- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.461
Evet canım öyleSonradan silik çizgi çıktı zaten laboquick çok daha hassas mış gerrçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyleSonradan silik çizgi çıktı zaten laboquick çok daha hassas mış gerrçekten
Yarn izmirde olucam dönünce artkSeni de bekliyoruz yarınki teste![]()
Hadi sağlıkla büyüsün bebişin. Hayırlı olsun kuzum hamişsinTestin şuan ki hali![]()
Çok teşekkür ederim güzelce yazmışsınız içimi ferahlattınıztospalak
L A L
Ve diğer arkadaşlarım. Artimed testin erken gebelik olanı da normal kaset test ya da çubuk olanı hep yanlış gösteriyor.
İlk resimde hiç çizgi görünmeyen testler artimed. Diğer ikisi miratech ve frelly ve hepsini aynı anda aynı idrarla yaptım. O yüzden lütfen modunuzu düşürmeyin. Artimed böyle çıkarıyor çok çok sonradan flaşla falan görürsen görüyorsun silik çizgi ben öyle görmüştüm.
Erken gebelik diye alıyoruz artimedi ama yok yani hiç Bi işlevi yok artimed resmen pişmanlık
Son olarak predictor de hemen hemen çok doğru değil bana çok fazla yalancı çizgi çıkardı hayal kırıklığıher markanın testini kullandığım için biliyorum. laboquick de hassas baya
İnşAllah herkes hamiledir dualarım sizlerle
modumuzu düşürmek yok![]()
Öncelikle sınavında başarılar, Allah zihin açıklığı versin ve tüm sorulara doğru yanıt ver kuzumCanım benim yarın gelir herhalde kpss günü sınavın ortasında ağrıyla kıvranırken sınav sorusu çözerim gibi en olmadık zamanda hasta olurum ayıptır söylemesi![]()
O nişan elbisesini aldı mı canım? Onu da görmek lazım.Belki çok sade bir şey aldı ve seninki abartı kalabilir. Gelini söndürmemek önemliSelamın aleyküm kızlar sizden bir konuda fikir istiyecektim kardeşim gibi yakın gördüğüm bir arkadaşımın nişanı var bu elbise abartı mı nişana
Eki Görüntüle 3275915
Amin kuzum inşallah darısı size inşallah çok aminHadi sağlıkla büyüsün bebişin. Hayırlı olsun kuzum hamişsin![]()
Onun ki bayağı güzel altın sarısı işlemeli salonda olacak nişanı kabarık güzel bir abiyeO nişan elbisesini aldı mı canım? Onu da görmek lazım.Belki çok sade bir şey aldı ve seninki abartı kalabilir. Gelini söndürmemek önemli![]()
Rica ederim canım hepimiz bu yollardan geçtik ve hala geçiyoruz o yüzden modumuzu düşürmeyelimÇok teşekkür ederim güzelce yazmışsınız içimi ferahlattınız![]()
O zaman seninki de iyi bence canım. Bu kadar yakınsanız olabilir bu elbiseOnun ki bayağı güzel altın sarısı işlemeli salonda olacak nişanı kabarık güzel bir abiye
Evet senin 4. çocuğun ama ikinizin birlikte olacak ilk çocuğunuz aslında. Çok özel2 evlililiği yaptım aslında aklımda hiç çocuk yoktu ama eşimin hiç çocuğu yok çok isterim onun baba olmasını rabbim ona da tattırsın babalık duygusunu inşallah![]()
Aynen öyle kuzumEvet senin 4. çocuğun ama ikinizin birlikte olacak ilk çocuğunuz aslında. Çok özel![]()
Topçu
Evde yatak odasında aynaya yaz..ben öyle yazmıştımEvrene olumlu mesaj göndermek adına nickimi hamileyim diye değiştirsem olur mu acaba?![]()
Regl olana kadar umut var bebişim. Umarım gelmez, sürpriz olur.
Halen bir umudun var canım