- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.401
Hangi şehirdesin çok pahalıymış burada tanesi 10 lira valla aynıEvet çok doğru yaaa eczanede 2 tane test 60 lira
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirdesin çok pahalıymış burada tanesi 10 lira valla aynıEvet çok doğru yaaa eczanede 2 tane test 60 lira
Onu diyorum ya ben orda olsam fakir fakir gezcem test almaktan ekmek almaya param olmıcakKnka bizde pahalı biz 10 tane alsak eczaneden uyuyamayiz![]()
Valla pozitifi görünce bırakırım sanırım kuzum. B Buffalosos öyle yapmış sanırım. Öyle demişti yanlış hatırlamıyorsamTamam canim peki sen ne zamana kadar kullanmayı düşünüyon? Kutu bitene kadar mi yoksa yumurtlama görene kadar mi
Onun dediği erken gebeliktir onlar pahalı yaHangi şehirdesin çok pahalıymış burada tanesi 10 lira valla aynı
Evet canım çift çizgiyi görünce içmedimValla pozitifi görünce bırakırım sanırım kuzum. B Buffalosos öyle yapmış sanırım. Öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam
Ankaradayım kuzum vala normal kaset test uçuyor erken gebelik testi daha pahaluHangi şehirdesin çok pahalıymış burada tanesi 10 lira valla aynı
Yok kız kaset testOnun dediği erken gebeliktir onlar pahalı ya![]()
Sen geç dalganı geççççç ben sabah senin test yaptını görürümahaha habelerde duyarsak şaşırmayalım sok sok sok danimarka eczanedesinden sabah erken saatlerinde gebelik testi alan
Zumruduanka96 rekor kırdı gebelik testi almak istiyenlere bile yetmedi
![]()
Aşkım sanada hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar bu bebek hangi ay doğacak şimdi nereden hesaplanıyor![]()
Kız vala şaka yapıyorum alınmaSen geç dalganı geççççç ben sabah senin test yaptını görürüm![]()
Yok be ne alıncamKız vala şaka yapıyorum alınmaaz gülmek istedim yaa
Ayy valahi çok güldüm ay kuzum allah ta senin yüzünü güldürsün valahi karnım ağrıdı gülmekten şaka bi yana ben yarın test yaparmiyim bilmem misafirler var erkenden geleceklerYok be ne alıncam![]()
Aminnn cümlemizi güldürsünAyy valahi çok güldüm ay kuzum allah ta senin yüzünü güldürsün valahi karnım ağrıdı gülmekten şaka bi yana ben yarın test yaparmiyim bilmem misafirler var erkenden gelecekler
Ahaha yok da heyecanı kalmıyorAminnn cümlemizi güldürsünmisafirler şenlen tuvalete mi gircek
![]()
Aminnn inşallahAşkım sanada hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()