- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.681
Cnm bnım 2 günde 1 koyulaşmam varYa sanki birinin gun gun koyulasma testi vardi burda bir yere sabitlediniz mi acaba ya da elinde olan var mi?
2 günde 1 olunca daha net anlaşılıyo
Bunumu dıyosun acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnım 2 günde 1 koyulaşmam varYa sanki birinin gun gun koyulasma testi vardi burda bir yere sabitlediniz mi acaba ya da elinde olan var mi?
Bende korkuyorum yaÇişi mimli kız çok belli çizgi ama çişinden korkuyorum senim![]()
senin düğün resmin nerde at bakalımOlsun benide zaten her kes görmemiş![]()
Hepsi aynı çıkartıyor işin problem kısmı oAaaaa nasıl yani o zaman bunlardan yapma başka bir test al
Bunu da gormustum eve ama birinin cok silikten koyuya dogru giden vardi yine de tesekkur ederimCnm bnım 2 günde 1 koyulaşmam var
2 günde 1 olunca daha net anlaşılıyo
Bunumu dıyosun acaba
sade ve hoşsun canımAyy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldumben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade
hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım
![]()
Kimyasal gecirmiş olmayasın canımHepsi aynı çıkartıyor işin problem kısmı o![]()
Yüzmekte sorun yok da havuza aslaaaaaa girmeyin ya zaten. Mikrop yuvası. Bizim o bölgemiz açık bir organ gibi ve mikrop kapmaya çok müsait.Bir soru daha ve son sorum bu akşamlıkKızlar ben tatile gidicem ya deniz havuz bunlara girmemelimiyim
Yaa ben göremedimtşk ederim canım benim sizde cok tatlısınız minyon bi tıipim var benide görmüş oldunuz![]()
Dünkü testi de atar mısın canımYaptim az once ama sanki basta cok silikti sonra belirdi ve bana dunkinden silik geldi bilemedim![]()
Sadece ben mi gördümYaa ben göremedimannem çağırdı bakamadım telefona
kırmıcam sizi bi daha atıyorumYaa ben göremedimannem çağırdı bakamadım telefona
Her ay kimyasalKimyasal gecirmiş olmayasın canım
Makyaj ben de sevemedim bir türlü ya zaten göze sürülen o şeyler beni şapır şapır ağlatır sular akar kızarır kaşınır gözlerim hassastır alerjiktir. Düğünde en en en sade makyaj neyse onu isterim dedim onda bile sanki bir ton bir şey sürdüler gibi geldi bana. Dedim en hafifi buysa ağırı nasıl oluyor acabaAyy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldumben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade
hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım
![]()
İlk defa duyuyorum ya hepsi öyle nasıl göstere bilirkiHer ay kimyasalsanmıyorum ama çişimde problem var
![]()
Senin eldivenlerini severimKızlar gelinlik chalang ını kaçırmışım bazılarınızınkini gördüm
Bi trakyalı olarak altın, düğün, gösteriş meraklılığı genelde vardır14 yıllık evliyim
Bzım zamanımızda dış çekım yoktu, stüdyo çekımı vardı
İlk iki dune ait son iki buguneDünkü testi de atar mısın canım