- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.221
Rabbim sağlıkla büyütsün bebişkoyu inşallahÇıktı kuzum sonuç 172
Meryem süresi acık suan dinliyordum yazını gördüm, sana ve bebeğine niyet kuzum sağlıklı haberlerle gel inşallah dualarım seninleKızlar bir bir yazamıyorum doktora gidiyoruz evden çıkınca kana dönmemişti.İlk bende böyle başlamıştı çok yoruldum
Ay ay ay ay ay ayKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Test yap canım varsa çıkacaktır. İğneden sonra 14. Gün doğru sonucu verirOvitrelle iğne 5 temmuzda atıldım 15 gün oluyo iğneyi attığım günden sayarsak idrar testinde belli olur mu 1 haftadır aralıklı kasıklarım ağrıdı hasta olcak gibi ama olmadım daha ümitlenmekte istemiyorum fazla
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah maşallah canım tebrik ederimKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Canım iğne her türlü gebelik belirtisini yaşatıyor. En doğru cevabı idrar ve kan testinden alırsın. İğneden sonra ben hamileyim sanmıştım. İki tecrübem var.Yarın sabah olmazsam idrar testi bivyapıyım diyorum çıkar varsa dimi bugünde aralıklı kasıklarım belim ağrıyo ama hala adet yok
Catlamadi iki ay önce iğneye rağmen takviye olsun diyeBebişim çatlatma iğnesi olduysan yemene gerek var mı ki bilemedim
İçimi ferahlattigin icin tesekkurler canimKeseyi 1000 betadan önce görmeye çalışan doktora gitme canım. Biz bile biliyoruz kese görmek için ne kadar beklenmesi gerektiğini. Sen onu umursama 4 gün sonra git bence göreceksin
Canım anneler grupları oluyor. Oralarda bi sor istersen belki bilen çıkar. Ben idrar testinde bile çizgi göremedim daha. Bilgim yok malesef. Geç döllenmedir belki diyebilirim ancakKizlar cvp bekliyorum
Akşam yapsam olur mu sabh mı yapsam daha iyiTest yap canım varsa çıkacaktır. İğneden sonra 14. Gün doğru sonucu verir
Evet bende gördüm canım İnşAllah doğrudurGözüküyor dimiiiama bu çizgileri çok gördüm o yüzden pek heveslenmemeliyim biraz daha sabır. Yarın sabah tatile gidiyorum bi yapayım dedim sabahta yaparım fırsat bulursam
Canım çatlatma iğnesi olduysan havuç yemesen mi ki? İğne zaten çatlatacak 36 saat sonra. İğnenin kafası karışırsa ne olacakKızlar çatlama için havucu ne zaman yemeli iğne oldum bu gece ilişki olacak
Adetimden bi gün önce idrarda cikmisti 2 gun gecti daha belirtilerim bile yeni cikiyor goguslerim sizliyo kasiklarim batiyorCanım anneler grupları oluyor. Oralarda bi sor istersen belki bilen çıkar. Ben idrar testinde bile çizgi göremedim daha. Bilgim yok malesef. Geç döllenmedir belki diyebilirim ancakumarım bebeğin seninledir kuzum. Moralini yüksek tut.
Askımm valla bende ısler karısıkimagination forever naber aşkoooo ne durumdasın? Ben hala mücadeleye devam
Doğrudur ilk iğnemde 14.cü gün hastamolmuştum şimdi hala yok ilkinde böyle belirtilerim olmamıştı ondn tuhaf geldi sonucun ne olmuştu sizin pekiCanım iğne her türlü gebelik belirtisini yaşatıyor. En doğru cevabı idrar ve kan testinden alırsın. İğneden sonra ben hamileyim sanmıştım. İki tecrübem var.
Sabaha daha net sonucu alırsın canım. Ama testin çoksa şimdi de yapabilirsin. Ama şimdiki Negatif çıkabilir. Sabah idrarı pozitiflik varsa daha net çıkarıyor.Akşam yapsam olur mu sabh mı yapsam daha iyi
Sabahı bekliyim en iyisiSabaha daha net sonucu alırsın canım. Ama testin çoksa şimdi de yapabilirsin. Ama şimdiki Negatif çıkabilir. Sabah idrarı pozitiflik varsa daha net çıkarıyor.
Tamam canım sen içini ferah tut değerin haftana göre çok güzelİçimi ferahlattigin icin tesekkurler canim
Ben yarin saglik ocaginda da tekrardan beta ma baktirayim Cuma kontrolum var tekrardan garanti olsun
Teşekkür ederim kuzumRabbim sağlıkla büyütsün bebişkoyu inşallahHadi gözün Aydın canım benım
Teşekkür ederim kuzumAy ay ay ay ay aysağlıkla gelsiiiiinnnn hayırlı olsun kuzum
Teşekkür ederim kuzumSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah maşallah canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?