2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?
Artimed erken gebelik testi çok dandik canım. Benim başka testte koyu çıkmasına rağmen artimed erken gebelikte hiç bsy görünmemişti çok dikkatli bakınca 2. Çizgi görüyordun artimedin hassasiyeti pek yok bence

Ben kac gündür yapıyordum çıkmıyordu ama onlarda artimeddi
Bak sana asagidaki ornegi vereyim. Sabah yaptım hiçbirsey çıkmadı.
Akşam usttekini, sonraki gün sabah da alttakini yaptim aynı gün kan verdim hatta.İnşallah sen de vardir ama güvensiz bir test.

Eklentiler

• IMG20230715111429.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 73
Bak sana asagidaki ornegi vereyim. Sabah yaptım hiçbirsey çıkmadı.
Akşam usttekini, sonraki gün sabah da alttakini yaptim aynı gün kan verdim hatta.İnşallah sen de vardir ama güvensiz bir test.
Aaaa aman hayırlısi olsun varsa da yoksa da teşekkür ederim eczaneden başka test alıp yenilerin olmazsa bu gün bi

Daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı ama ben olmadığını düşünüyorum strip teste çıkmadı çünkü

Ay benim testim artimed ama
Tatlım artimed burda çok sahte pozitif çıkardığı için güvenimiz pek yok elinde farklı marka varsa bi onu da dene istersen yada yarın sabah tekrarla koyulaşma varsa zaten vardır ama ben hamile olduğunu dusuñuyorum

İnşallah hsg den sonra alcaz güzel haberi kuzum

Ya yerleşme tutunma aşamasında hep uzanın ağır kaldırmayın ayakları havaya dikin falan diyorlar. O yüzden de karın hareketlerinden bi korkuyorum açıkçası. Hiç bilemedim

Kızlar benim bat 20 siydi Perşembe akşamdan beri çok az kahverengi gibi değişik bir lekelenmem var böyle olmazdım ama bilmiyorum test te yapmadım yerleşme kanaması mı yaşıyorum adetim gelicek mi kafam baya bir karışık böyle durumla karsılaşan var mı aranızda

Sonradan silik çizgi çıktı zaten laboquick çok daha hassas mış gerrçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…