- 1 Eylül 2019
- 508
- 649
- 103
- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.361
İlk testim canim cuma tekrar gitcemCnm bunun öncesındeki kan değerın neydi?
Bu değerle zten kese gözükmez doktor neye göre dış gebelik dedi
Hayy bn bu doktorları artık var yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk testim canim cuma tekrar gitcemCnm bunun öncesındeki kan değerın neydi?
Bu değerle zten kese gözükmez doktor neye göre dış gebelik dedi
Hayy bn bu doktorları artık var yaa![]()
Girme insanların kanınaaaaaaZumruduanka96 testinin bittigine bakma yarin kosa kosa eczaneye gidicek sen yap simdi Kizzzz test mi var yap hadi durma hadii
![]()
Ben anlarım senı bozuk bozukPsikolojimizi de bozduk şimdi![]()
Bilmiyorum ki hic bi dr demediBen öyle şeylere inanmam canım rabbim ömür verdiyse ne engel olabilirki. Pıhtılaşma problemi fln mı var acaba
Ben sana göndereyim kız lafı olmaz konum at yeterki ve suç ortağım olmak isteValla bitti kocamda almaz test kaldım böyle dımdızlak![]()
Bu ay ben de yapmayacağım, geçen ay test yapacağım diye susuz kaldım bı deBen de ovu yapmicam ya. Adam geriliyo ister istemez ben de geriliyorum sonra temizinden kendimizi saldık mı olur bence![]()
Tamam canim benim aldığım bu değil, ben de adette basliyim diyorum da yumurtlamadan sonra devam edip etmeme konusunda kararsız kalmıştımGul220 kuzum ilaç bu. Ama bundan önce de pholicaps kullanıyordum onu da başka doktor vermişti
Eki Görüntüle 3274647
Danimarka’ya test göndermek pahalıya patlar sanaBen sana göndereyim kız lafı olmaz konum at yeterki ve suç ortağım olmak istevalla alemsin ne kadar güldüm ya sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün akşam akşam
![]()
Canım sen bu ay klomen kullanıp takip yaptiracaktin değil mi, ne durumdasın merak ettimCanım nasıl oldun
Evet evet beklersin kuzumGirme insanların kanınaaaaaavalla almayı düşünmüyorum yarın beklıcem adet olmayı kurbanlık koyun gibi
![]()
Canım ne zaman baslican sen de bugün adet oldun demiİnofolic combi sipariş ettim onu kullanıcam![]()
Senin bi gölge vardı ne oldu o, yaptın mı sonradan testDanimarka’ya test göndermek pahalıya patlar sanane demek Allah hep güldürsün ya
Danimarka'da mısın ahahhahaslskdsl harbiden çok pahalı olurmuşDanimarka’ya test göndermek pahalıya patlar sanane demek Allah hep güldürsün ya
Evet kuzum bugün adet oldum valla 20sinde kargoda görünüyo 2 güne gelse anca başlarım sanırımCanım ne zaman baslican sen de bugün adet oldun demi
Ohooo kaç kez yaptım gölge uçtu gittiSenin bi gölge vardı ne oldu o, yaptın mı sonradan test![]()
Aynen danimarkadayım iyikide burdayım anam ben Türkiye’de olsam burda aldım kadar test alsam açlıktan nefesim kokarDanimarka'da mısın ahahhahaslskdsl harbiden çok pahalı olurmuş![]()
He kız bi de o var. Yok 2 saat doldu mu yok su içmiyim çişim dolsun. Bir de yaz ayı tam da su ihtiyacı hissettiğimiz zamanBu ay ben de yapmayacağım, geçen ay test yapacağım diye susuz kaldım bı de![]()