- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay buldum resmini gözümden kacmış gelinliğin çok güzelmiş canım sende cıtı pıtı duruyorsun maşaallahBende aradım taradım buldum gelinliğimitek başıma olan en sevdiğim fotoğrafım
Bak onda da french diyorumHatta ojelerımde pembe![]()
Ay hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberini alalım 2 hafta sonraKızlar size ateşle takibin güzelliğini göstereyim. Bakın yumurtlama öncesi ateşim 36.2 36.3 36.4 civarı. Dün emin olamadık ovu yapmıştım acaba çatladı mı çatlamadı mı çok emin olamadık. Hatırlarsanız. Dün başlayan kasık ağrım gece öyle devam etti ki çatladığına inandım. Bakın ateş en düşükten yükseldi. Yumurtlama sonrası 36.5 36.7 36.8 gibi yükseliyor benim.Bu kadar erken yumurtlamam beni şok etti çünkü dediğim gibi normalde geçen ay bile 19-20 civarı yumurtladım. İnofolic etkisi diye düşünüyorum. Şimdi kızlar sizden bir konuda fikir yardım istiyorum. İnofolic devam etmeli miyim? Bir de elimde progestan var ilk gebeliğimde 15. Gün başlayıp 10 gün içtiğim ay hamile kalmıştım. Yine öyle yapsam mı diyorum. (Ama bu süreçte progestan kullandığım aylar oldu tutmadı) hormon ilacı sonuçta. Kafama göre almam doğru olur mu? @Papatyamavissmelisaa93 @melegim can A Afratafrac @Tikabasa @Safransari etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar fikirlerinizi bekliyorum
İçme bebeğim tutunmasını zorlaştırırKızlar size bir şey soracağım yumurtlama sonrası yeşil çay içsem bir sıkıntı olur mu acaba
Ayy melisam inşallahefekli ve efeksiz hali bu şekilde
Ayy melisam inşallahefekli ve efeksiz hali bu şekilefektli
Efektli de daha çok belli olmuş erken gebelik testi demi kaset test yaptın miİlk defa gördüm bu markayı
Amiiin bebeğimİnsallah tabi gercekseinsallah bu ay senin de hamilelik haberini aliriz
![]()
İnşAllah alacaksın bebeğim inanıyorum benAksam sızın ıcın daha gorunen sekılde bı foto cekecegımbenım yumoş buyuyo galıba bu arada belırtıler basladı,galıba ben gec yumurtluyom yaa bu ay ılk 14 u degerlendırmedım bugunden sonrakı 10 gunu degerdırıyım bakalım belkı degısık bır sonuc alırım
![]()
aynen katılıyorum ben özellikle evlenenlere söylüyorum aşırı makyaj yapmayın gercekten o duru güzelliği götürüyorBende gelinlerde hafif makyaj seviyorum daha duru oluyor güzellikleri ortaya çıkıyor![]()
Özelden atayımtşk ederim canım evet beyazım yazın çok yanıyorum kızarıyorum
sonunda görebildin canım e bende sizi göreyim yokmu resminiz atın bakalım![]()
Nette baktım tam tersi yazıyor aslında şaşırdım bir bakar mısın sen deİçme bebeğim tutunmasını zorlaştırır
Efektsizde net görünüyor aslında canımAyy melisam inşallahefekli ve efeksiz hali bu şekilde
Kaset test elimde yok eve gidince yapıcamEfektli de daha çok belli olmuş erken gebelik testi demi kaset test yaptın mi
ben insanlara hep gülümserim bebeğim. Sevgi bulaşıcıdır.Ya çok çok güzelsingülümsemenin bir kısmı görünmüş kalbin yansımış
![]()
Ben kaçırmışımBiri kınadan biri düğünden
Olsun bu seferEfektsizde net görünüyor aslında canımyarınki testin önemli heyecanla bekliyorum
![]()
Geldi balım ama çok beğendim. İlk gördüğümü aldım. Pandemiydi bir de . Ay ben ne zor evlendim bir bilsenizBebeğim nası taşıdın o gelinliği ağır gelmedi mi ya?