- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.661
Ay gördüm olmuş, vuhuuuuHahahhahahne dicem keyfim yerimde bilin bakalım noldu değerlendirebildik bugünü artık gün aşırı olur gerisi de Allah’ın takdiri
Bence koyulaşmış canım beta baktır hemen artışı takip et doktora gitmeyi ihmal etme kürtaj oldugun için diyorum canımİlk fotograf yani elimde tuttugum dune ait digeri bugune.
Evet kuzumKan mı verdin canım
Evet ama çook silikti bugün daha belirgin çıktıBende gördüm dündemi çıkmıştı?
Ben görmedim hastanedeydim
burdasınız sanıyordum 5 dk da bekledimTek diğilsin bende kaçırdım
10.gunun koyulaşma olunca bende öyle düşündüm ama bakalım hayırlısı olsunbu sefer var gibi canım catlama sonrası kacıncı günün
İşte değerlerin artıyor canımEvet ama çook silikti bugün daha belirgin çıktı
Hatta ojelerımde pembeAyy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldumben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım
Aynen bir iki gune daha adet olmazsam oyle yapicam tesekkur ederimBence koyulaşmış canım beta baktır hemen artışı takip et doktora gitmeyi ihmal etme kürtaj oldugun için diyorum canım
Valla neyde sorun var bilmiyorum sorsan hiçbir sorunun yok diyorlarDuphaston da tutunmasına yardımcı oluyor canım ama progeteron gibi yan etkisi yok sabah akşam 10 gün içebilirsin bana doktorum çatladıgı gğn başlatıyor bitiyor bebek yoksa 3 gün sonra adet oluyorum. Ama elimde var diyorsan iç kuzum ne zararı olacak sonuçta sende de tutunmada sıkıntı var demekki baya kullanmıştın çünkü gece yatmadan 1 tane iyi olur rahatsız etmez kuzum
Çişi mimli kız çok belli çizgi ama çişinden korkuyorum senimEvet ama çook silikti bugün daha belirgin çıktı
Ayyy inşallah vardır adetim yaklaştıkça bu testler kafayı yiyor hep silik gösteriyorİşte değerlerin artıyor canım
10.gunun koyulaşma olunca bende öyle düşündüm ama bakalım hayırlısı olsun
Olsun benide zaten her kes görmemişburdasınız sanıyordum 5 dk da bekledim
Kız dün yazdım ya keyfim yerimde bilin bakalım noldu değerlendirebildik dedim yaKız naptın gece değerlendirme işini
Aaaaa nasıl yani o zaman bunlardan yapma başka bir test alAyyy inşallah vardır adetim yaklaştıkça bu testler kafayı yiyor hep silik gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?