- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.401
İnşAllah göreceksin canım benimEvet kuzum biliyorsun beni 3 hafta hamileyim diye gezdim sonu hüsran oldu karından kese görmeden daha inanamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah göreceksin canım benimEvet kuzum biliyorsun beni 3 hafta hamileyim diye gezdim sonu hüsran oldu karından kese görmeden daha inanamam
Hadii ne duruyorsun patlat gelsin inşallah şöyle kopkoyu bi test atarsın da gözümün gönlümüz açılırİnşallahşimdi beni de heveslendirdin test yapmaya hahaha
İnşallah kuzummmmmmm çok aminİnşAllah göreceksin canım benim
Yok balım özel klinik burası işyeri yani rezidanstakız sen bide hastanedeki çalışıyosuunn
Ay yaaa bayıldım aşkınıza rabbim mutluluğunuzu daim etsinGerçek sevgiyi bulduk çünkü ona çok aşığım daha baba olmadan benim evlatlarıma baba oldu Allah ondan razı olsun![]()
İyi cesaret vallahiEvet kuzum inşallah olursa 4 olcak![]()
Çişşşş çişşşş hadiiişYok daha yapamadım heyecandan çisim gelmiyo sanırım![]()
Negatif görüp üzülmek istemiyorum kuzum
Heee anladımmmmYok balım özel klinik burası işyeri yani rezidansta
Ahahhaha anlık olarak eşim de boyle dolanıyo etrafımdaÇişşşş çişşşş hadiiiş![]()
Yumurtlamadan sornaki 6. Gün bugun birkaç gün daha bekleyeyim diyorumHadii ne duruyorsun patlat gelsin inşallah şöyle kopkoyu bi test atarsın da gözümün gönlümüz açılır![]()
Tebrik ederim canımteşekkür ederimbenim ki ilk transfer 12.07’ydi 22’sinde kan tahlili verecektim ama hiç dayanamadım evde ne test varsa 18’inde yaptım ve ilk önce ovulasyon testi pozitif
çıktı sonra erken gebelik testi pozitif çıktı 19’unda kan verdim ve 110,67’ydi şükür
Pek belirti yaşamadım planlı programlı olduğu için ama öğrendikten regl olacağım hissi ve bel kasık ağrısı oluyor ara sıra bu kadar birde sürekli çişim geliyor
![]()
Totem yapıyoruz bizAhahhaha anlık olarak eşim de boyle dolanıyo etrafımda![]()
Harikasınız az daha sabırTotem yapıyoruz biz![]()
Her an herşey olabilirHarikasınız az daha sabırbence yok ama. ya da kendimi umutlandırmıyım diye mi öyle diyorum acaba bilemedim
Sağol kuzum amin hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallahAy yaaa bayıldım aşkınıza rabbim mutluluğunuzu daim etsin![]()
Benimde bugün adetime 1 hafta var ne zaman yumurtladım bilmiyorumYumurtlamadan sornaki 6. Gün bugun birkaç gün daha bekleyeyim diyorumAllah'tan memleketten abimler bize geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamyacağım
![]()
Canım o ay bu ay evetKızlar bu testlerimin kurumuş hali en üstte ki önceki günün alttaki bugünün![]()
Ayyy hafifmi ben direk gördümmmmmEki Görüntüle 3275889 bende sabah yaptım hafif bı çizgi oluştu sanki![]()