- 7 Mayıs 2020
- 327
- 211
- 53
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.421
4 gün var dün hiç bişey çıkmamıştıAyyy hafifmi ben direk gördümmmmmbata kaç var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün var dün hiç bişey çıkmamıştıAyyy hafifmi ben direk gördümmmmmbata kaç var
Valla ben gördüm gemide direk ay hadi inşallahhh4 gün var dün hiç bişey çıkmamıştı
İnsAllah isteyen herkes görsün kendi testinde çift çizgiyi aminnnnnValla ben gördüm gemide direk ay hadi inşallahhh![]()
Amin canımİnsAllah isteyen herkes görsün kendi testinde çift çizgiyi aminnnnn![]()
Başka testte yapar mısın canımEki Görüntüle 3275889 bende sabah yaptım hafif bı çizgi oluştu sanki![]()
Elinde başka test varsa onunla dene. Bu bende geçen gün pozitif çıkardı ama yoktu4 gün var dün hiç bişey çıkmamıştı
Bende yumurtlama döneminden beri geçmeyen tek taraflı kasık ağrısı ve şişkinlik var ondan şüphelenip yaptımElinde başka test varsa onunla dene. Bu bende geçen gün pozitif çıkardı ama yoktu
İyi o zaman pazartesi ilk idrarla yapayımBenimde bugün adetime 1 hafta var ne zaman yumurtladım bilmiyorumolsun sen yap yine de kendime yandaş arıyorum
![]()
Testi al da yarin sabah beraber yapariz artikAy doktorum çıkıcak herhalde 3 alabilirsem alcam adet olmazsam yaparım yarın sabah ya da 2 saar su alımını kesip![]()
Sen ne yaptin canim tekrar test yaptinmi
Testi al da yarin sabah beraber yapariz artik
Yaptım testi negatif cıktı önümüzdeki maçlara bakcaz artıkHarikasınız az daha sabırbence yok ama. ya da kendimi umutlandırmıyım diye mi öyle diyorum acaba bilemedim
Ben burdayim diyor tebrik ederim canımEki Görüntüle 3275889 bende sabah yaptım hafif bı çizgi oluştu sanki![]()
Artimed dışında ne bulursan al canım hatta iki farklı marka kaset al birinde çıkarsa diğerinde de denersinHangi marka alayım kuzum tamam olmazsam yarun yapalım![]()
Haber alamazsanoz bilin ki düşüp kalmışım heyecandanArtimed dışında ne bulursan al canım hatta iki farklı marka kaset al birinde çıkarsa diğerinde de denersin
Yok yapmadm canm dun yapmistm negatifti bekliyorm artkSen ne yaptin canim tekrar test yaptinmi
Ay bende etiketleyinTesti al da yarin sabah beraber yapariz artik