- 1 Nisan 2022
- 13.035
- 15.717
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.081
Ayy nasıl sevindim kuzum ya
Link atın kuzum ben markalardan anlamıyorumBizim aldığımız testlerden alsana canım topluca gelsin
Test hassas değildir canım belki moralini bozma. Erken gebelik yapsana bi deBoyle cikti canim ya
Canım ben 3 kez kullandım. Baş ağrısı ve akıntı yapıyor başka yan etkisi yok. Baş ağrısı üç gün falan maksimum. Kisti kafana takma. En basit kist türüymüş ve adetle atılıyor. Benim ilki kist olmuştu adetle atıldı.aşklarım klomen kımler kullandı aramızda?bı yan etkı kıst fln herhangı bısey oldumu?ben bıraz alerjık bunye olunca,klomene eylulde yıllık ıznım var o zaman baslayacagım ınsallah,kafamda oyle karar aldım,ama cogul gebelık kıst fln bıraz korktum prospektusunu okuyunca. @savascii askım sen klomen mı kullanmıstın?
Aaaaaaaa aaaaaa
Akşam tekrar yapalımSabırsızlık
Hayırlı olsun inşallh sağ salim kucağınıza alırsınız aminn
Ay üçümüzün de Sat ve Bat larımız aynı oldu.Adetim 2-3 gün erken geldi. Ben de listeye yazdirayim adımı
Sat 19 temmuz
Bat 16 Ağustos A Afratafrac
Cuma yapalımAkşam tekrar yapalım
A Afratafrac kesinliklesana helal kız pozıtıflıgınle bu ay o kadar cok hamiş var ki,senın elektrıgının kesınlıkle etkısı var.ıcımden geldı once hamıs arkadaslarımı sonra senı tebrık edıyorum :) ❤A Afratafrac
Ay bu testen baya aldim esimden habersiz sonra kiziyor yaTest hassas değildir canım belki moralini bozma. Erken gebelik yapsana bi de
kesinlikle katılıyorum sana A Afratafrac o kadar birleştirici bir topic başkanı ve sizler öyle samimisiniz ki adetim geldiği halde bana da bağımlılık yaptı burası sürekli sayfa yeniliyorum .inşallah bu grup tam kadro sizlerle nisan annelerinde buluşuruz harika olmaz mııııııA Afratafrac kesinlikleimagination forever ' a katılıyorum. İlk defa bi topik altında bu kadar uzun süredir yazıyorum. Öyle olumlu bi enerji var ki ayrılamıyorum. Adetim gelince giderim sanmıştım gidemedim. Aksine pozitif enerjiyle burda her gün yerimi alıyorum. A Afratafrac ben de kesinlikle kendi adıma tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorummmm arkadaşım yılın en pozitif ve birliği/birlikteliği sağlayan topic başkanııı
Yaaaaa yerim senisana helal kız pozıtıflıgınle bu ay o kadar cok hamiş var ki,senın elektrıgının kesınlıkle etkısı var.ıcımden geldı once hamıs arkadaslarımı sonra senı tebrık edıyorum :) ❤A Afratafrac
kızlar A Afratafrac yılın en iyi topic yöneticisi olarak seçtikA Afratafrac kesinlikleimagination forever ' a katılıyorum. İlk defa bi topik altında bu kadar uzun süredir yazıyorum. Öyle olumlu bi enerji var ki ayrılamıyorum. Adetim gelince giderim sanmıştım gidemedim. Aksine pozitif enerjiyle burda her gün yerimi alıyorum. A Afratafrac ben de kesinlikle kendi adıma tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorummmm arkadaşım yılın en pozitif ve birliği/birlikteliği sağlayan topic başkanııı
Sen de haklısın canım O zaman sabah İnşallah görürsün kızı. Tekrar pozitifini.Ay bu testen baya aldim esimden habersiz sonra kiziyor ya
Bir şey olmaz canım ben aile hekimliğinde yaptırıyorum testleri sonuçları götürüyorum doktoraKızlar birşey sorucam az önce hormon testi verdim ama doktor gerçekten çok umursamaz ve ukala birisiydi ne yazık ki sonuç göstermeye ona gitmek istemiyorum sizce başka doktora göstermek sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?