• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya sanki birinin gun gun koyulasma testi vardi burda bir yere sabitlediniz mi acaba ya da elinde olan var mi?

Ayy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldum😂ben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade😂hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım😂

Eklentiler

• 9D894E77-01A0-4CCA-81E7-BC11B952DCCE.jpeg
    9D894E77-01A0-4CCA-81E7-BC11B952DCCE.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 76
Ayy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldum😂ben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade😂hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım😂
Hatta ojelerımde pembe😂

Duphaston da tutunmasına yardımcı oluyor canım ama progeteron gibi yan etkisi yok sabah akşam 10 gün içebilirsin bana doktorum çatladıgı gğn başlatıyor bitiyor bebek yoksa 3 gün sonra adet oluyorum. Ama elimde var diyorsan iç kuzum ne zararı olacak sonuçta sende de tutunmada sıkıntı var demekki baya kullanmıştın çünkü gece yatmadan 1 tane iyi olur rahatsız etmez kuzum
Valla neyde sorun var bilmiyorum sorsan hiçbir sorunun yok diyorlar😅 ama olmuyor belki de zamanı değil belki bir şeyler vesile olacak. Ben bugün de düşüneyim içmeye karar verirsem yarının ateşinden sonra başlayayım içmeye😅

Back