- 18 Haziran 2022
- 4.296
- 6.018
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.641
Ben görmedim hastanedeydimtşk ederim canım benim sizde cok tatlısınız minyon bi tıipim var benide görmüş oldunuz
Haklisin aslinda takip ederdim de psikolojik olarak hastaneye gidebilecek durumda degildim ama keske gitseymisim suan aklimda soru isareti kalmazdi en azindanDünkinin resmi var ise yan yana kat at canım bakalım. Kürtajdan sonra beta baktırman gerekiyordu canım sıfırlanmış mı diye içinde kalan birşey olursa beta sıfırlanmaz
seninde maşşallahın var cıtı pıtı biriymişsin gerci hala öylesinEvett kızlar bende size katilim dedim 16 yıllık evliyim ve gelinligim
Tek diğilsin bende kaçırdımBen görmedim hastanedeydim
Ben görmedim hastanedeydimtşk ederim canım benim sizde cok tatlısınız minyon bi tıipim var benide görmüş oldunuz
Kız maşallahhhKızlar gelinlik chalang ını kaçırmışım bazılarınızınkini gördüm
Bi trakyalı olarak altın, düğün, gösteriş meraklılığı genelde vardır14 yıllık evliyim
Bzım zamanımızda dış çekım yoktu, stüdyo çekımı vardı
Alttaki daha belli gibi canım ama üsttekide kurumuş ondan bilemedim sen dün resim çekip attıysan onla karşılaştır canım kurumamış haliyle yani ve bence beta baktır bi sonra doktoruna görünUstteki dunun alttaki bugunun
Çok güzel olmuşsun bebeğim. Maşallah 16 yıl mı? Allah daha uzun mıutlu yıllar yaşatsın sizlere.Evett kızlar bende size katilim dedim 16 yıllık evliyim ve gelinligim
Kan mı verdin canımBen görmedim hastanedeydim
Kız maşallahhh
Bize de özelden atsınTek diğilsin bende kaçırdım
Kız naptın gece değerlendirme işiniAy evet ya yapmıcam stres diyorum diyorum yapmıyorum elimde değil ah ah
Amin kuzum amin çok teşekkür ederimÇok güzel olmuşsun bebeğim. Maşallah 16 yıl mı? Allah daha uzun mıutlu yıllar yaşatsın sizlere.
Gördüm sankiiKızlar günaydın
Bize de özelden atsın
Dünden daha belirgin çıktıGördüm sankii
İlk fotograf yani elimde tuttugum dune ait digeri bugune.Alttaki daha belli gibi canım ama üsttekide kurumuş ondan bilemedim sen dün resim çekip attıysan onla karşılaştır canım kurumamış haliyle yani ve bence beta baktır bi sonra doktoruna görün
O zamanlarda bu model gelinlikler en moda gelinliklerdi zaten. Hatta bir arkadaşım daha üniversitede okurken ben evlencem dedi evlendi 19 yaşında. 20 yaşında bebesi oldu.Gayet çokta şık valla hiç bende 16 yıl önce evlensem böyle birşey tercih ederdim
Bende gördüm dündemi çıkmıştı?Dünden daha belirgin çıktı
bu sefer var gibi canım catlama sonrası kacıncı gününKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?