- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.561
2li tarama testinizin sonucu var mı elinizdeHangisi göstermezdi kız mı erkek mi?
Çok teşekkür ederim kuzummMaşallah kız çıtır gelin oldugun belli. Altınlar gözümü kamaştırıyor direk gözüme o çarpıyorgelinliginde çok yakışmış kuzum amaa adanalı olarak altınlarından gözümü alamadım maşallah maşallah. Gelini gelini gelini gelini antep gelini
Yok aşkım 20 cumhuriyet ortadaki de öyle ama çerçevesi var20 çeyrek 1 tüm 8 bilezik birde tugra mu var ordayüzüklerini sayamadım
Melek ablacım kafanı kesmişsin ama fotoğrafçının kupasını unutmuşsun 2.resimde minyatürün duruyorEvett kızlar bende size katilim dedim 16 yıllık evliyim ve gelinligim
Ben çeyrek görmüşüm malüm yaş 35 yolun yarısı tamamlandıÇok teşekkür ederim kuzumm
Yok aşkım 20 cumhuriyet ortadaki de öyle ama çerçevesi vardiğerleri doğru yüzük de 5 di galiba
Evet kuzum bilerek kesmedim zaten uzak diyeMelek ablacım kafanı kesmişsin ama fotoğrafçının kupasını unutmuşsun 2.resimde minyatürün duruyor
Şahin gibi göz var bizde kaçmaz bizden yine görürüz biliyorsun kiEvet kuzum bilerek kesmedim zaten uzak diye
Canım ben inanıyorum inşallah birlikte güz el haberler alacaz
Ya kızlar bayıldım hepinizinkineEvet aşkım öyleyim
Buldum buldum atiyommm geç olsun güç olmasın
Hayır daha çıkmadı onun sonucu2li tarama testinizin sonucu var mı elinizde
Prenses gibisinEvet aşkım öyleyim
Buldum buldum atiyommm geç olsun güç olmasın
Ya bence büyün gelinlikler çok güzel seninki de çok güzel olmuş bebeğimYa kızlar bayıldım hepinizinkineMaşallah nazarlardan korusun hepinizi Allah .. Hemen bende gönderiyorum gelinlik fotisi canım çekti shshfkgk ELEŞTİRİYE AÇIĞIMM 1.50 boyumla 45 kilomla öldüm taşıcam diye
Çok teşekkür ederim canım benim 3 Yıldır yapıyorum ben bıraksam spor beni bırakamıyor artıkAllah'ım bu motivasyonu bana da nasip etseninki de daim olsun canım
Maşallah güzelmişBende aradım taradım buldum gelinliğimitek başıma olan en sevdiğim fotoğrafım
Teşekkür ederim canım benimMaşallah güzelmiş
Çok güzelmiş gelinliğinBende aradım taradım buldum gelinliğimitek başıma olan en sevdiğim fotoğrafım
Buda benden olsun madem gelinlik akımı yaptık :)Teşekkür ederim canım benimYok mu başka akıma katılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?