- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.961
sağlık ocakları bakmıyor dahiliyeye gitmek lazım ben kadın dogumcuya sormuştum hamile kalmaya direk engel deil ama etkisi var demişti yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor ben bu yüzden dikkat ederek kullandım iki ay kullandım sonra ara verdim vitamin alıyorum onda da varNormal bir insanın 6 kat daha düşüğü demişti çok eklem ağrılarım oluyordu d vitamini eksikliğimden oluyormuş şimdi aldım başlayacağım sağlık ocakları da d vitaminine bakmıyor galiba hastaneden de randevu almak
tatlım dr normal yazdıgı vitamin d3 küçük damla şeklinde olanı kullandım bide benim bi arkadaş bana zeytin yagıyla kullanırsan daha fazla faydasını görürsün dedi bende cay kaşıgına biraz zaytin yagı d vitamınınıde 4 damla kullan demişti dr günlük onun içine damlatıp direk içtimKuzum ne kullandın sen?bende 4 yerlerde ne ara düştü anlamadım yükseklerdeydi bende
Sıkıysa kaçsın şimdi o yumurta. Kanalda inzibatlar bekliyorAbla yapmadım daha testim de yok. Merve sağolsun link attı ama yetişmez adet olursam alırım onu diğer ala elimde bulunur. Şimdilik yarını bekleyeceğiz. Bu ay her gün yaptık tutmadıysa kocamın günde 2 ye çıkarmasından endişeliyim
Hahaha adam yumurtalarımı bile rahat bırakmıyor yaSıkıysa kaçsın şimdi o yumurta. Kanalda inzibatlar bekliyor
Bana sprey Ocean Vitamin d 3 yazmış ama bana 1 defa fıskırt dedi anlamadım 1 damlayla nasıl faydasını görücemtatlım dr normal yazdıgı vitamin d3 küçük damla şeklinde olanı kullandım bide benim bi arkadaş bana zeytin yagıyla kullanırsan daha fazla faydasını görürsün dedi bende cay kaşıgına biraz zaytin yagı d vitamınınıde 4 damla kullan demişti dr günlük onun içine damlatıp direk içtim
sprey olunca etkisi daha fazla mı oluyor bilemedim canımBana sprey Ocean Vitamin d 3 yazmış ama bana 1 defa fıskırt dedi anlamadım 1 damlayla nasıl faydasını görücem
Ay bebeğim allah razı olsun. Her gün dua ediyorum ama o saatte toplantıdaydımkızlarr mubarek cuma gunundeyız
en muhım dua saatlerı
haydi hep bırlıkte dua edelim birbirimize inşallah ismim neslihan
zincir baslatıyoruz toplasınn
A Afratafrac @Mervenur277Niqu @bitkin96 @buzmavisi- S Sunshine1 @Belisimm + diğer yazamadıklarım arkadaslarım herkesı tek tek bulamadım buyrun gelin
Bende bilemedim sadece dediki hamile olduğu için her d vitamini kullanamaz bu yeterli dedisprey olunca etkisi daha fazla mı oluyor bilemedim canım
Aa benim 6Evet kuzum etkiliyor. Benim doktorum öyle demişti. D düşükse de hamile kalamıyormuşuz benim 9du değerim. Serum ve ilaç vermişti
yumurta gelişimi için d vitamini kullan demişti doktorumKızlar d vitamini magnezyum hamile kalmayı zorlaştırıyor mu benim çok düşüktü fizik tedavi doktorum vermişti 1 ay kullandım bıraktım 3 ay kullan demişti yaz gelince bıraktım
Bende şimdi baktım e nabızdan 4.9 Muş nisandatatlım benimki çok düşüktü 6 çıkmıştı dr bana verdi bitinceye kadar kullan dedi kışın aralık ocak ayı iki ay kullandım bıraktım sonra kendim aldım vitaminlerde var bu ay başında tekrar kontrol ettirdim 17 olmuş zor yükselen bir vitamin sanırım şuan yaz güneşten dolayı arttı ama hamileliğe etkisi var senin de düşükse mutlaka kullan
olabilir canım hamile oldugun için fazala dozda kullanmanı istememiştir zaten havalar sıcak sen dışarı cık bol güneşlen canım dogalda alır vucudunBende bilemedim sadece dediki hamile olduğu için her d vitamini kullanamaz bu yeterli dedi
İLeride oğlum böyle bişi yapsa, herkesin içinde yerin dibine sokarım. Karın dururken ne münasebet derim.
Şöyle adamları annesinin kutsal rahmine geri sokmak lazım
Kuzum evde bile gezmeye izin vermedi mecbur ancak yatıyorum rahat hamilelik olsaydı tabi çıkardımolabilir canım hamile oldugun için fazala dozda kullanmanı istememiştir zaten havalar sıcak sen dışarı cık bol güneşlen canım dogalda alır vucudun
Aa benim 6kız hiçte üstüne düşmedim ya ben. Adet öncesi sivilcemde çıktı ağustos ayına geçiyorum yavaş yavaş
kızlar kullanın mutlaka etkisi var gercekten benimda aylardır cok düşüktü şükür şimdi biraz normale döndü diye bıraktımBende şimdi baktım e nabızdan 4.9 Muş nisanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?