- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.861
Umarım sağlıkla Güzel haberlerini alırız canım. Canım c kollu muydu hsg aleti? Ben de bu cumartesi çekileceğim c kollu değilmiş de tecrübeli arkdaşlara sormak istiyorumbende gebelik için uğraşıyorum rahim filmide çektirdim ama yine gebe kalamadım. klomen sitrat kullandım ama bakalım adetime 10 gün var sonuç alacak mıyım sadece ilacı kullandıktan 2 gün sonre lekelenme oldu oda neyden dolayı oldu hiç bilmiyorum doktorada gitmedim randevu bulursam gidicem ama yine olumsuz bir şey duyucam diye gitmekte istemiyorum
bülent hoca kuzum,hamılelık olusunca benı devredecek ayse hanıma yada mustafa beye,ama olusana kadar yardımcı olacak,normalde gebelık ıslerıne bakmıyor o onkoloji ve kadın hastalıklarıyla ılgılendıgı ıcın ama benım dıs gebelık ve myom amelıyatı işlemlerımı yaptıgı ıcın sagolsun ılgılenıyor.Doktorun kimdi canım? Mustafa Bey mi? Bence tüm kontrolü doktoruna bırak o rahatlıkla gelecek sana bebeğin
Allah seni alsan ya3 gün kala test yapmayan ben. Çünkü testim yok
Olsa bugundende verir ne kalmış yarına yaYine mi yaptın testben de yapıcaktım sorna vazgeçtim en iyisi yarını beklemek dedim kesin sonuc yarın verecektir
Bilmem belki daha yeni yükseliyordur ben yarın hasta olmasam birdaha yapicamOlsa bugundende verir ne kalmış yarına ya
Olmazam bende 1 hafta geçsin yaparımBilmem belki daha yeni yükseliyordur ben yarın hasta olmasam birdaha yapicam
amin canım inşallah ama 7 aydır deneyip olmayınca birazda umut kalmıyor açıkcası yine hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum malesef..Umarım sağlıkla Güzel haberlerini alırız canım. Canım c kollu muydu hsg aleti? Ben de bu cumartesi çekileceğim c kollu değilmiş de tecrübeli arkdaşlara sormak istiyorum
Kuzum benim eşimde sorun yok ama yinede destek için mfk ürünlerini almıştım ben.Sende ola bilir eşinden kaynaklı yani ben öyle düşünüyorum.Yani ben sen yerinde olsam kesinlikle ilk eşimin değerlerini yükseltirim.Sigara eşinde ve ya sende varsa içmemelisiniz..biz cola abur cubur yemedik..her ilişki öncesi havuç suyu içiriyordum eşime ve ya bir kaç tane havuç yiyordu tabi ceviz badem fındık onlar hep vardır.Benim kaynımda ilk zamanlar sorun varmış ama onun kendi doktoru vardır..kendi ilaclarıyla sperm sayı yükseldi..günde kaç tane ilaç kullanıyordu kendim görüyordum.Canım bende problem yok diye bilirken hafif pcos teşhisim konuldum. Yumurtlamam ve reglim düzenlidir. Yinede inofolic, omega 3, d vitamini kullanıyorum. Kilom yok. Eşimde sperm sorunu var. Sayı düşük ve hareketlilik az. Doktor normal yoldan olur ama biraz zorlayabilir demişti ona. Bizde takviyeler kürler kullanıyoruz ama bir sonuç yok şuan canım ondan sormak istedim sanada
Aaaaa sen bir hafta geçsin yapican ahaha seni testler kraliçesi ilan edicemOlmazam bende 1 hafta geçsin yaparım
C koltuk diğilse anestezi al canım kesinlikleCanım arkadaşlarımsize bir soru. Hsg için c kollu olması ağrı sızı için öneriliyor ama benim cumartesi çekileceğim alet c kollu değilmiş. Anestezili çekileceğim. Aranızda c kollu aletle çektirmeyip mutlu olan memnun olan iyi tecrübesi olan var mıdır acaba?? C kollu olmadığını duyunca içim bi ürperdi şimdi
Her ay test yapmıcam diyip kesin karar veriyorum sonuçBende 7 gün kala başlamıştım
7 gün var dahaKaç var bata kuzum erkendir belki
Kimse bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. Evlatları hele bir büyüsün ileride torunu olsun bakalım.bizim bi akraba kendi evinde cocukları mum gibi ama bi yere götürsün salar hiç oralı olmaz hatta bi keresinde amcamlara gitmiştik o cocuklar bi oynadı bi zıpladı ellerinde bişey vardı salladılar tv ye degildi tvinin camı kırıldı ay hiç kızmadı cocuga döndü kaynanasına sen niye cocuga bakmadın ben mutfaktaydım ay bi kadıncagıza kızdı herkes sus pus oldu sanki kadın yaptı sen cocuguna sahip çıksana ilk önce ay cok sinir oldum o kadında aglamaklı oldu millet ona üzüldü ne şirret gelinmiş dediler
Her ay test yapmıcam diyip kesin karar veriyorum sonuç
Bende pek inanamadım dediğimeAaaaa sen bir hafta geçsin yapican ahaha seni testler kraliçesi ilan edicemsen dayanamazsin ihii ay 1 hafta çok şu iki gün bana bir ömür gibi geldiğinde
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Havuç suyunuda içiriyim. Zaten bal propolis ceviz badem muz hepsi varKuzum benim eşimde sorun yok ama yinede destek için mfk ürünlerini almıştım ben.Sende ola bilir eşinden kaynaklı yani ben öyle düşünüyorum.Yani ben sen yerinde olsam kesinlikle ilk eşimin değerlerini yükseltirim.Sigara eşinde ve ya sende varsa içmemelisiniz..biz cola abur cubur yemedik..her ilişki öncesi havuç suyu içiriyordum eşime ve ya bir kaç tane havuç yiyordu tabi ceviz badem fındık onlar hep vardır.Benim kaynımda ilk zamanlar sorun varmış ama onun kendi doktoru vardır..kendi ilaclarıyla sperm sayı yükseldi..günde kaç tane ilaç kullanıyordu kendim görüyordum.
Bende pek inanamadım dediğime
Anestezili olacaksan hiiiç korkma 15 dk içinde her şey bitmiş oluyorCanım senin hsg aletin c kollu muydu? Benimki c değilmiş ama anestezili olacağım. Birazcık tırsstımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?