- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.121
Bat günüm bitti pazartesi günü hsg cektirecegim hastaneye gidip inşallah sonbahara hamiş olarak girerimİnşallah bu topik uğurlu gelecek sana da canım. Sonbahara gebe gireceksin
Ancak senin Bat'ın yarınmış. Test yaptın mı? Bebiş var mı yok mu bir baksaydın önce.
Hsg den sonra ilsikiye girme süreci nasıl oluyor ne.kadar bekledikten sonra giriliyor hsgden sonraBenimde cok agrım vardı adet belirtileriyle aynıydı sadece akıntım farklıydı . Hatırlıyorum sende hsg cekilmiştim her halde hsg den sonra 3. ayda hamile kaldım .
ama bugünü değerlendiremicem son beş günü değerlendirmiştimEvet evet çatlamış gözün aydın
Canım yoğun bir ay geçiriyorum gebelik yok regl bekliyorum aslında testte yapmadım ama yani öyle hissediyorum yeterince değerlendirme yapamadık az kaldı gerçi kırmızı görene kadar umut devam ama gecikme olmadan test yapmak istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz içingunes050 @reyhani500 @Boldi selam hanımlar özellikle sizi yazdım çünkü hepimizin beklediği regl tarihi aynı gün :) geçen hafta benim takvimde yumurtlama haftası gösteriyordu zaten akıntıdan da belli oluyor çok. Sadece 3 kez deneyenildik eşim ankaraya gitti ve yumurtlama haftası bitti benim :) akıntı da direk kesildi. şimdi beklemedeyim belirti arıyorum hep keşke kaşığım ağrısa keşke midem bulansa keşke akıntı gelse falan diye :) içimden söyleyip duruyorum
Sizler n’aptınız burdan haber verelim birbirimize belirtisi başlayan olursa :)
3 gün bekle demişti doktorum banaHsg den sonra ilsikiye girme süreci nasıl oluyor ne.kadar bekledikten sonra giriliyor hsgden sonra
Merhaba kızlar çok zor günler geçirdim 10.4 ten sonra hcg düşmeye başladı 7.6, 4.7 ayın 28 inde de adet oldumo kadar umutlanmıştım ki kart testte çıkmasını beklerken eşime sürpriz yapmak için her şey mahvoldu buraya bile giremedim o kadar üzüldüm neden yükseldi hala şaşkınım progesteron umda artınca kesinlikle hamileyim sandım ama değilmişim bundan sonra adetim gecikmeden asla hcg ya da kart test bakmicam çok üzücü oluyo
Peki çektirmeden önce ilişki falan olmuyor dimi3 gün bekle demişti doktorum bana
Bu kafa rahatlığı ile olmuştur İnşAllahmelisaa93 melısosumm benı etıketlemeyı unutma pazartesı guzel haberlerını beklıyorum.ya varya çalısmamak cok ıyı oldu tatıl gunlerınde hergunu degerlendırdım hıc zorlanmadan hemde spontane bıraktımya belkı o ay bu aydır Mervenur277 kuzucugum sen nasılsın ne yapıyorsun.
Pazartesı test yapacak dıger degerlı arkadaslarım hepınızden guzel haberler beklıyorum
Her halde olmuştu ya tam emin değilim adet bitiminden 1 hafta sonraydı benim hsg günümPeki çektirmeden önce ilişki falan olmuyor dimi
Bende kahverengi lekelenme olunca hsg çekmek istedi doktor eşimde ilsiki istiyor hsg öncesi ilişki olur mu olmaz mı bilemiyorumHer halde olmuştu ya tam emin değilim adet bitiminden 1 hafta sonraydı benim hsg günüm
Kesinlikle olmuyor diye biliyorum hatta genelde olmasin diye adet bitimine planlaniyor genelde. Yumurtlamanin ne zaman olacagi belli olmaz. Erken olursa gebelik ihtimali dogar. O ihtimal dahilinde de kimse hsg cekmez. Cekilmemesi de gerekir zatenBende kahverengi lekelenme olunca hsg çekmek istedi doktor eşimde ilsiki istiyor hsg öncesi ilişki olur mu olmaz mı bilemiyorum
Hsg öncesi beta değerine bakıyorlarKesinlikle olmuyor diye biliyorum hatta genelde olmasin diye adet bitimine planlaniyor genelde. Yumurtlamanin ne zaman olacagi belli olmaz. Erken olursa gebelik ihtimali dogar. O ihtimal dahilinde de kimse hsg cekmez. Cekilmemesi de gerekir zaten
Notlardan bi bakım ben olmuşmu ilşkiBende kahverengi lekelenme olunca hsg çekmek istedi doktor eşimde ilsiki istiyor hsg öncesi ilişki olur mu olmaz mı bilemiyorum
Pardon adet bitiminin 4 . Günü hsg çekilmiş o zmana kadar ilişki olmamış hsg den sonra 3 . Gün olmuş bizde oda tam yumurtlama dönemiydi amaBende kahverengi lekelenme olunca hsg çekmek istedi doktor eşimde ilsiki istiyor hsg öncesi ilişki olur mu olmaz mı bilemiyorum