- 13 Ekim 2022
- 4.648
- 6.311
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.941
elinde ovulasyon varsa onunla yap eger hamileysen her iki çizgi de koyu cıkarTest yapmayan olarak tarihe geçicemaşkım bat yarın. Kalan 3 ovulasyon testimde cumartesi sabah pik gördüm. 14. Günü oluyorum adet hep adetim düzenlidir. Yarın ya da pazar sabahı olmazsam hamileyimdir
benimde içim gidiyor bakınca bi tane patik aldım evde ona bile bakınca iç çekiyorum cok tatlılar bekletmesinler gelsinler artıkKızlar şunun tatlılığına bakar mısınızİçim gidiyor bunları görünce, içinde yumuş yumuş bebişimi hayal ediyorum
O da kalmadı kuzum. Zaten ilk size haber vericem öğrenir öğrenmezelinde ovulasyon varsa onunla yap eger hamileysen her iki çizgi de koyu cıkar
Allah her birimize hayırlı neyse onu nasip etsin.Hamiş olanlar sağ salim evlatlarını kucağına alsın.Amin.Hamiş olmak için deneyenler tez bir zamanda hamile kalsınlar.Aminkızlarr mubarek cuma gunundeyız
en muhım dua saatlerı
haydi hep bırlıkte dua edelim birbirimize inşallah ismim neslihan
zincir baslatıyoruz toplasınn
A AfratafracMervenur277 Niqu @bitkin96 @buzmavisi- S Sunshine1 @Belisimm + diğer yazamadıklarım arkadaslarım herkesı tek tek bulamadım buyrun gelin
çok sabırlısın canım o sabır biraz bana da gelse ne olurO da kalmadı kuzum. Zaten ilk size haber vericem öğrenir öğrenmez
Herşey olucağını varır balım. Allah büyüktür. Adakta adadımçok sabırlısın canım o sabır biraz bana da gelse ne olur
İnşallah çiçeğim çok teşekkür ederim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız ikimizde kucağımıza inşallahCanım mervosum gec olsun guc olmasın.Sabrın sonu selamettır dıyelımtestlerını bı yaptır bakalım herseyın bı cozumu var ne de olsa.en azından hamıle kalabılıyorsun cok şükür hersey guzel olacak ben ınanıyorum Mervenur277
Sabah gelemedim test yaptın mı canım nolduYok hamile olmasam üzülmicem ama adet de gelemeyince geriliyorum aşkım ya
tatlım benimki çok düşüktü 6 çıkmıştı dr bana verdi bitinceye kadar kullan dedi kışın aralık ocak ayı iki ay kullandım bıraktım sonra kendim aldım vitaminlerde var bu ay başında tekrar kontrol ettirdim 17 olmuş zor yükselen bir vitamin sanırım şuan yaz güneşten dolayı arttı ama hamileliğe etkisi var senin de düşükse mutlaka kullanKızlar d vitamini magnezyum hamile kalmayı zorlaştırıyor mu benim çok düşüktü fizik tedavi doktorum vermişti 1 ay kullandım bıraktım 3 ay kullan demişti yaz gelince bıraktım
Normal bir insanın 6 kat daha düşüğü demişti çok eklem ağrılarım oluyordu d vitamini eksikliğimden oluyormuş şimdi aldım başlayacağım sağlık ocakları da d vitaminine bakmıyor galiba hastaneden de randevu almaktatlım benimki çok düşüktü 6 çıkmıştı dr bana verdi bitinceye kadar kullan dedi kışın aralık ocak ayı iki ay kullandım bıraktım sonra kendim aldım vitaminlerde var bu ay başında tekrar kontrol ettirdim 17 olmuş zor yükselen bir vitamin sanırım şuan yaz güneşten dolayı arttı ama hamileliğe etkisi var senin de düşükse mutlaka kullan
Benimde 6 ydı kullanmadımtatlım benimki çok düşüktü 6 çıkmıştı dr bana verdi bitinceye kadar kullan dedi kışın aralık ocak ayı iki ay kullandım bıraktım sonra kendim aldım vitaminlerde var bu ay başında tekrar kontrol ettirdim 17 olmuş zor yükselen bir vitamin sanırım şuan yaz güneşten dolayı arttı ama hamileliğe etkisi var senin de düşükse mutlaka kullan
Kuzum ne kullandın sen?bende 4 yerlerde ne ara düştü anlamadım yükseklerdeydi bendetatlım benimki çok düşüktü 6 çıkmıştı dr bana verdi bitinceye kadar kullan dedi kışın aralık ocak ayı iki ay kullandım bıraktım sonra kendim aldım vitaminlerde var bu ay başında tekrar kontrol ettirdim 17 olmuş zor yükselen bir vitamin sanırım şuan yaz güneşten dolayı arttı ama hamileliğe etkisi var senin de düşükse mutlaka kullan
İçleri dolsun bir an önce inşallahbenimde içim gidiyor bakınca bi tane patik aldım evde ona bile bakınca iç çekiyorum cok tatlılar bekletmesinler gelsinler artık
Ne kadar üzüldüm kızın yerine bu bir mutsuz evliliğin başlangıcı
Şöyle adamları annesinin kutsal rahmine geri sokmak lazım
Evet kuzum etkiliyor. Benim doktorum öyle demişti. D düşükse de hamile kalamıyormuşuz benim 9du değerim. Serum ve ilaç vermiştiKızlar d vitamini magnezyum hamile kalmayı zorlaştırıyor mu benim çok düşüktü fizik tedavi doktorum vermişti 1 ay kullandım bıraktım 3 ay kullan demişti yaz gelince bıraktım
Bana doktorum verdi hatta eşinde kullansın dedi gebelik düşünürken d vitamini eksikliği de bi etken dedi ama hafta da iki defa kullanacakmışızKızlar d vitamini magnezyum hamile kalmayı zorlaştırıyor mu benim çok düşüktü fizik tedavi doktorum vermişti 1 ay kullandım bıraktım 3 ay kullan demişti yaz gelince bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?