerleşme tutunma aşamasında hep uzanın ağır kaldırmayın ayakları havaya dikin falan diyorlar. O yüzden de karın hareketlerinden bi korkuyorum açıkçası. Hiç bilemedimAslında hep yaptığın sporda yapmaya devam edebilirsiniz diyor uzmanlar. Hatta ordaki kan akışını da arttırıyormuş. Ben de karın hareketi yapardım ama malesef bıraktım. Sadece yürüyorum. Aslında yapsam daha iyi olacaktı muhtemelen.
Yaa artimede güvenme ya erken gebelik olsa bile bak modunu düşürme sana bir test atıcam oda artimeddiArtımed eveterken gebelik aldırırım eşime bugün
Yaa çok teşekkür ederimLaboquıck ve miratech çok hassas canım bende hep onlarla öğrendim
Aminn çok teşekkür ederimTebrik ederim canımkatlanarak artsın inşallah
![]()
Sonradan silik çizgi çıktı zaten laboquick çok daha hassas mış gerrçektenArtimed erken gebelik testi çok dandik canım. Benim başka testte koyu çıkmasına rağmen artimed erken gebelikte hiç bsy görünmemişti çok dikkatli bakınca 2. Çizgi görüyordun artimedin hassasiyeti pek yok ben