• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Amin inşallah kimseye yaşatmasın 3 tane evladım var ikinci evliliğim troid olduğunu öğrendim haşimato düzenim alt üst oldu yumurtlama sorunu yaşıyordum sanırım 6 aydır filan olmuyordu oldu oda kimyasal oldu rabbim herkese yaşatsın inşallah hepinizin güzel haberlerini alalım
Aman inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım ama ben senden umutluyum balım 🥰🥰

Aman inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım ama ben senden umutluyum balım 🥰🥰
Çok sağol kuzum desteğin için ben bu ay yumurtlama döneminde ateşli hastalık geçirdim hiç ümidim yoktu eşim 2 gün önce rüya görmüş erkek bebeğimiz olmuş kucağına vermişler ondan etkilendim çok 🥹

Çok sağol kuzum desteğin için ben bu ay yumurtlama döneminde ateşli hastalık geçirdim hiç ümidim yoktu eşim 2 gün önce rüya görmüş erkek bebeğimiz olmuş kucağına vermişler ondan etkilendim çok 🥹
Ay hadi inşallah ya adama malum oldu belkide 🥰🥰

2 evlililiği yaptım aslında aklımda hiç çocuk yoktu ama eşimin hiç çocuğu yok çok isterim onun baba olmasını rabbim ona da tattırsın babalık duygusunu inşallah 🙏
Ya bak Buda ne güzel bi düşünce benim zaten çocuğum var diyipte yapmayanda bilirsin ama ne güzel düşünüyorsun 🥰🥰🥰

Back