- 26 Aralık 2015
- 12.343
- 20.327
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.541
Başka başla spor candır tövbeler olsun yapmayınca hayattan kopmuş gibi hissediyorum ölü gibi aşırı yorgun bitkin ama yapınca kendime geliyorum mutluluk salgılıyor mutlulukAy bende gebelik boyunca aksatmadan yaptım sporumu pilatesimi ama bir senedir düzenli yapmıyorum yine yayıldı her yerimacilen başlamam lazım seni görüp motive olmalıyım
Allah'ım bu motivasyonu bana da nasip etBaşka başla spor candır tövbeler olsun yapmayınca hayattan kopmuş gibi hissediyorum ölü gibi aşırı yorgun bitkin ama yapınca kendime geliyorum mutluluk salgılıyor mutluluk
Bence havuza girme vajinal enfeksiyon kapabilirsin canım deniz için bişe diyemicem paldır küldür yüzme kenarda oturBir soru daha ve son sorum bu akşamlıkKızlar ben tatile gidicem ya deniz havuz bunlara girmemelimiyim
Kenarda cimiyim ben en iyisiBence havuza girme vajinal enfeksiyon kapabilirsin canım deniz için bişe diyemicem paldır küldür yüzme kenarda otur
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin ben de testle koyulasmasina bakicam koyulasirsa hamileliktir koyulasmazsa beta sifirlanmamistir o zaman doktora gidip muayene olurum artikKendiliginden düştü beta takibi yaptım kürtaj olması için çok küçüktü doktor düşer bişey kalmaz dedi
Evet kuzum bebişin yerleşsin iyiceKenarda cimiyim ben en iyisi
Bu ay hamile kaldım kaldım olmazsa reformer pilatese başlıcamBaşka başla spor candır tövbeler olsun yapmayınca hayattan kopmuş gibi hissediyorum ölü gibi aşırı yorgun bitkin ama yapınca kendime geliyorum mutluluk salgılıyor mutluluk
Olsun canım önemli olan cevabı bulabilmektiHiç farkında değilim
Ay 16 yıl diyince merak ettim şu an kaç yaşındasıniz çok gencsiniz foto daEvett kızlar bende size katilim dedim 16 yıllık evliyim ve gelinligim
Ben ikişer gün arayla test yaptım ama negatifGüzel kızlarım sizler ne durumdasınız, çok az kaldı Bat larınızaerkenden test yapan var mı? Ya da yapacak olan?
@hatice3hayhay123 @outoffit @Banu y2 atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava
Ayyy ama çok güzeelll A Afratafrac kuzum senin de ne zarif güzelmiş öyleVar kuzum atim baya ağırdı hatta iyiki nikah yaptım düğünde ölürdüm kesin diyodum
35 bitti kuzum 19 yeni bitmişti evlendigimde erken evlendim ama mutluyum çok şükürAy 16 yıl diyince merak ettim şu an kaç yaşındasıniz çok gencsiniz foto da
Sen Antep gelinisin dimiBende aticam da altinsiz hali yok gösteriş gibi olmasın ama atmak istiyorum
At kuzum severiz altınıBende aticam da altinsiz hali yok gösteriş gibi olmasın ama atmak istiyorum
Evet aşkım öyleyimSen Antep gelinisin dimisizde boldan boldan takılıyor bebişim napalım bir maşaAllah deriz
Buldum buldum atiyommm geç olsun güç olmasınAt kuzum severiz altını
Maşallah kız çıtır gelin oldugun belli. Altınlar gözümü kamaştırıyor direk gözüme o çarpıyorEvet aşkım öyleyim
Buldum buldum atiyommm geç olsun güç olmasın
20 çeyrek 1 tüm 8 bilezik birde tugra mu var ordaEvet aşkım öyleyim
Buldum buldum atiyommm geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?